TORRIERI, ELENA

TORRIERI, ELENA  

Dipartimento di Agraria  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
15th Workshop on Developments in the Italian PhD Research in Food Science, Technology and Biotechnology 1-gen-2010 Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; Masi, Paolo; Mauriello, Gianluigi; Romano, Annalisa; Sarghini, Fabrizio; Torrieri, Elena; Villani, Francesco
A combination of modified atmosphere and antimicrobial packaging to extend the shelf-life of beefsteaks stored at chill temperature 1-gen-2012 LA STORIA, Antonietta; Ferrocino, I.; Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Mauriello, Gianluigi; Villani, Francesco; Ercolini, Danilo
Activated gallic acid as radical and oxygen scavenger in biodegradable packaging film 1-gen-2022 di Giuseppe, F.; Coffigniez, F.; Aouf, C.; Guillard, V.; Torrieri, E.
Active biopolymer coating based on sodium caseinate: Physical characterization and antioxidant activity 1-gen-2020 Valentino, M.; Volpe, S.; Di Giuseppe, F. A.; Cavella, S.; Torrieri, E.
Active biopolymer film or coating for food packaging application: structure-properties relationship and shelf life extension 1-gen-2018 DI GIUSEPPE, FABIO ANGELO; Stefania, Volpe; Cavella, Silvana; Masi, Paolo; Torrieri, Elena
Active casein coatings and films for perishable foods: Structural properties and shelf-life extension 1-gen-2021 Khan, M. R.; Volpe, S.; Valentino, M.; Miele, N. A.; Cavella, S.; Torrieri, E.
Active packaging based on PLA and chitosan-caseinate enriched rosemary essential oil coating for fresh minced chicken breast application 1-gen-2021 Fiore, A.; Park, S.; Volpe, S.; Torrieri, E.; Masi, P.
Antimicrobial packaging to retard the growth of spoilage bacteria and to reduce the release of volatile metabolites in meat stored under vacuum at 1°C 1-gen-2013 Ferrocino, Ilario; LA STORIA, Antonietta; Torrieri, Elena; SPAGNA MUSSO, Salvatore; Mauriello, Gianluigi; Villani, Francesco; Ercolini, Danilo
Applicazione di film edibili a base di pectine: Riduzione dell'assorbimento di olio durante la frittura 1-gen-2007 Giancone, Tiziana; Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Applicazione in campo alimentare di film edibili a base di pectine: riduzione dell’assorbimento di olio durante la frittura 1-gen-2008 Giancone, T.; Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Aspetti microbiologici e sensoriali della salsiccia fresca confezionata in atmosfera modificata 1-gen-2005 Torrieri, Elena; Russo, F.; Cavella, Silvana; Villani, Francesco; Masi, Paolo
Biopolymer coatings as alternative to modified atmosphere packaging for shelf life extension of minimally processed apples 1-gen-2019 Volpe, S.; Cavella, S.; Torrieri, E.
Caratterizzazione chimica, fisica e sensoriale di castagne campane a confronto con note cultivar nazionali 1-gen-2005 Torrieri, Elena; Ziccardi, A.; Ritieni, Alberto; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Changes in the spoilage-related microbiota of beef during refrigerated storage under different packaging conditions 1-gen-2006 Ercolini, Danilo; F., Russo; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Villani, Francesco
Condensation and moisture regulation in packaged fresh-cut iceberg lettuce 1-gen-2018 Volpe, Stefania; Mahajan, Pramod V.; Rux, Guido; Cavella, Silvana; Torrieri, Elena
Consumer acceptability of vegetable soup 1-gen-2007 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Torrieri, Elena; Masi, Paolo
Determinazione della Shelf-Life della mela annurca confezionata in atmosfera protettiva 1-gen-2009 Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Determinazione della shelf-life della mela Annurca di IV gamma mediante metodo di Weibull 1-gen-2008 Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
DEVELOPMENT OF MATHEMATICAL MODEL FOR TRANSPIRATION RATE OF FRESH-CUT LETTUCE 1-gen-2015 Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; S., Mahajan
Edible films for food application: Influence of composition on network formation 1-gen-2007 Giancone, Tiziana; Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; DI PIERRO, Prospero; Masi, Paolo