DI PIERRO, PROSPERO

DI PIERRO, PROSPERO  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 128 (tempo di esecuzione: 0.031 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Analysis of a multifunctional experimental pilot plant for agricultural and dairy processing waste treatment 4.1 Articoli in Atti di convegno 2008 Sarghini, Fabrizio; DI PIERRO, Prospero; Masi, Paolo; Veneruso, A.
Proprietà barriera e meccaniche di film edibili a base di "whey protein isolate" e pectine preparati in presenza di trensglutaminasi 4.1 Articoli in Atti di convegno 2010 ROSSI MARQUEZ, Giovanna; DI PIERRO, Prospero; Fenderico, M.; Porta, Raffaele
Transglutaminase in food biotechnology 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2008 Mariniello, Loredana; DI PIERRO, Prospero; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Sorrentino, Angela; Porta, Raffaele
Procedimento per la produzione di film biodegradabili e film biodegradabili ottenibili mediante tale procedimento 6.1 Brevetto 2001 Porta, Raffaele; Esposito, C.; DI PIERRO, Prospero; Mariniello, Loredana
Use of microbial transglutaminase in different sector of food industry: edible films, dairy products and stabilized proteases 1.5 Abstract in rivista 2002 Mariniello, Loredana; DI PIERRO, Prospero; Cozzolino, A.; Masi, Paolo; Villalonga, R.; Porta, Raffaele
Transglutaminase decreases water vapor permeability and solubility of different hydrocolloid edible films 1.5 Abstract in rivista 2004 DI PIERRO, Prospero; Mariniello, Loredana; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Villalonga, R.; Porta, Raffaele
Endothelin-1 induced bronchial hyperresponsivenes teh rabbit: an ETa receptor-mediated phenomenon 1.5 Abstract in rivista 1999 D'Agostino, B.; DI PIERRO, Prospero; Falciani, M.; Gallelli, L.; Vitelli, M. R.; Marrocco, P.; Forte, V.; Rossi, F.
Performance of edible films obtained from Citrus pectins and transglutaminase-modified phaseolin 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2013 Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; DI PIERRO, Prospero; Sagnelli, D.; Esposito, M.; Porta, Raffaele; Mariniello, Loredana
Engineering Properties of Edible Films Based on Low-Methoxyl Pectins 4.1 Articoli in Atti di convegno 2005 Giancone, T.; DI PIERRO, Prospero; Mariniello, Loredana; Porta, Raffaele; Masi, Paolo
Engineering properties of edible films intended for food applications 4.1 Articoli in Atti di convegno 2006 Masi, Paolo; Moresi, M.; Piazza, L.; Giancone, T.; DI PIERRO, Prospero
Effects of hydrocolloid coatings containing transglutaminase on the shelf-life of different vegetable foods 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2013 ROSSI MARQUEZ, Giovanna; Porta, Raffaele; Coppola, B.; Mariniello, Loredana; Esposito, M.; DI PIERRO, Prospero
Neurokinin Receptors Could Be Differentiated By Their Capacity To Respond To the Transglutaminase-synthesized Gamma-(glutamyl(5))spermine Derivative of Substance-P 1.1 Articolo in rivista 1995 C., Esposito; F., Mancuso; Calignano, Antonio; DI PIERRO, Prospero; Pucci, Pietro; Porta, Raffaele
Transglutaminase-catalyzed preparation of chitosan-ovalbumin films 1.1 Articolo in rivista 2007 DI PIERRO, Prospero; Chico, B; Villalonga, R; Mariniello, Loredana; Masi, Paolo; Porta, Raffaele
Human-immunodeficiency-virus transmembrane glycoprotein gp41 is an amino acceptor and donor substrate for transglutaminase in vitro. 1.1 Articolo in rivista 1993 Mariniello, Loredana; Esposito, C; DI PIERRO, Prospero; Cozzolino, A; Pucci, Pietro; Porta, Raffaele
Transglutaminase crosslinked pectin and chitosan-based edible films: a review 1.1 Articolo in rivista 2011 Porta, Raffaele; Mariniello, Loredana; DI PIERRO, Prospero; Sorrentino, Angela; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA
Incorporation of whey proteins into cheese curd by using transglutaminase 1.1 Articolo in rivista 2003 Cozzolino, A.; DI PIERRO, Prospero; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; Masi, Paolo; Porta, Raffaele
Preparacion enzimatica de filmes biodegradables de quitosana y proteina del suero de la leche 1.5 Abstract in rivista 2004 Chico, B.; DI PIERRO, Prospero; Villalonga, R.; Mariniello, Loredana; Damiano, A. E.; Porta, Raffaele
Transglutaminase-crosslink whey protein/pectin coating act as aneffective water vapour barrier in fryed and baked food 4.1 Articoli in Atti di convegno 2012 ROSSI MARQUEZ, Giovanna; DI PIERRO, Prospero; Esposito, M.; Mariniello, Loredana; Porta, Raffaele
Transglutaminase-catalyzed synthesis and pharmacological profile of 1,3-diaminopropane and spermine derivatives of substance P 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 1992 Mancuso, F.; Calignano, Antonio; Sorrentino, L.; Esposito, C.; DI PIERRO, Prospero; Porta, Raffaele
Glicosidacion enzimatica de catalasa con derivado monoaminado de dextrana 1.5 Abstract in rivista 2004 Valdivia, A.; Villalonga, R.; Sommella, M. G.; Pérez, Y.; Mariniello, Loredana; DI PIERRO, Prospero; Hernandez, Y.; Porta, Raffaele; Bacallao, M.