COLATRUGLIO, PASQUALE

COLATRUGLIO, PASQUALE  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO, DELLA PIANTA, DELL'AMBIENTE E DELLE PRODUZIONI ANIMALI (attivo dal 01/01/2002 al 31/12/2012)  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 40 (tempo di esecuzione: 0.042 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Protein polymorphisms and coagulation properties of Cilentana goat milk 1.1 Articolo in rivista 2005 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Chianese, Lina; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Matassino, D.
Chemical composition of pig meat from the genetic type ‘Casertana’ and its crossbreeds 1.1 Articolo in rivista 2003 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Girolami, A.; Matassino, D.
Colour characteristics of 'Caciocavallo' cheese obtained from some Italian bovine genetic types 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2006 Colatruglio, Pasquale; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Carfagna, V.; Gigante, G.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Studio di alcune caratteristiche somatiche del tipo genetico ovino 'Bagnolese' 5.14 Altro ministeriale 1999 Barone, C. M. A.; Cappuccio, A.; Colatruglio, Pasquale; Fortunato, M.; Zullo, A.; Matassino, D.
Studio delle caratteristiche somatiche del tipo genetico caprino autoctono Cilentana. 1.1 Articolo in rivista 1995 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Cavaliere, G.; Colatruglio, Pasquale; Fortunato, M.; Gargiulo, G.; Occidente, M.; Matassino, D.
Preliminary results on some “typified traditional” products obtained from Casertana, a pig autochthonous genetic type 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2006 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Castellano, N.; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Histochemistry of the muscle fibre and meat quality in Maremmana wild boar (Sus scropha ferus). 4.1 Articoli in Atti di convegno 2001 Matassino, D.; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Imperato, R.; Occidente, M.; Zullo, Antonio
Meat production by wild ungulate in the appennines. I. Herd type and live weight class effect on some characteristics at the slaughter and jointing in deer (Dama dama L.). 1.1 Articolo in rivista 1995 Colatruglio, Pasquale; Duranti, E.; Girolami, A.; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Matassino, D.
Caratteristiche morfometriche dei tipi di fibra in muscoli di agnelli Laticauda 1.1 Articolo in rivista 1995 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Varchione, B.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Primi risultati sulla valutazione dell'attitudine alla coagulazione presamica di latte bovino prodotto da tipi genetici autoctoni. II. Caratteristiche reologiche del formaggio. 1.1 Articolo in rivista 1999 Matassino, D.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Caiola, G.; Carfagna, V.; Colatruglio, Pasquale; Potena, G.; Terracciano, M.; Zullo, Antonio
Effect of cooking procedure on the morphometric characteristics of the muscle fibre and quality of buffalo meat 1.1 Articolo in rivista 2000 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Pesarino, A.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Some aspects of meat production in pig autochthonous genetic types. I. Data at slaughtering, jointing of carcass and tissue separation 4.1 Articoli in Atti di convegno 2000 Colatruglio, Pasquale; Esposito, F.; Fornataro, D.; Capone, A.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Effect of dietary energy content on the intramuscular fat depots and triglyceride composition of river buffalo meat. 1.1 Articolo in rivista 2003 DI LUCCIA, A.; Satriani, A.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Gigli, S.; Occidente, M.; Trivellone, E.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Protein polymorphisms and quanti-qualitative characteristics of milk from Italian Friesian and Brown cows. II. Milk aptitude to cheese making. 1.1 Articolo in rivista 1994 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Macri, T.; Matassino, D.
Rheological characteristics of dry cured ham of four italian autochthonous genetic types of pig 4.1 Articoli in Atti di convegno 2007 Barone, C. M. A.; Castellano, N.; Colatruglio, Pasquale; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Parameters at slaughter and rheological characteristics of wild boar and some pig autochthonous genetic types 4.1 Articoli in Atti di convegno 2003 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Fornataro, D.; Occidente, M.; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Some aspects of meat production in pig autochthonous genetic types. II. Rheological and colorimetric characteristics 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2000 Palazzo, M.; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Abbatiello, M.; Colatruglio, Pasquale; Terracciano, M.; Matassino, D.
Production of Napoli salami from some autochthonous pig genetic types. I. Rheological and colour characteristics 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2000 Cappuccio, A.; Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Santopietro, V.; Matassino, D.
Influenza del peso e del periodo di conservazione su alcune caratteristiche mioreologiche di orata (Sparus aurata) 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2004 Barone, C. M. A.; Buono, S.; Colatruglio, Pasquale; Consolante, Dario; Zullo, Antonio; Matassino, D.
Rheological characteristics of 'Caciocavallo' cheese obtained from some Italian bovine breeds and genetic types. 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2006 Zullo, Antonio; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Colatruglio, Pasquale; Occidente, M.; Potena, G.; Rossetti, C. E.; Matassino, D.