SPAGNA MUSSO, SALVATORE
SPAGNA MUSSO, SALVATORE
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Proteomic study of muscle sarcoplasmic proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis
2006 Picariello, G.; DE MARTINO, A.; Mamone, G.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Faccia, M; SPAGNA MUSSO, Salvatore; DI LUCCIA, A.
Espresso Coffee (EC) by POD: study of thermal profile during extraction process and influence of water temperature on chemical-physical and sensorial properties
2009 Albanese, D.; Poiana, M.; SPAGNA MUSSO, Salvatore; DI MATTEO, M.
Proteomic analysis of water soluble and myofibrillar protein changes occurring in dry cured hams
2005 DI LUCCIA, A; Picariello, G; Cacace, G; Scaloni, A; Faccia, M; Liuzzi, V; SPAGNA MUSSO, Salvatore
Quality control of ricotta cheese based on protein composition
1994 A., DI LUCCIA; L., Ledda; Moio, Luigi; Chianese, Lina; Nicolai, MARIA ADALGISA; SPAGNA MUSSO, Salvatore; L., DEL GIOVINE; A., Bocca; Addeo, Francesco
Componente proteica e lipidica della colatura di alici
2003 DI LUCCIA, A.; Liuzzi, V.; Alviti, G.; Rastrelli, V.; Faccia, M.; SPAGNA MUSSO, Salvatore
Characterization of the oligopeptides of Parmigiano-Reggiano cheese soluble in 120 g trichloroacetic acid/l
1994 Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Sacchi, Raffaele; SPAGNA MUSSO, Salvatore; Ferranti, Pasquale; Malorni, A.
Società Italiana di Scienze e Tecnologie Alimentari (SISTAl)
2009 SPAGNA MUSSO, Salvatore
L'olio della Penisola Sorrentina
1999 Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore
L'olio delle Colline Salernitane
1999 Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore
Studio sulla Fitotossicità di Cadmio,Piombo e Nichel in Piante di Interesse Alimentare
2006 Carratu', Giovanna; SPAGNA MUSSO, Salvatore
Indicatori di trattamento termico di oli sottoposti a frittura prolungata e discontinua
2011 Romano, Raffaele; Giordano, Anella; SPAGNA MUSSO, Salvatore
Pelatura a freddo di nocciole
2009 Liguori, L.; Albanese, D.; SPAGNA MUSSO, Salvatore; DI MATTEO, M.
Dispositivo per l'ottimizzazione del processo di fumigazione mediante fosfina
2010 Nota, G; Formato, Andrea; Romano, F; SPAGNA MUSSO, Salvatore
Purificazione dei peptidi nei vini e nei mosti
2008 Trani, A; DI LUCCIA, A; Pati, S; Liberatore, Mt; SPAGNA MUSSO, Salvatore; LA NOTTE, E.
Determination of wax ester content in olive oils. Improvement in the method proposed by EEC Regulation 183/93
1999 Nota, Giorgio; Naviglio, Daniele; Romano, Raffaele; Sabia, V.; SPAGNA MUSSO, Salvatore; Improta, Carlo
Determination of volatile organic compounds responsible for flavour in cooked river buffalo meat
2007 Trani, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Faccia, M.; Loizzo, P.; Alviti, G.; SPAGNA MUSSO, Salvatore; Di Luccia, A. .
Effects of the Hydratation process on water-soluble proteins of preserved cod products.
2005 DI LUCCIA, A; Alviti, G; LA MACCHIA, C; Faccia, M; Gambacorta, G; Liuzzi, V; SPAGNA MUSSO, Salvatore
A proteomic approach of proteolysis study in fermented dry cured sausage of buffalo meat.
2004 DI LUCCIA, A.; DI MARTINO, V.; Cassotta, F.; Trani, A.; Varricchio, G.; Faccia, M.; SPAGNA MUSSO, Salvatore; Matassino, D.
Controlli analitici sistematici sul valori nutrizionali del latte Berna
2009 SPAGNA MUSSO, Salvatore
Proteolytic activity of Lactobacillus sakei, Lactobacillus farciminis and Lactobacillus plantarum on sarcoplasmatic proteins of pork meat
2004 Basso, A. L.; Picariello, G.; Coppola, R.; Tremonte, P.; SPAGNA MUSSO, Salvatore; DI LUCCIA, A.
| Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|---|
| Proteomic study of muscle sarcoplasmic proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Picariello, G.; DE MARTINO, A.; Mamone, G.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Faccia, M; SPAGNA MUSSO, Salvatore; DI LUCCIA, A. | |
| Espresso Coffee (EC) by POD: study of thermal profile during extraction process and influence of water temperature on chemical-physical and sensorial properties | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Albanese, D.; Poiana, M.; SPAGNA MUSSO, Salvatore; DI MATTEO, M. | |
| Proteomic analysis of water soluble and myofibrillar protein changes occurring in dry cured hams | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | DI LUCCIA, A; Picariello, G; Cacace, G; Scaloni, A; Faccia, M; Liuzzi, V; SPAGNA MUSSO, Salvatore | |
| Quality control of ricotta cheese based on protein composition | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | A., DI LUCCIA; L., Ledda; Moio, Luigi; Chianese, Lina; Nicolai, MARIA ADALGISA; SPAGNA MUSSO, Salvatore; L., DEL GIOVINE; A., Bocca; Addeo, Francesco | |
| Componente proteica e lipidica della colatura di alici | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2003 | DI LUCCIA, A.; Liuzzi, V.; Alviti, G.; Rastrelli, V.; Faccia, M.; SPAGNA MUSSO, Salvatore | |
| Characterization of the oligopeptides of Parmigiano-Reggiano cheese soluble in 120 g trichloroacetic acid/l | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Sacchi, Raffaele; SPAGNA MUSSO, Salvatore; Ferranti, Pasquale; Malorni, A. | |
| Società Italiana di Scienze e Tecnologie Alimentari (SISTAl) | 8.05 Partecip. Consigli Scientifici/Direttivi | 2009 | SPAGNA MUSSO, Salvatore | |
| L'olio della Penisola Sorrentina | 3.1 Monografia o trattato scientifico | 1999 | Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore | |
| L'olio delle Colline Salernitane | 3.1 Monografia o trattato scientifico | 1999 | Sacchi, Raffaele; Ambrosino, MARIA LUISA; DELLA MEDAGLIA, DOROTEA ANNA; Paduano, Antonello; SPAGNA MUSSO, Salvatore | |
| Studio sulla Fitotossicità di Cadmio,Piombo e Nichel in Piante di Interesse Alimentare | 8.10 Tesi di Dottorato | 2006 | Carratu', Giovanna; SPAGNA MUSSO, Salvatore | |
| Indicatori di trattamento termico di oli sottoposti a frittura prolungata e discontinua | 1.1 Articolo in rivista | 2011 | Romano, Raffaele; Giordano, Anella; SPAGNA MUSSO, Salvatore | |
| Pelatura a freddo di nocciole | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2009 | Liguori, L.; Albanese, D.; SPAGNA MUSSO, Salvatore; DI MATTEO, M. | |
| Dispositivo per l'ottimizzazione del processo di fumigazione mediante fosfina | 1.1 Articolo in rivista | 2010 | Nota, G; Formato, Andrea; Romano, F; SPAGNA MUSSO, Salvatore | |
| Purificazione dei peptidi nei vini e nei mosti | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Trani, A; DI LUCCIA, A; Pati, S; Liberatore, Mt; SPAGNA MUSSO, Salvatore; LA NOTTE, E. | |
| Determination of wax ester content in olive oils. Improvement in the method proposed by EEC Regulation 183/93 | 1.1 Articolo in rivista | 1999 | Nota, Giorgio; Naviglio, Daniele; Romano, Raffaele; Sabia, V.; SPAGNA MUSSO, Salvatore; Improta, Carlo | |
| Determination of volatile organic compounds responsible for flavour in cooked river buffalo meat | 1.1 Articolo in rivista | 2007 | Trani, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Faccia, M.; Loizzo, P.; Alviti, G.; SPAGNA MUSSO, Salvatore; Di Luccia, A. . | |
| Effects of the Hydratation process on water-soluble proteins of preserved cod products. | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | DI LUCCIA, A; Alviti, G; LA MACCHIA, C; Faccia, M; Gambacorta, G; Liuzzi, V; SPAGNA MUSSO, Salvatore | |
| A proteomic approach of proteolysis study in fermented dry cured sausage of buffalo meat. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2004 | DI LUCCIA, A.; DI MARTINO, V.; Cassotta, F.; Trani, A.; Varricchio, G.; Faccia, M.; SPAGNA MUSSO, Salvatore; Matassino, D. | |
| Controlli analitici sistematici sul valori nutrizionali del latte Berna | 8.03 Conv. e contr. di ricerca di Enti Pubblici/Privati | 2009 | SPAGNA MUSSO, Salvatore | |
| Proteolytic activity of Lactobacillus sakei, Lactobacillus farciminis and Lactobacillus plantarum on sarcoplasmatic proteins of pork meat | 1.1 Articolo in rivista | 2004 | Basso, A. L.; Picariello, G.; Coppola, R.; Tremonte, P.; SPAGNA MUSSO, Salvatore; DI LUCCIA, A. |