COLATRUGLIO, PASQUALE
COLATRUGLIO, PASQUALE
DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO, DELLA PIANTA, DELL'AMBIENTE E DELLE PRODUZIONI ANIMALI (attivo dal 01/01/2002 al 31/12/2012)
Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat.
2003 DI LUCCIA, A.; Satriani, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Gigli, S.; Occidente, M.; Trivellone, E.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk
2005 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D.
Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds
2003 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A.; Matassino, D.
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making.
1994 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D.
Rheological characteristics of 'Caciocavallo' cheese obtained from some Italian bovine breeds and genetic types.
2006 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Potena, G.; Rossetti, C. E.; Matassino, D.
Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina
2005 Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Fornataro, D.; Manda, C.; Zullo, Antonio
Meat quality of the 'Casertana' genetic type and its cross-breed pigs. II. Colour.
1994 Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Matassino, D.
Influenza dell'elettrostimolazione su alcune caratteristiche colorimetriche della carne di agnello
2004 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; Girolami, A.; Matassino, D.
Some aspects of meat production in pig autochthonous genetic types. I. Data at slaughtering, jointing of carcass and tissue separation
2000 Colatruglio, Pasquale; Esposito, F.; Fornataro, D.; Capone, A.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus)
2001 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Velotto, Salvatore; Zullo, Antonio
Primo contributo alla conoscenza dell’effetto di alcuni fattori ambientali sulla galattopoiesi individuale di bufale allevate in Italia e sottoposte ai controlli funzionali.
2001 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Troisi, M.; Matassino, D.
Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat
2006 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, D.; Matassino, D.
Milk composition and cheesemaking properties of the milk obtained from some Italian bovine genetic types
2006 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Zullo, Antonio
Comparison among Ile de France (IF), Gentile di Puglia (GP) and IFxGP (F1, F2, F3) cross-breed lambs. IV. Performances at slaughter.
1994 Girolami, A.; Zullo, Antonio; Colatruglio, Pasquale; Rubino, R.; Matassino, D.
Primi risultati sulla valutazione dell'attitudine alla coagulazione presamica di latte bovino prodotto da tipi genetici autoctoni. I. Resa alla caseificazione.
1999 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Caiola, G.; Carfagna, V.; Colatruglio, Pasquale; Potena, G.; Scimonetti, G.; Vitullo, A.; Zullo, Antonio
Caratteristiche reologiche di alcuni muscoli di agnelloni 'Pinzirita', 'Bergamasca x Pinzirita' e 'Suffolk x Pinzirita' a 200 giorni di età.
2000 Zumbo, A.; Zullo, Antonio; Micari, P.; Chiofalo, V.; Colatruglio, Pasquale
Histochemistry of the muscle fibre and meat quality in Maremmana wild boar (Sus scropha ferus).
2001 Matassino, D.; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Imperato, R.; Occidente, M.; Zullo, Antonio
Preliminary results on some “typified traditional” products obtained from Casertana, a pig autochthonous genetic type
2006 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Production of Napoli salami from some autochthonous pig genetic types. I. Rheological and colour characteristics
2000 Cappuccio, A.; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Santopietro, V.; Matassino, D.
Parameters at slaughter and rheological characteristics of wild boar and some pig autochthonous genetic types
2003 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
| Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|---|
| Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat. | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | DI LUCCIA, A.; Satriani, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Gigli, S.; Occidente, M.; Trivellone, E.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
| Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D. | |
| Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A.; Matassino, D. | |
| Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making. | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D. | |
| Rheological characteristics of 'Caciocavallo' cheese obtained from some Italian bovine breeds and genetic types. | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2006 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Potena, G.; Rossetti, C. E.; Matassino, D. | |
| Caratterizzazione somatica della capra Valfortorina | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2005 | Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Fornataro, D.; Manda, C.; Zullo, Antonio | |
| Meat quality of the 'Casertana' genetic type and its cross-breed pigs. II. Colour. | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Matassino, D. | |
| Influenza dell'elettrostimolazione su alcune caratteristiche colorimetriche della carne di agnello | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2004 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; Girolami, A.; Matassino, D. | |
| Some aspects of meat production in pig autochthonous genetic types. I. Data at slaughtering, jointing of carcass and tissue separation | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2000 | Colatruglio, Pasquale; Esposito, F.; Fornataro, D.; Capone, A.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
| Histochemical and physical characteristics of 4 muscles of ostrich (Struthio camelus) | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Velotto, Salvatore; Zullo, Antonio | |
| Primo contributo alla conoscenza dell’effetto di alcuni fattori ambientali sulla galattopoiesi individuale di bufale allevate in Italia e sottoposte ai controlli funzionali. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Troisi, M.; Matassino, D. | |
| Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, D.; Matassino, D. | |
| Milk composition and cheesemaking properties of the milk obtained from some Italian bovine genetic types | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2006 | Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Zullo, Antonio | |
| Comparison among Ile de France (IF), Gentile di Puglia (GP) and IFxGP (F1, F2, F3) cross-breed lambs. IV. Performances at slaughter. | 1.1 Articolo in rivista | 1994 | Girolami, A.; Zullo, Antonio; Colatruglio, Pasquale; Rubino, R.; Matassino, D. | |
| Primi risultati sulla valutazione dell'attitudine alla coagulazione presamica di latte bovino prodotto da tipi genetici autoctoni. I. Resa alla caseificazione. | 1.1 Articolo in rivista | 1999 | Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Caiola, G.; Carfagna, V.; Colatruglio, Pasquale; Potena, G.; Scimonetti, G.; Vitullo, A.; Zullo, Antonio | |
| Caratteristiche reologiche di alcuni muscoli di agnelloni 'Pinzirita', 'Bergamasca x Pinzirita' e 'Suffolk x Pinzirita' a 200 giorni di età. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2000 | Zumbo, A.; Zullo, Antonio; Micari, P.; Chiofalo, V.; Colatruglio, Pasquale | |
| Histochemistry of the muscle fibre and meat quality in Maremmana wild boar (Sus scropha ferus). | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2001 | Matassino, D.; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Imperato, R.; Occidente, M.; Zullo, Antonio | |
| Preliminary results on some “typified traditional” products obtained from Casertana, a pig autochthonous genetic type | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2006 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D. | |
| Production of Napoli salami from some autochthonous pig genetic types. I. Rheological and colour characteristics | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2000 | Cappuccio, A.; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Santopietro, V.; Matassino, D. | |
| Parameters at slaughter and rheological characteristics of wild boar and some pig autochthonous genetic types | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2003 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D. |