ADDEO, FRANCESCO

ADDEO, FRANCESCO  

Dipartimento di Agraria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 201 (tempo di esecuzione: 0.02 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
1H and 13C-NMR of virgin olive oil. An Overview 1-gen-1997 Sacchi, Raffaele; Addeo, Francesco; Paolillo, Livio
A control method to detect bovine milk in ewe and water buffalo cheese using immunoblotting 1-gen-1995 Addeo, Francesco; Nicolai, MARIA ADALGISA; Chianese, Lina; Moio, Luigi; SPAGNA MUSSO, Salvatore; A., Bocca; L., DEL GIOVINE
A gel electrophoretic study of caprine milk 1-gen-1988 Addeo, Francesco; Mauriello, Rosalba; DI LUCCIA, A.
A signature protein-based method to distinguish Mediterranean water buffalo and foreign breed milk. 1-gen-2013 Caira, Simonetta; Pinto, Gabriella; Balteanu, Va; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
Allergenity of Milk Proteins 1-gen-2012 Caira, Simonetta; Pizzano, Rosa; Picariello, Gianluca; Pinto, Gabriella; Cuollo, Marina; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
Alternative nonallelic deletion is constitutive of ruminant as1-casein 1-gen-1999 Ferranti, Pasquale; Lilla, S.; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
An examination of some mechanical properties of a group of Italian cheeses and their relation to structure and conditions of manufacture 1-gen-1986 Masi, Paolo; Addeo, Francesco
Analysis of food proteins and peptides by mass spectrometry-based techniques 1-gen-2009 Mamone, G.; Picariello, G.; Caira, S.; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale
Antibacterial potential of donkey's milk disclosed by untargeted proteomics 1-gen-2021 Spada, V.; Ferranti, P.; Chianese, L.; Salimei, E.; Addeo, F.; Picariello, G.
Antibody-independent identification of bovine milk-derived peptides in breast-milk 1-gen-2016 Picariello, Gianluca; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale; Nocerino, Rita; Paparo, Lorella; Passariello, Annalisa; Dallas, David C.; Robinson, Randall C.; Barile, Daniela; BERNI CANANI, Roberto
Anticorpi antipeptidi nell'analisi della componente caseinica del latte e dei formaggi 1-gen-2000 R., Pizzano; Nicolai, MARIA ADALGISA; Addeo, Francesco
Antigenicity of the 139-149 alphas1-casein region in different species revealed by ELISA and immunoblotting using antipeptide antibodies 1-gen-1997 R., Pizzano; Nicolai, MARIA ADALGISA; Addeo, Francesco
Antipeptide antibodies as analytical tools to discriminate among bovine alphas1-casein components 1-gen-1998 R., Pizzano; Nicolai, MARIA ADALGISA; Addeo, Francesco
Antipeptide antibodies in milk and cheese analysis 1-gen-1999 Pizzano, R.; Nicolai, MARIA ADALGISA; Addeo, Francesco
Application of Capillary Electrophoresis to Determine the Technological Properties of Wheat Flours by a Glutenin Index 1-gen-2009 Di Luccia, A.; Lamacchia, C.; Mamone, G.; Picariello, G.; Trani, A.; Masi, Paolo; Addeo, Francesco
Application of immunoblotting to the specific control of ovine casein fractionation 1-gen-1995 Chianese, Lina; Mauriello, Rosalba; Laezza, P.; Intorcia, N.; Moio, Luigi; Addeo, Francesco; Campus, R.
L'approccio proteomico e peptidomico nella definizione della biodiversità lattoproteica e della qualità dei prodotti lattiero-caseari 1-gen-2007 Chianese, Lina; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; S., Caira; S., Lilla; G., Mamone; L., Picariello; Calabrese, Maria; Quarto, Maria; DE PASCALE, Sabrina
L'approccio proteomico e peptidomico nella definizione della biodiversità lattoproteica e della qualità dei prodotti lattiero-caseari 1-gen-2007 Chianese, Lina; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Caira, S.; Lilla, S.; Mamone, G.; Picariello, G.; Calabrese, M. G.; Quarto, M.; DE PASCALE, Sabrina
Approccio proteomico per la caratterizzazione di proteine e peptidi immunogenici della birra 1-gen-2007 Ferranti, Pasquale; Picariello, G.; Pepe, C.; Granato, T. M.; Lilla, S.; Iametti, S.; Bonomi, F.; Addeo, Francesco
L'aroma del liquore di limoni (Limoncello) 1-gen-2000 Moio, Luigi; Piombino, Paola; DI MARZIO, L.; Addeo, Francesco