CORTESI, MARIA LUISA
CORTESI, MARIA LUISA
DIPARTIMENTO DI MEDICINA VETERINARIA E PRODUZIONI ANIMALI
Investigation of the persistence of levamisole and oxyclozanide in milk and fate in cheese
2010 Michelle, Whelan; Chirollo, Claudia; Ambrose, Furey; Cortesi, MARIA LUISA; Anastasio, Aniello; Martin, Danaher
INNOVATIONS IN SEAFOOD PRESERVATION AND STORAGE
2009 Cortesi, MARIA LUISA; A., Panebianco; A., Giuffrida; Anastasio, Aniello
ISOLATION OF POLYPHOSPHATE-ACCUMULATING LACTIC ACID BACTERIA FROM NATURAL WHEY STARTERS
2005 G., Aprea; W. M. A., Mullan; A., Mullan; Murru, Nicoletta; M., Tozzi; Cortesi, MARIA LUISA
Behaviour of Salmonella senftenberg during manufacture of buffalo mozzarella cheese
1998 Cortesi, MARIA LUISA; Citro, A.; Sarli, T. A.; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI
Slaughterhouses and humane treatment
1994 Cortesi, MARIA LUISA
Residue study of ivermectin in plasma, milk and mozzarella cheese following subcutaneous administration to buffalo (Bubalus bubalis)
2002 Anastasio, Aniello; M., Esposito; M., Amorena; P., Catellani; L., Serpe; Cortesi, MARIA LUISA
Identification of coagulase negative Staphylococci isolated from dairy products using molecular methods
2005 Murru, Nicoletta; Kodjo, A.; Villard, L.; Fratino, L.; Perrelli, G.; Tozzi, M.; Cortesi, MARIA LUISA
Identification of coagulase negative Staphylococci isolated from dairy products using molecular methods
2005 Murru, Nicoletta; Kodjo, A.; Villard, L.; Fratino, L.; Perrelli, G.; Cortesi, MARIA LUISA
HEAVY METAL CONCENTRATIONS IN DAIRY PRODUCTS FROM SHEEP MILK COLLECTED IN TWO REGIONS OF SOUTHERN ITALY.
2006 Anastasio, Aniello; Caggiano, R; Macchiato, Maria; Ragosta, M; Paino, S; Cortesi, MARIA LUISA
Isolation of polyphosphate-accumulating lactic acid bacteria from natural whey starters
2005 G., Aprea; W. M. A., Mullan; A., Mullan; Murru, Nicoletta; M., Tozzi; Cortesi, MARIA LUISA
APLICACIÓN DE UN SISTEMA COMBINADO DE REFRIGERACIÓN PASIVA Y OZONO PARA LA CONSERVACIÓN DE MERLUCCIUS MERLUCCIUS Y ARISTEUS ANTENNATUS
2009 Anastasio, Aniello; Marrone, Raffaele; M. A., Vinciguerra; G., Palma; M., Panzardi; Cortesi, MARIA LUISA
ASPETTI IGIENICO-SANITARI DELLE UOVA DESTINATE AL CONSUMO ALIMENTARE
1989 Cortesi, MARIA LUISA
Advanced nano-biosensors for food safety and a better quality of life
2009 Iozzino, L.; Severino, Lorella; Anastasio, Aniello; Cortesi, MARIA LUISA; Staiano, M.; D'Auria, S.
Burro:difendiamo la genuinità
2010 De Felice, A.; Mercogliano, Raffaelina; Cortesi, MARIA LUISA
Presenza di ammine biogene negli alimenti di origine animale
2008 Mercogliano, Raffaelina; Cortesi, MARIA LUISA
Validazione di un metodo per la determinazione dei residui di nicarbazina nelle uova
2003 L., Vollano; Mercogliano, Raffaelina; F., Fabbrocile; L., Candela; Cortesi, MARIA LUISA
Riconoscimento del decongelamento mediante ecografia nelle orate (sparus auratus)
2010 Meomartino, Leonardo; Chirollo, Claudia; Mercogliano, Raffaelina; Nicolai, E; Marrone, Raffaele; DE FELICE, Alessandra; Brunetti, Arturo; Cortesi, MARIA LUISA
Ricerca di E. coli ed E. coli O157:H7 in alcuni matrici alimentari.
1998 Pepe, Tiziana; Di Finizio, A.; Anastasio, Aniello; Cortesi, MARIA LUISA
MICROBIOLOGICAL CHARACTERISATION DURING RIPENING OF CARMASCIANO A SHEEP'S RAW MILK CHEESE
2009 Murru, Nicoletta; Barile, M.; Mormile, A.; Ceres, C.; Cortesi, MARIA LUISA
Giardia and Cryptosporidium in Mytilus galloprovincialis from the Campania region of southern Italy
2009 Cirillo, R.; Rinaldi, Laura; Anastasio, Aniello; Musella, V.; Cortesi, MARIA LUISA; Cringoli, Giuseppe
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Investigation of the persistence of levamisole and oxyclozanide in milk and fate in cheese | 1.1 Articolo in rivista | 2010 | Michelle, Whelan; Chirollo, Claudia; Ambrose, Furey; Cortesi, MARIA LUISA; Anastasio, Aniello; Martin, Danaher | |
INNOVATIONS IN SEAFOOD PRESERVATION AND STORAGE | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Cortesi, MARIA LUISA; A., Panebianco; A., Giuffrida; Anastasio, Aniello | |
ISOLATION OF POLYPHOSPHATE-ACCUMULATING LACTIC ACID BACTERIA FROM NATURAL WHEY STARTERS | 5.14 Altro ministeriale | 2005 | G., Aprea; W. M. A., Mullan; A., Mullan; Murru, Nicoletta; M., Tozzi; Cortesi, MARIA LUISA | |
Behaviour of Salmonella senftenberg during manufacture of buffalo mozzarella cheese | 1.1 Articolo in rivista | 1998 | Cortesi, MARIA LUISA; Citro, A.; Sarli, T. A.; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI | |
Slaughterhouses and humane treatment | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Cortesi, MARIA LUISA | |
Residue study of ivermectin in plasma, milk and mozzarella cheese following subcutaneous administration to buffalo (Bubalus bubalis) | 1.1 Articolo in rivista | 2002 | Anastasio, Aniello; M., Esposito; M., Amorena; P., Catellani; L., Serpe; Cortesi, MARIA LUISA | |
Identification of coagulase negative Staphylococci isolated from dairy products using molecular methods | 5.14 Altro ministeriale | 2005 | Murru, Nicoletta; Kodjo, A.; Villard, L.; Fratino, L.; Perrelli, G.; Tozzi, M.; Cortesi, MARIA LUISA | |
Identification of coagulase negative Staphylococci isolated from dairy products using molecular methods | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | Murru, Nicoletta; Kodjo, A.; Villard, L.; Fratino, L.; Perrelli, G.; Cortesi, MARIA LUISA | |
HEAVY METAL CONCENTRATIONS IN DAIRY PRODUCTS FROM SHEEP MILK COLLECTED IN TWO REGIONS OF SOUTHERN ITALY. | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Anastasio, Aniello; Caggiano, R; Macchiato, Maria; Ragosta, M; Paino, S; Cortesi, MARIA LUISA | |
Isolation of polyphosphate-accumulating lactic acid bacteria from natural whey starters | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | G., Aprea; W. M. A., Mullan; A., Mullan; Murru, Nicoletta; M., Tozzi; Cortesi, MARIA LUISA | |
APLICACIÓN DE UN SISTEMA COMBINADO DE REFRIGERACIÓN PASIVA Y OZONO PARA LA CONSERVACIÓN DE MERLUCCIUS MERLUCCIUS Y ARISTEUS ANTENNATUS | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2009 | Anastasio, Aniello; Marrone, Raffaele; M. A., Vinciguerra; G., Palma; M., Panzardi; Cortesi, MARIA LUISA | |
ASPETTI IGIENICO-SANITARI DELLE UOVA DESTINATE AL CONSUMO ALIMENTARE | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1989 | Cortesi, MARIA LUISA | |
Advanced nano-biosensors for food safety and a better quality of life | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2009 | Iozzino, L.; Severino, Lorella; Anastasio, Aniello; Cortesi, MARIA LUISA; Staiano, M.; D'Auria, S. | |
Burro:difendiamo la genuinità | 1.1 Articolo in rivista | 2010 | De Felice, A.; Mercogliano, Raffaelina; Cortesi, MARIA LUISA | |
Presenza di ammine biogene negli alimenti di origine animale | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | Mercogliano, Raffaelina; Cortesi, MARIA LUISA | |
Validazione di un metodo per la determinazione dei residui di nicarbazina nelle uova | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2003 | L., Vollano; Mercogliano, Raffaelina; F., Fabbrocile; L., Candela; Cortesi, MARIA LUISA | |
Riconoscimento del decongelamento mediante ecografia nelle orate (sparus auratus) | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2010 | Meomartino, Leonardo; Chirollo, Claudia; Mercogliano, Raffaelina; Nicolai, E; Marrone, Raffaele; DE FELICE, Alessandra; Brunetti, Arturo; Cortesi, MARIA LUISA | |
Ricerca di E. coli ed E. coli O157:H7 in alcuni matrici alimentari. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1998 | Pepe, Tiziana; Di Finizio, A.; Anastasio, Aniello; Cortesi, MARIA LUISA | |
MICROBIOLOGICAL CHARACTERISATION DURING RIPENING OF CARMASCIANO A SHEEP'S RAW MILK CHEESE | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2009 | Murru, Nicoletta; Barile, M.; Mormile, A.; Ceres, C.; Cortesi, MARIA LUISA | |
Giardia and Cryptosporidium in Mytilus galloprovincialis from the Campania region of southern Italy | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2009 | Cirillo, R.; Rinaldi, Laura; Anastasio, Aniello; Musella, V.; Cortesi, MARIA LUISA; Cringoli, Giuseppe |