ADDEO, FRANCESCO
ADDEO, FRANCESCO
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Detection of pH 4.6 insoluble beta-lactoglobulin in heat-treated milk and Mozzarella cheese
2008 Manzo, C; Pizzano, R; Addeo, Francesco
Peptides surviving the simulated gastrointestinal digestion of milk proteins: biological and toxicological implications
2010 Picariello, G; Ferranti, Pasquale; Fierro, O; Mamone, G; Caira, Simonetta; Di Luccia, A; Monica, S; Addeo, Francesco
Hydroxyapatite affinity chromatography for the highly selective enrichment of mono- and multi-phosphorylated peptides in phosphoproteome analysis
2010 Mamone, G; Picariello, G; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco
Characterisation and cytomodulatory properties of peptides from Mozzarella di Bufala Campana cheese whey
2009 C., De Simone; G., Picariello; G., Mamone; P., Stiuso; A., Dicitore; D., Vanacore; Chianese, Lina; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale
Quantitation of lysinoalanine in dairy products by liquid chromatography–mass spectrometry with selective ion monitoring
2009 Calabrese, MARIA GRAZIA; G., Mamone; S., Caira; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco
Polymorphism of alpha(s)-caseins in milk of two Spanish ovine breeds
1999 LOPEZ GALVEZ, G.; Chianese, Lina; Addeo, Francesco; Amigo, L.; Ramos, M.
Proteomic-based analytical approach for the characterization of glutenin subunits in durum wheat.
2009 Mamone, G; De Caro, S; Di Luccia, A; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale
Analysis of food proteins and peptides by mass spectrometry-based techniques
2009 Mamone, G.; Picariello, G.; Caira, S.; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale
Maldi-tof mass spectrometry profiling of polar and nonpolar fractions in heated vegetable oils
2009 Picariello, G.; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele; Addeo, Francesco
Immunochemical methods for cheese authenticity studies
2009 Pizzano, R.; Nicolai, MARIA ADALGISA; Manzo, C.; Addeo, Francesco
K - casein polymorphism in caprine milk
1990 DI LUCCIA, A.; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina; Moio, Luigi; Addeo, Francesco
Characterization of goat alphas2–CN by electrophoretic techniques and mass spectrometry analysis
2006 Caira, Simonetta; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; DE PASCALE, Sabrina; Addeo, Francesco; Chianese, Lina
The Proteomic Changes in Cynara Cardunculus L. var. altilis DCFollowing the Etiolation Phenomena Using De Novo Sequence Analysis
2010 C., Guarino; L., De Simone; S., Santoro; S., Caira; S., Lilla; M. G., Calabrese; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
Water buffalo s1–CN polymorphism determination by immunoelectrophoretic technique and LC/ESI/MS analysis.
2006 Chianese, Lina; Quarto, Maria; Pizzolongo, Fabiana; Calabrese, MARIA GRAZIA; Caira, Simonetta; Mauriello, Rosalba; Addeo, Francesco
Riconoscimento e dosaggio del latte bovino nel formaggio Roquefort
1989 Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina; D'Acierno, C.; Kalatzopoulos, G.; Addeo, Francesco
Polimorfismo delle caseine di pecore di razza Altamurana
1990 Mauriello, Rosalba; Pieragostini, E.; Bufano, G.; Addeo, Francesco
Un metodo per produrre formaggi a pasta filata da partire da latte di pecora e prodotti alimentari ottenibili con detto metodo
2006 Addeo, Francesco
Composizione proteica dei sieri residui dalla produzione della "Crescenza" e di formaggi a "Pasta fresca"
1993 Chianese, Lina; Laezza, P.; Nicolai, MARIA ADALGISA; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; Pizzano, R.; Addeo, Francesco
Polimorfismo biochimico delle proteine del latte in bovine di razza Podolica
1988 Chianese, Lina; DI LUCCIA, A.; Mauriello, Rosalba; Ferrara, L.; Zehender, G.; Addeo, Francesco
Novel Mass Spectrometry-Based Applications of the 'Omic' Sciences in Food Technology and Biotechnology
2012 Gianluca, Picariello; Gianfranco, Mamone; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Detection of pH 4.6 insoluble beta-lactoglobulin in heat-treated milk and Mozzarella cheese | 1.1 Articolo in rivista | 2008 | Manzo, C; Pizzano, R; Addeo, Francesco | |
Peptides surviving the simulated gastrointestinal digestion of milk proteins: biological and toxicological implications | 1.1 Articolo in rivista | 2010 | Picariello, G; Ferranti, Pasquale; Fierro, O; Mamone, G; Caira, Simonetta; Di Luccia, A; Monica, S; Addeo, Francesco | |
Hydroxyapatite affinity chromatography for the highly selective enrichment of mono- and multi-phosphorylated peptides in phosphoproteome analysis | 1.1 Articolo in rivista | 2010 | Mamone, G; Picariello, G; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco | |
Characterisation and cytomodulatory properties of peptides from Mozzarella di Bufala Campana cheese whey | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | C., De Simone; G., Picariello; G., Mamone; P., Stiuso; A., Dicitore; D., Vanacore; Chianese, Lina; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale | |
Quantitation of lysinoalanine in dairy products by liquid chromatography–mass spectrometry with selective ion monitoring | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Calabrese, MARIA GRAZIA; G., Mamone; S., Caira; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco | |
Polymorphism of alpha(s)-caseins in milk of two Spanish ovine breeds | 1.1 Articolo in rivista | 1999 | LOPEZ GALVEZ, G.; Chianese, Lina; Addeo, Francesco; Amigo, L.; Ramos, M. | |
Proteomic-based analytical approach for the characterization of glutenin subunits in durum wheat. | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Mamone, G; De Caro, S; Di Luccia, A; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale | |
Analysis of food proteins and peptides by mass spectrometry-based techniques | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Mamone, G.; Picariello, G.; Caira, S.; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale | |
Maldi-tof mass spectrometry profiling of polar and nonpolar fractions in heated vegetable oils | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Picariello, G.; Paduano, Antonello; Sacchi, Raffaele; Addeo, Francesco | |
Immunochemical methods for cheese authenticity studies | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2009 | Pizzano, R.; Nicolai, MARIA ADALGISA; Manzo, C.; Addeo, Francesco | |
K - casein polymorphism in caprine milk | 1.1 Articolo in rivista | 1990 | DI LUCCIA, A.; Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina; Moio, Luigi; Addeo, Francesco | |
Characterization of goat alphas2–CN by electrophoretic techniques and mass spectrometry analysis | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | Caira, Simonetta; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; DE PASCALE, Sabrina; Addeo, Francesco; Chianese, Lina | |
The Proteomic Changes in Cynara Cardunculus L. var. altilis DCFollowing the Etiolation Phenomena Using De Novo Sequence Analysis | 1.1 Articolo in rivista | 2010 | C., Guarino; L., De Simone; S., Santoro; S., Caira; S., Lilla; M. G., Calabrese; Chianese, Lina; Addeo, Francesco | |
Water buffalo s1–CN polymorphism determination by immunoelectrophoretic technique and LC/ESI/MS analysis. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | Chianese, Lina; Quarto, Maria; Pizzolongo, Fabiana; Calabrese, MARIA GRAZIA; Caira, Simonetta; Mauriello, Rosalba; Addeo, Francesco | |
Riconoscimento e dosaggio del latte bovino nel formaggio Roquefort | 1.1 Articolo in rivista | 1989 | Mauriello, Rosalba; Chianese, Lina; D'Acierno, C.; Kalatzopoulos, G.; Addeo, Francesco | |
Polimorfismo delle caseine di pecore di razza Altamurana | 1.1 Articolo in rivista | 1990 | Mauriello, Rosalba; Pieragostini, E.; Bufano, G.; Addeo, Francesco | |
Un metodo per produrre formaggi a pasta filata da partire da latte di pecora e prodotti alimentari ottenibili con detto metodo | 6.1 Brevetto | 2006 | Addeo, Francesco | |
Composizione proteica dei sieri residui dalla produzione della "Crescenza" e di formaggi a "Pasta fresca" | 3.1 Monografia o trattato scientifico | 1993 | Chianese, Lina; Laezza, P.; Nicolai, MARIA ADALGISA; Garro, Giuseppina; Mauriello, Rosalba; Pizzano, R.; Addeo, Francesco | |
Polimorfismo biochimico delle proteine del latte in bovine di razza Podolica | 1.1 Articolo in rivista | 1988 | Chianese, Lina; DI LUCCIA, A.; Mauriello, Rosalba; Ferrara, L.; Zehender, G.; Addeo, Francesco | |
Novel Mass Spectrometry-Based Applications of the 'Omic' Sciences in Food Technology and Biotechnology | 1.2 Recensione in rivista | 2012 | Gianluca, Picariello; Gianfranco, Mamone; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale |