Influence of genetic polymorphism and technological parameters on proteolitic and aromatic profile of goat Cacioricotta cheese / Chianese, Lina; Garro, Giuseppina; Quarto, Maria; Mauriello, Rosalba; Romano, Raffaele; DE PASCALE, Sabrina; Petrucci, Letizia. - ELETTRONICO. - (2008), pp. ---. (Intervento presentato al convegno IDF Symposium on Cheese Ripening tenutosi a Bern, Switzerland nel 9-13 March).

Influence of genetic polymorphism and technological parameters on proteolitic and aromatic profile of goat Cacioricotta cheese

CHIANESE, LINA;GARRO, GIUSEPPINA;QUARTO, MARIA;MAURIELLO, ROSALBA;ROMANO, RAFFAELE;DE PASCALE, SABRINA;PETRUCCI, LETIZIA
2008

2008
9783905667646
Influence of genetic polymorphism and technological parameters on proteolitic and aromatic profile of goat Cacioricotta cheese / Chianese, Lina; Garro, Giuseppina; Quarto, Maria; Mauriello, Rosalba; Romano, Raffaele; DE PASCALE, Sabrina; Petrucci, Letizia. - ELETTRONICO. - (2008), pp. ---. (Intervento presentato al convegno IDF Symposium on Cheese Ripening tenutosi a Bern, Switzerland nel 9-13 March).
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