MAMONE, GIANFRANCO

MAMONE, GIANFRANCO  

Mostra records
Risultati 1 - 9 di 9 (tempo di esecuzione: 0.012 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Bacteria do it better! Proteomics suggests the molecular basis for improved digestibility of sourdough products 1.1 Articolo in rivista 2021 Reale, A.; Di Stasio, L.; Di Renzo, T.; De Caro, S.; Ferranti, P.; Picariello, G.; Addeo, F.; Mamone, G.
Differential Protein Expression in Berry Skin from Red Grapes with Varying Hybrid Character 1.1 Articolo in rivista 2022 Spada, Valentina; Di Stasio, Luigia; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Mamone, Gianfranco; Picariello, Gianluca
Effect of sprouting on the proteome of chickpea flour and on its digestibility by ex vivo gastro-duodenal digestion complemented with jejunal brush border membrane enzymes 1.1 Articolo in rivista 2022 Nitride, Chiara; Vegarud, Gerd Elisabeth; Comi, Irene; Devold, Tove G.; Røseth, Arne; Marti, Alessandra; Iametti, Stefania; Mamone, Gianfranco; Picariello, Gianluca; Alfieri, Fabio; Adalgisa Nicolai, Maria; Mills, Clare; Ferranti, Pasquale
Food Protein Digestomics 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2020 Picariello, Gianluca; DI STASIO, Luigia; Nitride, Chiara; Mamone, Gianfranco; Ferranti, Pasquale
Identification of allergen encoding sequences in a novel food ingredient from Moringa oleifera leaves 1.1 Articolo in rivista 2023 D'Auria, Giovanni; Nitride, Chiara; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mamone, Gianfranco; Montesano, Domenico; Clare Mills, E. N.; Ferranti, Pasquale
In Celiac Disease Patients the In Vivo Challenge with the Diploid Triticum monococcum Elicits a Reduced Immune Response Compared to Hexaploid Wheat 1.1 Articolo in rivista 2020 Picascia, Stefania; Camarca, Alessandra; Malamisura, Monica; Mandile, Roberta; Galatola, Martina; Cielo, Donatella; Gazza, Laura; Mamone, Gianfranco; Auricchio, Salvatore; Troncone, Riccardo; Greco, Luigi; Auricchio, Renata; Gianfrani, Carmen
Molecular characterization of Kashk, a traditional Iranian fermented dairy product. 4.3 Poster 2015 Pourjula, M.; Gheisari, H. R.; Costato, F.; Garro, G.; Mauriello, R.; Mamone, G.; Picariello, G.; Stiuso, P.; Vanacore, D.; Ferranti, P.
Triticum monococcum amylase trypsin inhibitors possess a reduced potential to elicit innate immune response in celiac patients compared to Triticum aestivum 1.1 Articolo in rivista 2021 Iacomino, G.; Rotondi Aufiero, V.; Di Stasio, L.; Picascia, S.; Iannaccone, N.; Giardullo, N.; Troncone, R.; Gianfrani, C.; Mamone, G.; Mazzarella, G.
Tritordeum as an Innovative Alternative to Wheat: A Comparative Digestion Study on Bread 1.1 Articolo in rivista 2022 Nitride, Chiara; D'Auria, Giovanni; Dente, Andrea; Landolfi, Viola; Picariello, Gianluca; Mamone, Gianfranco; Blandino, Massimo; Romano, Raffaele; Ferranti, Pasquale