ADDEO, FRANCESCO

ADDEO, FRANCESCO  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 203 (tempo di esecuzione: 0.022 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Detection of pH 4.6 insoluble beta-lactoglobulin in heat-treated milk and Mozzarella cheese 1.1 Articolo in rivista 2008 Manzo, C; Pizzano, R; Addeo, Francesco
Peptides surviving the simulated gastrointestinal digestion of milk proteins: biological and toxicological implications 1.1 Articolo in rivista 2010 Picariello, G; Ferranti, Pasquale; Fierro, O; Mamone, G; Caira, Simonetta; Di Luccia, A; Monica, S; Addeo, Francesco
Hydroxyapatite affinity chromatography for the highly selective enrichment of mono- and multi-phosphorylated peptides in phosphoproteome analysis 1.1 Articolo in rivista 2010 Mamone, G; Picariello, G; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco
Characterisation and cytomodulatory properties of peptides from Mozzarella di Bufala Campana cheese whey 1.1 Articolo in rivista 2009 C., De Simone; G., Picariello; G., Mamone; P., Stiuso; A., Dicitore; D., Vanacore; Chianese, Lina; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale
Quantitation of lysinoalanine in dairy products by liquid chromatography–mass spectrometry with selective ion monitoring 1.1 Articolo in rivista 2009 Calabrese, MARIA GRAZIA; G., Mamone; S., Caira; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco
Polymorphism of alpha(s)-caseins in milk of two Spanish ovine breeds 1.1 Articolo in rivista 1999 LOPEZ GALVEZ, G.; Chianese, Lina; Addeo, Francesco; Amigo, L.; Ramos, M.
Proteomic-based analytical approach for the characterization of glutenin subunits in durum wheat. 1.1 Articolo in rivista 2009 Mamone, G; De Caro, S; Di Luccia, A; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale
Analysis of food proteins and peptides by mass spectrometry-based techniques 1.1 Articolo in rivista 2009 Mamone, G.; Picariello, G.; Caira, S.; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale
Maldi-tof mass spectrometry profiling of polar and nonpolar fractions in heated vegetable oils 1.1 Articolo in rivista 2009 Picariello, G.; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele; Addeo, Francesco
Immunochemical methods for cheese authenticity studies 4.1 Articoli in Atti di convegno 2009 Pizzano, R.; Nicolai, MARIA ADALGISA; Manzo, C.; Addeo, Francesco
K - casein polymorphism in caprine milk 1.1 Articolo in rivista 1990 DI LUCCIA, A.; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina; Moio, Luigi; Addeo, Francesco
Characterization of goat alphas2–CN by electrophoretic techniques and mass spectrometry analysis 4.1 Articoli in Atti di convegno 2006 Caira, Simonetta; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; DE PASCALE, Sabrina; Addeo, Francesco; Chianese, Lina
The Proteomic Changes in Cynara Cardunculus L. var. altilis DCFollowing the Etiolation Phenomena Using De Novo Sequence Analysis 1.1 Articolo in rivista 2010 C., Guarino; L., De Simone; S., Santoro; S., Caira; S., Lilla; M. G., Calabrese; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
Water buffalo s1–CN polymorphism determination by immunoelectrophoretic technique and LC/ESI/MS analysis. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2006 Chianese, Lina; Quarto, Maria; Pizzolongo, Fabiana; Calabrese, MARIA GRAZIA; Caira, Simonetta; Mauriello, Rosalba; Addeo, Francesco
Riconoscimento e dosaggio del latte bovino nel formaggio Roquefort 1.1 Articolo in rivista 1989 Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina; D'Acierno, C.; Kalatzopoulos, G.; Addeo, Francesco
Polimorfismo delle caseine di pecore di razza Altamurana 1.1 Articolo in rivista 1990 Mauriello, Rosalba; Pieragostini, E.; Bufano, G.; Addeo, Francesco
Un metodo per produrre formaggi a pasta filata da partire da latte di pecora e prodotti alimentari ottenibili con detto metodo 6.1 Brevetto 2006 Addeo, Francesco
Composizione proteica dei sieri residui dalla produzione della "Crescenza" e di formaggi a "Pasta fresca" 3.1 Monografia o trattato scientifico 1993 Chianese, Lina; Laezza, P.; Nicolai, MARIA ADALGISA; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; Pizzano, R.; Addeo, Francesco
Polimorfismo biochimico delle proteine del latte in bovine di razza Podolica 1.1 Articolo in rivista 1988 Chianese, Lina; DI LUCCIA, A.; Mauriello, Rosalba; Ferrara, L.; Zehender, G.; Addeo, Francesco
Novel Mass Spectrometry-Based Applications of the 'Omic' Sciences in Food Technology and Biotechnology 1.2 Recensione in rivista 2012 Gianluca, Picariello; Gianfranco, Mamone; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale