CAPORASO, NICOLA
CAPORASO, NICOLA
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Phenolic Compounds in Fresh and Dried Figs from Cilento (Italy), by Considering Breba Crop and Full Crop, in Comparison to Turkish and Greek Dried Figs
2014 Russo, Filippo; Caporaso, Nicola; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
Application of an Electronic Nose for the Evaluation of Rancidity and Shelf life in Virgin Olive Oil.
2013 Savarese, Maria; Caporaso, Nicola; Parisini, Cristina; Paduano, Antonello; DE MARCO, Elena; Sacchi, Raffaele
PROFILO FENOLICO DI OLIVE NERE ???AL NATURALE??? (CV PISCIOTTANA E ITRANA)
2014 Paduano, Antonello; M., Lisi; D., Mandarello; Ambrosino, MARIA LUISA; Savarese, Maria; Caporaso, Nicola; Sacchi, Raffaele
Effetto della filtrazione industriale di olio extra vergine cv. ravece sulla frazione volatile
2014 Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
Tipicità e aromi dell'olio extra vergine di oliva: recenti sviluppi ed orizzonti futuri
2014 Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; Paduano, Antonello; Grasso, Filomena; Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro
Stabilita' di emulsioni funzionali o/w addizionate di biofenoli estratti da acque di vegetazione
2014 Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Sacchi, Raffaele
L'identità sensoriale degli oli extra vergine di oliva italiani definita mediante serie aromatiche
2014 Genovese, Alessandro; Leone, T.; Paduano, Antonello; Ambrosino, MARIA LUISA; Caporaso, Nicola; Sacchi, Raffaele
Caffè alla napoletana: Neapolitan coffee brew analysis in comparison to different brewing procedures.
2013 Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Canela, M.; Civitella, A.; Sacchi, Raffaele
Caratterizzazione sensoriale ed evoluzione durante la stagionatura del formaggio "Conciato Romano"
2013 Paduano, Antonello; Caporaso, Nicola; V., Armento; Savarese, Maria; Sacchi, Raffaele
Microwave and Ultrasound-Assisted Extraction of Capsaicinoids From Chili Peppers (Capsicum annuum L.) in Flavored Olive Oil
2014 Paduano, Antonello; Caporaso, Nicola; Santini, Antonello; Sacchi, Raffaele
Effect of olive mill wastewater phenolic extract, whey protein isolate and xanthan gum on the behaviour of olive O/W emulsions using response surface methodology
2016 Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Burke, Róisín; Barry Ryan, Catherine; Sacchi, Raffaele
Physical and oxidative stability of functional olive oil-in-water emulsions formulated using olive mill wastewater biophenols and whey proteins
2016 Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Burke, Róisín; Barry Ryan, Catherine; Sacchi, Raffaele
Characterisation of lemon-flavoured olive oils
2017 Sacchi, Raffaele; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro
Caffè espresso, moka, napoletano e americano. Parte 2: simulazione dell’aroma retronasale. Indagine sull’influenza della saliva e del volume del sorso.
2016 Genovese, Alessandro; Caporaso, Nicola; Civitella, Alberto; Sacchi, Raffaele
Temporal changes of virgin olive oil volatile compounds in a model system simulating domestic consumption: The role of biophenols
2015 Genovese, Alessandro; Caporaso, Nicola; Sacchi, Raffaele
Olive oil phenolic compounds affect the release of aroma compounds
2015 Genovese, Alessandro; Caporaso, Nicola; Veronica, Villani; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
Effect of whey proteins and olive oil phenolic compounds on the release of key odour compounds in olive oil-in-water dispersions
2015 Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; De Luca, L.; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
Industrial-scale filtration affects volatile compounds in extra virgin olive oil cv. Ravece
2015 Sacchi, Raffaele; Caporaso, Nicola; Paduano, Antonello; Genovese, Alessandro
Influence of Olive Oil Phenolic Compounds on Headspace Aroma Release by Interaction with Whey Proteins
2015 Genovese, Alessandro; Caporaso, Nicola; DE LUCA, Lucia; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele
Caffè espresso, moka, napoletano e americano. Parte 1. Influenza della tipologia di estrazione sulla composizione chimica e aromatica della bevanda.
2015 Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Civitella, A.; Sacchi, Raffaele
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Phenolic Compounds in Fresh and Dried Figs from Cilento (Italy), by Considering Breba Crop and Full Crop, in Comparison to Turkish and Greek Dried Figs | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Russo, Filippo; Caporaso, Nicola; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele | |
Application of an Electronic Nose for the Evaluation of Rancidity and Shelf life in Virgin Olive Oil. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2013 | Savarese, Maria; Caporaso, Nicola; Parisini, Cristina; Paduano, Antonello; DE MARCO, Elena; Sacchi, Raffaele | |
PROFILO FENOLICO DI OLIVE NERE ???AL NATURALE??? (CV PISCIOTTANA E ITRANA) | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2014 | Paduano, Antonello; M., Lisi; D., Mandarello; Ambrosino, MARIA LUISA; Savarese, Maria; Caporaso, Nicola; Sacchi, Raffaele | |
Effetto della filtrazione industriale di olio extra vergine cv. ravece sulla frazione volatile | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2014 | Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele | |
Tipicità e aromi dell'olio extra vergine di oliva: recenti sviluppi ed orizzonti futuri | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2014 | Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; Paduano, Antonello; Grasso, Filomena; Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro | |
Stabilita' di emulsioni funzionali o/w addizionate di biofenoli estratti da acque di vegetazione | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2014 | Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Sacchi, Raffaele | |
L'identità sensoriale degli oli extra vergine di oliva italiani definita mediante serie aromatiche | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2014 | Genovese, Alessandro; Leone, T.; Paduano, Antonello; Ambrosino, MARIA LUISA; Caporaso, Nicola; Sacchi, Raffaele | |
Caffè alla napoletana: Neapolitan coffee brew analysis in comparison to different brewing procedures. | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2013 | Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Canela, M.; Civitella, A.; Sacchi, Raffaele | |
Caratterizzazione sensoriale ed evoluzione durante la stagionatura del formaggio "Conciato Romano" | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2013 | Paduano, Antonello; Caporaso, Nicola; V., Armento; Savarese, Maria; Sacchi, Raffaele | |
Microwave and Ultrasound-Assisted Extraction of Capsaicinoids From Chili Peppers (Capsicum annuum L.) in Flavored Olive Oil | 1.1 Articolo in rivista | 2014 | Paduano, Antonello; Caporaso, Nicola; Santini, Antonello; Sacchi, Raffaele | |
Effect of olive mill wastewater phenolic extract, whey protein isolate and xanthan gum on the behaviour of olive O/W emulsions using response surface methodology | 1.1 Articolo in rivista | 2016 | Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Burke, Róisín; Barry Ryan, Catherine; Sacchi, Raffaele | |
Physical and oxidative stability of functional olive oil-in-water emulsions formulated using olive mill wastewater biophenols and whey proteins | 1.1 Articolo in rivista | 2016 | Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Burke, Róisín; Barry Ryan, Catherine; Sacchi, Raffaele | |
Characterisation of lemon-flavoured olive oils | 1.1 Articolo in rivista | 2017 | Sacchi, Raffaele; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro | |
Caffè espresso, moka, napoletano e americano. Parte 2: simulazione dell’aroma retronasale. Indagine sull’influenza della saliva e del volume del sorso. | 1.1 Articolo in rivista | 2016 | Genovese, Alessandro; Caporaso, Nicola; Civitella, Alberto; Sacchi, Raffaele | |
Temporal changes of virgin olive oil volatile compounds in a model system simulating domestic consumption: The role of biophenols | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Genovese, Alessandro; Caporaso, Nicola; Sacchi, Raffaele | |
Olive oil phenolic compounds affect the release of aroma compounds | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Genovese, Alessandro; Caporaso, Nicola; Veronica, Villani; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele | |
Effect of whey proteins and olive oil phenolic compounds on the release of key odour compounds in olive oil-in-water dispersions | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2015 | Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; De Luca, L.; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele | |
Industrial-scale filtration affects volatile compounds in extra virgin olive oil cv. Ravece | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Sacchi, Raffaele; Caporaso, Nicola; Paduano, Antonello; Genovese, Alessandro | |
Influence of Olive Oil Phenolic Compounds on Headspace Aroma Release by Interaction with Whey Proteins | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Genovese, Alessandro; Caporaso, Nicola; DE LUCA, Lucia; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele | |
Caffè espresso, moka, napoletano e americano. Parte 1. Influenza della tipologia di estrazione sulla composizione chimica e aromatica della bevanda. | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Caporaso, Nicola; Genovese, Alessandro; Civitella, A.; Sacchi, Raffaele |