TORRIERI, ELENA
TORRIERI, ELENA
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Effects of dietary fiber on structure formation in bread during baking process
2011 Romano, Annalisa; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Cavella, Silvana
Experimental analysis of mass transport and mixing in a single screw extruder for semolina dough
2005 Sarghini, Fabrizio; Cavella, Silvana; Torrieri, Elena; Masi, Paolo
Effect of surface density on the engineering properties of high-Methoxyl Pectin-based edible Films
2011 Giancone, T.; Torrieri, Elena; DI PIERRO, Prospero; Cavella, Silvana; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Masi, Paolo
Influence of modified atmosphere packaging on the chilled shelf-life of gutted farmed bass (Dicentrarchus labrax)
2006 Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Villani, Francesco; Masi, Paolo
Consumer acceptability of vegetable soup
2007 DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Torrieri, Elena; Masi, Paolo
Fresh-cut Annurca apples: acceptability study and shelf-life determination
2008 Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
A combination of modified atmosphere and antimicrobial packaging to extend the shelf-life of beefsteaks stored at chill temperature
2012 LA STORIA, Antonietta; Ferrocino, I.; Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Mauriello, Gianluigi; Villani, Francesco; Ercolini, Danilo
Togli la buccia, metti il gas e la mela � servita
2006 Torrieri, Elena
Determinazione della Shelf-Life della mela annurca confezionata in atmosfera protettiva
2009 Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Metodi sensoriali per la determinazione della shelf-life della rucola di IV gamma
2011 Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Role of constituents on structure and properties of polysaccharides proteins edible films.
2011 Masi, Paolo; Torrieri, Elena
15th Workshop on Developments in the Italian PhD Research in Food Science, Technology and Biotechnology
2010 Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; Masi, Paolo; Mauriello, Gianluigi; Romano, Annalisa; Sarghini, Fabrizio; Torrieri, Elena; Villani, Francesco
The ENBED Project: monitoring and control of the cold chain for dairy products
2012 Leshem, Y.; Torrieri, Elena; Martinez de Narvajas, E.
Influence of temperature on the quality of shredded carrots
2004 Torrieri, Elena; Sousa, M. J.; Masi, Paolo; Kerry, J. P.; Oliveira, F. A. R.
Effect of the traditional redness process on fresh-cut Annurca apples quality preserved by protective package
2005 Torrieri, Elena; S., DI MARZO; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Film biodegradabili per uso alimentare: shelf-life di un imballaggio prototipo
2006 Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Studio delle proprietà meccaniche di film edibili a matrice idrocolloidale: ruolo dei componenti
2006 T., Giancone; DI PIERRO, Prospero; Torrieri, Elena; Mariniello, Loredana; Porta, Raffaele; Masi, Paolo
Applicazione di film edibili a base di pectine: Riduzione dell'assorbimento di olio durante la frittura
2007 Giancone, Tiziana; Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Modelling respiration rate of Annurca Apple for development of modified atmosphere packaging
2009 Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Influence of oxygen on the respiration rate of a fresh-cut product: mathematical model and modified atmosphere package design
2007 Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Effects of dietary fiber on structure formation in bread during baking process | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2011 | Romano, Annalisa; Torrieri, Elena; Masi, Paolo; Cavella, Silvana | |
Experimental analysis of mass transport and mixing in a single screw extruder for semolina dough | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | Sarghini, Fabrizio; Cavella, Silvana; Torrieri, Elena; Masi, Paolo | |
Effect of surface density on the engineering properties of high-Methoxyl Pectin-based edible Films | 1.1 Articolo in rivista | 2011 | Giancone, T.; Torrieri, Elena; DI PIERRO, Prospero; Cavella, Silvana; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Masi, Paolo | |
Influence of modified atmosphere packaging on the chilled shelf-life of gutted farmed bass (Dicentrarchus labrax) | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Villani, Francesco; Masi, Paolo | |
Consumer acceptability of vegetable soup | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Torrieri, Elena; Masi, Paolo | |
Fresh-cut Annurca apples: acceptability study and shelf-life determination | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
A combination of modified atmosphere and antimicrobial packaging to extend the shelf-life of beefsteaks stored at chill temperature | 1.1 Articolo in rivista | 2012 | LA STORIA, Antonietta; Ferrocino, I.; Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Mauriello, Gianluigi; Villani, Francesco; Ercolini, Danilo | |
Togli la buccia, metti il gas e la mela � servita | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Torrieri, Elena | |
Determinazione della Shelf-Life della mela annurca confezionata in atmosfera protettiva | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Metodi sensoriali per la determinazione della shelf-life della rucola di IV gamma | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2011 | Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Role of constituents on structure and properties of polysaccharides proteins edible films. | 8.10 Tesi di Dottorato | 2011 | Masi, Paolo; Torrieri, Elena | |
15th Workshop on Developments in the Italian PhD Research in Food Science, Technology and Biotechnology | 8.04 Convegni organizzati dalla struttura | 2010 | Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; Masi, Paolo; Mauriello, Gianluigi; Romano, Annalisa; Sarghini, Fabrizio; Torrieri, Elena; Villani, Francesco | |
The ENBED Project: monitoring and control of the cold chain for dairy products | 1.1 Articolo in rivista | 2012 | Leshem, Y.; Torrieri, Elena; Martinez de Narvajas, E. | |
Influence of temperature on the quality of shredded carrots | 1.1 Articolo in rivista | 2004 | Torrieri, Elena; Sousa, M. J.; Masi, Paolo; Kerry, J. P.; Oliveira, F. A. R. | |
Effect of the traditional redness process on fresh-cut Annurca apples quality preserved by protective package | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2005 | Torrieri, Elena; S., DI MARZO; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Film biodegradabili per uso alimentare: shelf-life di un imballaggio prototipo | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Studio delle proprietà meccaniche di film edibili a matrice idrocolloidale: ruolo dei componenti | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | T., Giancone; DI PIERRO, Prospero; Torrieri, Elena; Mariniello, Loredana; Porta, Raffaele; Masi, Paolo | |
Applicazione di film edibili a base di pectine: Riduzione dell'assorbimento di olio durante la frittura | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Giancone, Tiziana; Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Modelling respiration rate of Annurca Apple for development of modified atmosphere packaging | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo | |
Influence of oxygen on the respiration rate of a fresh-cut product: mathematical model and modified atmosphere package design | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Masi, Paolo |