PULEO, SHARON

PULEO, SHARON  

Dipartimento di Agraria  

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Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Sensory evaluation and volatile compounds of an alternative ready-to-use therapeutic food for malnourished children 1.1 Articolo in rivista 2020 Miele, Nicoletta A; Armini, Vincenzo; Troccoli, Anna Maria; Puleo, Sharon; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele; Cavella, Silvana
Drivers of fish choice: an exploratory analysis in Mediterranean countries 1.1 Articolo in rivista 2022 Saidi, A.; Sacchi, G.; Cavallo, C.; Cicia, G.; Di Monaco, R.; Puleo, S.; Del Giudice, T.
Application of ultrasound and microencapsulation on Limosilactobacillus reuteri DSM 17938 as a metabolic attenuation strategy for tomato juice probiotication 1.1 Articolo in rivista 2022 Giordano, Irene; Abuqwider, Jumana; Altamimi, Mohammad; Di Monaco, Rossella; Puleo, Sharon; Mauriello, Gianluigi
Food neophobia, odor and taste sensitivity, and overall flavor perception in food 1.1 Articolo in rivista 2021 Puleo, S.; Braghieri, A.; Pacelli, C.; Bendini, A.; Toschi, T. G.; Torri, L.; Piochi, M.; Di Monaco, R.
Oral sensitivity to flowability and food neophobia drive food preferences and choice 1.1 Articolo in rivista 2021 Puleo, S.; Masi, P.; Cavella, S.; Di Monaco, R.
Is it still water? Relationships between sparkling sensitivity and consumption frequency of carbonated waters 1.1 Articolo in rivista 2021 Puleo, S.; Castillo, M. T.; Di Monaco, R.; Stieger, M.
Sensory profile of protected designation of origin water buffalo ricotta cheese by different sensory methodologies 1.1 Articolo in rivista 2021 Miele, N. A.; Puleo, S.; Di Monaco, R.; Cavella, S.; Masi, P.
Hardness sensitivity: Are old, young, female and male subjects all equally sensitive? 1.1 Articolo in rivista 2021 Puleo, S.; Valentino, M.; Masi, P.; Di Monaco, R.
Pungency perception and liking for pasta filata cheeses in consumers from different Italian regions 1.1 Articolo in rivista 2020 Puleo, S.; Braghieri, A.; Condelli, N.; Piasentier, E.; Di Monaco, R.; Favotto, S.; Masi, P.; Napolitano, F.
Sensory changes of packed focaccia during storage time 1.1 Articolo in rivista 2019 Volpe, S.; Vitiello, N.; Puleo, S.; Torrieri, E.; Masi, P.; Di Monaco, R.
Food neophobia, odour sensitivity and overall flavour perceptions in food 4.2 Abstract in Atti di convegno 2018 Di Monaco, R.; Cavella, S.; Miele, N. A.; Puleo, S.; Braghieri, A.; Napolitano, F.; Riviezzi, A. M.; Bendini, A.; Palagano, R.; Toschi, T. G.
Survival analysis and CATA questions methodologies to predict croissants’ secondary shelf-life 4.2 Abstract in Atti di convegno 2018 Puleo, S.; Volpe, S.; Di Monaco, R.; Torrieri, E.
Liking and pungency of Caciocavallo cheese 4.2 Abstract in Atti di convegno 2018 Braghieri, A.; Riviezzi, A. M.; Condelli, N.; Di Monaco, R.; Cavella, S.; Puleo, Sharon; Piasentier, E.; Favotto, S.; Napolitano, F.
How sensory sensitivity to graininess could be measured? 1.1 Articolo in rivista 2020 Puleo, Sharon; Miele, Nicoletta A; Cavella, Silvana; Masi, Paolo; Di Monaco, Rossella
Metodi descrittivi rapidi per la valutazione della qualità sensoriale: il caso dei pomodori pelati in scatola 4.1 Articoli in Atti di convegno 2017 Puleo, Sharon; DI MONACO, Rossella; Shu, Hannah; Miele, NICOLETTA ANTONELLA; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Prediction of secondary shelf-life of croissants: Survival analysis and cata questions methodologies 1.1 Articolo in rivista 2018 Volpe, S.; Di Monaco, R.; Puleo, S.; Torrieri, E.