COLATRUGLIO, PASQUALE

COLATRUGLIO, PASQUALE  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO, DELLA PIANTA, DELL'AMBIENTE E DELLE PRODUZIONI ANIMALI (attivo dal 01/01/2002 al 31/12/2012)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 40 (tempo di esecuzione: 0.052 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Preliminary investigation on colour traits and myoglobin in vacuum-packed buffalo (Bubalus bubalis) meat 4.1 Articoli in Atti di convegno 2005 Zullo, Antonio; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; D'Orta, G.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA
Influenza del peso e del periodo di conservazione su alcune caratteristiche mioreologiche di orata (Sparus aurata) 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2004 Barone, C. M. A.; Buono, S.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds 1.1 Articolo in rivista 2003 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A.; Matassino, D.
Genetic type, sex, age at slaughter and feeding system effects on carcass and cut composition in lambs 1.1 Articolo in rivista 2007 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A; Matassino, D; Zullo, Antonio
Sensory evaluation of dry cured coppa in some swine authochtonous genetic types 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2007 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Diaferia, C.; Genovino, Giuseppe; Matassino, D.
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making. 1.1 Articolo in rivista 1994 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D.
Production of Napoli salami from some autochthonous pig genetic types. I. Rheological and colour characteristics 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2000 Cappuccio, A.; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Santopietro, V.; Matassino, D.
Effect of electrical stimulation and others genetic and environmental factors on colour of lamb meat 1.1 Articolo in rivista 2006 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, D.; Matassino, D.
Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk 1.1 Articolo in rivista 2005 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D.
Parameters at slaughter and rheological characteristics of wild boar and some pig autochthonous genetic types 4.1 Articoli in Atti di convegno 2003 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Some aspects of meat production in pig autochthonous genetic types. II. Rheological and colorimetric characteristics 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2000 Palazzo, M.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Abbatiello, M.; Colatruglio, Pasquale; Terracciano, M.; Matassino, D.
Colour characteristics of 'Caciocavallo' cheese obtained from some Italian bovine genetic types 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2006 Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Carfagna, V.; Gigante, G.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Histochemistry of the muscle fibre and meat quality in Maremma wild boar (Sus scropha ferus) 4.1 Articoli in Atti di convegno 2001 Matassino, D.; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Imperato, R.; Occidente, M.; Zullo, A.
Preliminary results on some “typified traditional” products obtained from Casertana, a pig autochthonous genetic type 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2006 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Meat production by wild ungulate in the appennines. II. Herd type and live weight class effect on the carcass composition in deer (Dama dama L.). 1.1 Articolo in rivista 1995 Zullo, Antonio; Girolami, A.; Casoli, C.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale
Comparison among Ile de France (IF), Gentile di Puglia (GP) and IFxGP (F1, F2, F3) cross-breed lambs. IV. Performances at slaughter. 1.1 Articolo in rivista 1994 Girolami, A.; Zullo, Antonio; Colatruglio, Pasquale; Rubino, R.; Matassino, D.
Meat quality of the 'Casertana' genetic type and its cross-breed pigs. II. Colour. 1.1 Articolo in rivista 1994 Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Girolami, A.; Matassino, D.
Slaughtering traits and meat quality in marchigiana cattle breed. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2002 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Fornataro, D.; Incoronato, V.; Occidente, M.
Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat. 1.1 Articolo in rivista 2003 DI LUCCIA, A.; Satriani, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Gigli, S.; Occidente, M.; Trivellone, E.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Rheological characteristics of dry cured ham of four italian autochthonous genetic types of pig 4.1 Articoli in Atti di convegno 2007 Barone, C. M. A.; Castellano, N.; Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Matassino, D.