moresi, mauro

moresi, mauro  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.007 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Novel high-quality takeaway Neapolitan pizza from unused dough balls: hedonic and textural properties, and carbon footprinting assessment 1.1 Articolo in rivista 2023 Falciano, A.; Puleo, S.; Colonna, F.; Moresi, M.; Di Monaco, R.; Masi, P.
Semiempirical modeling of a traditional wood-fired pizza oven in quasi-steady-state operating conditions 1.1 Articolo in rivista 2023 Falciano, A.; Masi, P.; Moresi, M.
Phenomenology of Neapolitan Pizza Baking in a Traditional Wood-Fired Oven 1.1 Articolo in rivista 2023 Falciano, A.; Moresi, M.; Masi, P.
Carbon Footprint of a Typical Neapolitan Pizzeria 1.1 Articolo in rivista 2022 Falciano, A.; Cimini, A.; Masi, P.; Moresi, M.
Performance characterization of a traditional wood-fired pizza oven 1.1 Articolo in rivista 2022 Falciano, A.; Masi, P.; Moresi, M.