ADDEO, FRANCESCO
ADDEO, FRANCESCO
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
La composizione delle sieroproteine denaturate nei sieri di caseificio
1995 Chianese, Lina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Addeo, Francesco
Influence of rennet type on proteolysis of the PDO Fiore Sardo cheese
2002 Pirisi, A.; Piredda, G.; Pinna, G.; Addis, M.; Mauriello, Rosalba; DE PASCALE, Sabrina; Addeo, Francesco; Chianese, Lina
Identificazione di aldeidi alifatiche responsabili del difetto di odore del latte irrancidito
2000 Moio, Luigi; Piombino, Paola; DI MARZIO, L.; Addeo, Francesco
Occurrence of casein polymorphism in water buffalo milk.
1996 Chianese, Lina; Garro, Giuseppina; Ferranti, Pasquale; Caira, S.; Addeo, Francesco
Composizione proteica dei sieri residui alla produzione della "Crescenza" e di formaggi a "Pasta Fresca"
1993 Chianese, Lina; Laezza, P.; Nicolai, MARIA ADALGISA; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; Pizzano, R.; Addeo, Francesco
Caratterizzazione della caseina in alcune razze caprine
1992 Chianese, Lina; Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Cappuccio, U.; Cogliandro, E.; Addeo, Francesco
Relationship between somatic cell count and ovine casein composition
2002 Piredda, G.; Pirisi, A.; Mauriello, Rosalba; Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Chianese, Lina
Milk protein and their antigenicity
2006 Caira, S; Calabrese, MARIA GRAZIA; Lilla, S; Vangone, Paolo; Nicolai, MARIA ADALGISA; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
Discovery of an ovine alpha s2-casein variant
1993 Chianese, Lina; Garro, Giuseppina; Addeo, Francesco; LOPEZ GALVEZ, G.; Ramos, M.
Mass spectrometric characterisation of proteins in rennet and in chymosin-based milk-clotting preparations.
2001 Lilla, S.; Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco
Charachterization of the 12% trichloroacetic acid insoluble oligopeptides of parmigiano reggiano cheese
1992 Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Sacchi, Raffaele; U., Cappuccio; Ferranti, Pasquale
Gel electrophoresis and immunoblotting for the detection of casein proteolysis in cheese
1995 Addeo, Francesco; Garro, Giuseppina; Intorcia, N.; Pellegrino, L.; Resmini, P.; Chianese, Lina
Characterization of wheat gliadin proteins by combined two-dimensional gel electrophoresis and tandem mass spectrometry.
2005 Mamone, G; Addeo, Francesco; Chianese, Lina; DI LUCCIA, A; DE MARTINO, A; Nappo, A; Formisano, A; DE VIVO, P; Ferranti, Pasquale
Immunochemical detection of formylated gamma2-casein in cheese
2004 Pizzano, R.; Nicolai, MARIA ADALGISA; Siciliano, R.; Manzo, C.; Mazzeo, M. F.; Addeo, Francesco
Proteomic study of muscle sarcoplasmic proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis
2006 Picariello, G.; DE MARTINO, A.; Mamone, G.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Faccia, M; SPAGNA MUSSO, Salvatore; DI LUCCIA, A.
Casein Proteolysis in Human Milk : Tracing the Pattern of Casein Breakdown and the Formation of Potential Bioactive Peptides
2004 Ferranti, Pasquale; Traisci, MARIA VITTORIA; Picariello, G; Nasi, A; Boschi, Velia; Siervo, Mario; Falconi, Claudio; Addeo, F.
Susceptibility to transglutaminase of gliadin peptides predicted by a mass spectrometry-based assay
2004 Mamone, G; Ferranti, Pasquale; Melck, D; Tafuro, F; Longobardo, Luigi; Chianese, L; Addeo, F.
Casein proteolysis in human milk: tracing the pattern of casein breakdown and the formation of potential bioactive peptides.
2004 Ferranti, Pasquale; Traisci, Mv; Picariello, G; Nasi, A; Boschi, V; Siervo, M; Falconi, C; Chianese, L; Addeo, Francesco
Le problematiche relative alla identificazione dei prodotti di idrolisi della k-caseina nel siero di caseificio
1993 Chianese, Lina; Laezza, P.; Marro, C.; Nicolai, MARIA ADALGISA; Garro, Giuseppina; Cappuccio, U.; Addeo, Francesco
Problematiche relative alla trasformazione del latte ovino
1992 Ledda, A.; Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Moio, Luigi; Nicolai, MARIA ADALGISA; Cappuccio, U.
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
La composizione delle sieroproteine denaturate nei sieri di caseificio | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1995 | Chianese, Lina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Addeo, Francesco | |
Influence of rennet type on proteolysis of the PDO Fiore Sardo cheese | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2002 | Pirisi, A.; Piredda, G.; Pinna, G.; Addis, M.; Mauriello, Rosalba; DE PASCALE, Sabrina; Addeo, Francesco; Chianese, Lina | |
Identificazione di aldeidi alifatiche responsabili del difetto di odore del latte irrancidito | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2000 | Moio, Luigi; Piombino, Paola; DI MARZIO, L.; Addeo, Francesco | |
Occurrence of casein polymorphism in water buffalo milk. | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 1996 | Chianese, Lina; Garro, Giuseppina; Ferranti, Pasquale; Caira, S.; Addeo, Francesco | |
Composizione proteica dei sieri residui alla produzione della "Crescenza" e di formaggi a "Pasta Fresca" | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1993 | Chianese, Lina; Laezza, P.; Nicolai, MARIA ADALGISA; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; Pizzano, R.; Addeo, Francesco | |
Caratterizzazione della caseina in alcune razze caprine | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1992 | Chianese, Lina; Mauriello, Rosalba; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Cappuccio, U.; Cogliandro, E.; Addeo, Francesco | |
Relationship between somatic cell count and ovine casein composition | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2002 | Piredda, G.; Pirisi, A.; Mauriello, Rosalba; Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Chianese, Lina | |
Milk protein and their antigenicity | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2006 | Caira, S; Calabrese, MARIA GRAZIA; Lilla, S; Vangone, Paolo; Nicolai, MARIA ADALGISA; Chianese, Lina; Addeo, Francesco | |
Discovery of an ovine alpha s2-casein variant | 1.1 Articolo in rivista | 1993 | Chianese, Lina; Garro, Giuseppina; Addeo, Francesco; LOPEZ GALVEZ, G.; Ramos, M. | |
Mass spectrometric characterisation of proteins in rennet and in chymosin-based milk-clotting preparations. | 1.1 Articolo in rivista | 2001 | Lilla, S.; Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco | |
Charachterization of the 12% trichloroacetic acid insoluble oligopeptides of parmigiano reggiano cheese | 1.1 Articolo in rivista | 1992 | Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Sacchi, Raffaele; U., Cappuccio; Ferranti, Pasquale | |
Gel electrophoresis and immunoblotting for the detection of casein proteolysis in cheese | 1.1 Articolo in rivista | 1995 | Addeo, Francesco; Garro, Giuseppina; Intorcia, N.; Pellegrino, L.; Resmini, P.; Chianese, Lina | |
Characterization of wheat gliadin proteins by combined two-dimensional gel electrophoresis and tandem mass spectrometry. | 1.1 Articolo in rivista | 2005 | Mamone, G; Addeo, Francesco; Chianese, Lina; DI LUCCIA, A; DE MARTINO, A; Nappo, A; Formisano, A; DE VIVO, P; Ferranti, Pasquale | |
Immunochemical detection of formylated gamma2-casein in cheese | 1.1 Articolo in rivista | 2004 | Pizzano, R.; Nicolai, MARIA ADALGISA; Siciliano, R.; Manzo, C.; Mazzeo, M. F.; Addeo, Francesco | |
Proteomic study of muscle sarcoplasmic proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis | 1.1 Articolo in rivista | 2006 | Picariello, G.; DE MARTINO, A.; Mamone, G.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Faccia, M; SPAGNA MUSSO, Salvatore; DI LUCCIA, A. | |
Casein Proteolysis in Human Milk : Tracing the Pattern of Casein Breakdown and the Formation of Potential Bioactive Peptides | 1.1 Articolo in rivista | 2004 | Ferranti, Pasquale; Traisci, MARIA VITTORIA; Picariello, G; Nasi, A; Boschi, Velia; Siervo, Mario; Falconi, Claudio; Addeo, F. | |
Susceptibility to transglutaminase of gliadin peptides predicted by a mass spectrometry-based assay | 1.1 Articolo in rivista | 2004 | Mamone, G; Ferranti, Pasquale; Melck, D; Tafuro, F; Longobardo, Luigi; Chianese, L; Addeo, F. | |
Casein proteolysis in human milk: tracing the pattern of casein breakdown and the formation of potential bioactive peptides. | 1.1 Articolo in rivista | 2004 | Ferranti, Pasquale; Traisci, Mv; Picariello, G; Nasi, A; Boschi, V; Siervo, M; Falconi, C; Chianese, L; Addeo, Francesco | |
Le problematiche relative alla identificazione dei prodotti di idrolisi della k-caseina nel siero di caseificio | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1993 | Chianese, Lina; Laezza, P.; Marro, C.; Nicolai, MARIA ADALGISA; Garro, Giuseppina; Cappuccio, U.; Addeo, Francesco | |
Problematiche relative alla trasformazione del latte ovino | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1992 | Ledda, A.; Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Moio, Luigi; Nicolai, MARIA ADALGISA; Cappuccio, U. |