NAVIGLIO, DANIELE

NAVIGLIO, DANIELE  

Dipartimento di Scienze chimiche  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 183 (tempo di esecuzione: 0.027 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Abbattimento della fosfina dopo il processo di fumigazione delle derrate alimentari 1-gen-1999 G., Nota; Naviglio, Daniele; V., Sabia; R., Romano; M., Ugliano
Advances in photodynamic therapy of cancer 1-gen-2011 A., De Rosa; Naviglio, Daniele; Aldo Di, Luccia
Alimentazione e bioterapia nutrizionale 1-gen-2006 Ferrara, Lydia; Naviglio, Daniele
Analysis and Comparison of the Antioxidant Component of Portulaca Oleracea Leaves Obtained by Different Solid-Liquid Extraction Techniques 1-gen-2017 Gallo, Monica; Conte, Esterina; Naviglio, Daniele
ANALYSIS OF TRIGLYCERIDES CHOLESTEROL WAX ESTERS AND STERYL ESTERS IN FOODS BY MEANS OF RESTEK HIGH TEMPERATURES CAPILLARY COLUMN 1-gen-2006 Naviglio, Daniele
Analysis of volatile organic compounds in leather 1-gen-2005 Tomaselli, M.; Naviglio, B.; Naviglio, Daniele; Comite, G.; Calvanese, G.
ANALYTICAL METHODS FOR THE ANALYSES OF FOOD LIPIDS BASED ON HIGH RESOLUTION CHROMATOGRAPHY TECHNIQUES 1-gen-2019 Naviglio, D.; Ciaravolo, M.; Scarano, P.; Salvatore, M. M.; De Paola, F.; Mozzillo, Rosaria; Andolfi, A.; De Tommaso, G.; Gallo, M.
Anticancer and anti-inflammatory effects of tomentosin: Cellular and molecular mechanisms 1-gen-2021 Omari, N. E.; Menyiy, N. E.; Zengin, G.; Goh, B. H.; Gallo, M.; Montesano, D.; Naviglio, D.; Bouyahya, A.
Antioxidant activity of stryphnodendron rotundifolium mart. Stem bark fraction in an iron overload model 1-gen-2021 Salazar, G. J. T.; Dias, F. J.; Ribeiro, P. R. V.; de Brito, E. S.; Canuto, K. M.; Coutinho, H. D. M.; Ribeiro-Filho, J.; Gallo, M.; Montesano, D.; Naviglio, D.; Zengin, G.; da Costa, J. G. M.
Antioxidant addition to prevent lipid and protein oxidation in chicken meat mixed with supercritical extracts of Echinacea angustifolia 1-gen-2012 Gallo, Monica; Ferracane, Rosalia; Naviglio, Daniele
Antioxidant Properties of Pulp, Peel and Seeds of Phlegrean Mandarin (Citrus reticulata Blanco) at Different Stages of Fruit Ripening 1-gen-2022 Costanzo, Giulia; Vitale, Ermenegilda; Iesce, MARIA ROSARIA; Naviglio, Daniele; Amoresano, Angela; Fontanarosa, Carolina; Spinelli, Michele; Ciaravolo, Martina; Arena, Carmen
Application of a HRGC method on capillary column Rtx 65-TG for triglyceride analysis to monitor butter purity. 1-gen-2003 Naviglio, Daniele; Raia, C.
Application of a new solid-liquid extraction technology for the production of lemon liqueur: Extractor Naviglio 1-gen-2001 Naviglio, Daniele; Ferrara, Lydia; Montesano, D.; Mele, G.; Naviglio, B.; Tommaselli, M.; Martini, F.; Pintonello, M.; Diana, S.; Saggiomo, S.
Application of analytical chemistry to foods and food technology 1-gen-2020 Naviglio, D.; Gallo, M.
Application of ultrasound in food science and technology: a perspective 1-gen-2018 Naviglio, Daniele; Ferrara, Lydia; Gallo, Monica
Applications of chitosan as a functional food 1-gen-2016 Gallo, Monica; Naviglio, Daniele; Arturo, Armone Caruso; Ferrara, Lydia
APPROACH UNDER THE FORM OF SEMIQUANTITATIVE CYTOLOGICAL EVALUATION FOR CHRONIC PHARYNGITIS 1-gen-2013 Lydia Ferrara;Daniele Naviglio; Arturo Armone Caruso
Aspetti citologici sugli effetti di uno spray nasale a base di limone nelle varie forme di rinite 1-gen-2011 A., Armone Caruso; F., Costagliola; Ferrara, Lydia; Naviglio, Daniele; C., Pirolo; A. S., Polcaro
Assessment of copper and heavy metals in family-run vineyard soils and wines of campania region, south italy 1-gen-2021 Roviello, V.; Caruso, U.; Dal Poggetto, G.; Naviglio, D.
Attività nutraceutica dell’estratto acquoso di limone (Citrus lemon Burm) ottenuto con il Naviglio estrattore 1-gen-2014 Ferrara, Lydia; Naviglio, Daniele