DI PIERRO, PROSPERO

DI PIERRO, PROSPERO  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 126 (tempo di esecuzione: 0.08 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Performance of edible films obtained from Citrus pectins and transglutaminase-modified phaseolin 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2013 Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; DI PIERRO, Prospero; Sagnelli, D.; Esposito, M.; Porta, Raffaele; Mariniello, Loredana
Endothelin-1 induced bronchial hyperresponsivenes teh rabbit: an ETa receptor-mediated phenomenon 1.5 Abstract in rivista 1999 D'Agostino, B.; DI PIERRO, Prospero; Falciani, M.; Gallelli, L.; Vitelli, M. R.; Marrocco, P.; Forte, V.; Rossi, F.
Engineering properties of edible films intended for food applications 4.1 Articoli in Atti di convegno 2006 Masi, Paolo; Moresi, M.; Piazza, L.; Giancone, T.; DI PIERRO, Prospero
Engineering Properties of Edible Films Based on Low-Methoxyl Pectins 4.1 Articoli in Atti di convegno 2005 Giancone, T.; DI PIERRO, Prospero; Mariniello, Loredana; Porta, Raffaele; Masi, Paolo
Transglutaminase-catalyzed site-specific glycosidation of catalase with aminated dextran 1.1 Articolo in rivista 2006 A., Valdivia; R., Villalonga; DI PIERRO, Prospero; Y., Perez; Mariniello, Loredana; L., Gomez; Porta, Raffaele
Scale-up analysis and critical issues of an experimental pilot plant for edible film production using agricultural waste processing 1.1 Articolo in rivista 2012 Sarghini, Fabrizio; DI PIERRO, Prospero; Antonio, Veneruso; Masi, Paolo
Analysis of a multifunctional experimental pilot plant for agricultural and dairy processing waste treatment 4.1 Articoli in Atti di convegno 2008 Sarghini, Fabrizio; DI PIERRO, Prospero; Masi, Paolo; Veneruso, A.
Transglutaminase-mediated modification of ovomucoid. Effect on its trypsin inhibitory activity and antigenic properties 1.1 Articolo in rivista 2013 Porta, Raffaele; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; DI PIERRO, Prospero; Sorrentino, Angela; Mariniello, Loredana
Microfluidic focusing flow technology for micro droplets generation of protein/pectin complexes 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2011 DAVALOS SAUCEDO, C.; DI PIERRO, Prospero; Masi, Paolo; ROSSI MARQUEZ, G.; Sarghini, Fabrizio
Preparacion enzimatica de filmes biodegradables de quitosana y proteina del suero de la leche 1.5 Abstract in rivista 2004 Chico, B.; DI PIERRO, Prospero; Villalonga, R.; Mariniello, Loredana; Damiano, A. E.; Porta, Raffaele
Transglutaminase-catalyzed synthesis and pharmacological profile of 1,3-diaminopropane and spermine derivatives of substance P 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 1992 Mancuso, F.; Calignano, Antonio; Sorrentino, L.; Esposito, C.; DI PIERRO, Prospero; Porta, Raffaele
DNA polymorphism to caracterize cultivars of food interest 1.5 Abstract in rivista 1999 Mariniello, Loredana; Sommella, M. G.; DI PIERRO, Prospero; Criscuolo, F.; Porta, Raffaele
Recent research developments in food biotechnology. Enzyme as additives or processing aids 7.1 Curatore o Editor di Libri Scientifici 2008 Porta, Raffaele; DI PIERRO, Prospero; Mariniello, Loredana
Transglutaminase-crosslink whey protein/pectin coating act as aneffective water vapour barrier in fryed and baked food 4.1 Articoli in Atti di convegno 2012 ROSSI MARQUEZ, Giovanna; DI PIERRO, Prospero; Esposito, M.; Mariniello, Loredana; Porta, Raffaele
Effects of docosahexaenoic acid on calcium pathway in adult rat cardiomyocytes 1.1 Articolo in rivista 2002 B., Rinaldi; DI PIERRO, Prospero; M. R., Vitelli; M., D'Amico; L., Berrino; F., Rossi; A., Filippelli
Proprietà barriera e meccaniche di film edibili a base di "whey protein isolate" e pectine preparati in presenza di trensglutaminasi 4.1 Articoli in Atti di convegno 2010 ROSSI MARQUEZ, Giovanna; DI PIERRO, Prospero; Fenderico, M.; Porta, Raffaele
Use of microbial transglutaminase in different sector of food industry: edible films, dairy products and stabilized proteases 1.5 Abstract in rivista 2002 Mariniello, Loredana; DI PIERRO, Prospero; Cozzolino, A.; Masi, Paolo; Villalonga, R.; Porta, Raffaele
Effects of hydrocolloid coatings containing transglutaminase on the shelf-life of different vegetable foods 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2013 ROSSI MARQUEZ, Giovanna; Porta, Raffaele; Coppola, B.; Mariniello, Loredana; Esposito, M.; DI PIERRO, Prospero
Edible coating as packaging strategy to extend the shelf-life of fresh-cut fruits and vegetables 1.1 Articolo in rivista 2013 Porta, Raffaele; ROSSI MARQUEZ, Giovanna; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Esposito, Marilena; DI PIERRO, Prospero
Effect of surface density on the engineering properties of high-Methoxyl Pectin-based edible Films 1.1 Articolo in rivista 2011 Giancone, T.; Torrieri, Elena; DI PIERRO, Prospero; Cavella, Silvana; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Masi, Paolo