BLAIOTTA, GIUSEPPE

BLAIOTTA, GIUSEPPE  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 166 (tempo di esecuzione: 0.035 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Inter-simple sequence repeat markers and flow cytometry for the characterization of closely related Citrus limon germplasms. 1.1 Articolo in rivista 2004 Capparelli, Rosanna; Viscardi, M; Amoroso, Mg; Blaiotta, Giuseppe; Bianco, M.
In vivo evaluation of technological performance of Lactobacillus spp. and Staphylococcus xylosus strains in the production of the traditional fermented sausages Soppressata del Vallo di Diano 4.1 Articoli in Atti di convegno 2006 Villani, Francesco; Casaburi, Annalisa; Filosa, L; Pennacchia, Carmela; Blaiotta, Giuseppe; Ercolini, Danilo
sac A and nis A genes are not always linked in Lactococcus lactis subsp. lactis strains 1.1 Articolo in rivista 1999 Moschetti, G.; Blaiotta, Giuseppe; Villani, Francesco; Mauriello, Gianluigi; Coppola, Salvatore
Genotyping of Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and determination of number and forms of rrn operons Lactobacillus delbrueckii and its subspecies 1.1 Articolo in rivista 1997 Moschetti, G.; Blaiotta, Giuseppe; Aponte, Maria; Mauriello, Gianluigi; Coppola, Salvatore
Proteolytic activity of lactococcal strains from water-buffalo Mozzarella starter cultures 1.1 Articolo in rivista 1998 Mauriello, Gianluigi; Moschetti, G.; Blaiotta, Giuseppe; Villani, Francesco; Coppola, Salvatore
Antibiotic resistance of coagulase-negative staphylococci isolated from artisanal Naples-type salami 1.1 Articolo in rivista 1999 Mauriello, Gianluigi; Moschetti, G.; Villani, Francesco; Blaiotta, Giuseppe; Coppola, Salvatore
Dairy products 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2008 Coppola, Salvatore; Blaiotta, Giuseppe; Ercolini, Danilo
Reduction of ochratoxin A during the fermentation of Italian red wine Moscato. 1.1 Articolo in rivista 2010 G., Meca; Blaiotta, Giuseppe; Ritieni, Alberto
Monitoring of yeast microflora during Gragnano DOC (Campania Region, Italy) winemaking and selection of autochthonous Saccharomyces cerevisiae strains. 1.5 Abstract in rivista 2009 Blaiotta, Giuseppe; M., Di Capua; Aponte, Maria
Wine strain improvement strategies to enhance red wine safety based on parietal adsorption activity 4.1 Articoli in Atti di convegno 2009 A., Caridi; R., Sidari; A., Pulvirenti; Blaiotta, Giuseppe; Ritieni, Alberto
Selection of Saccharomyces cerevisiae strains with high ability to adsorb ochratoxin A during fermentation. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2009 Blaiotta, Giuseppe; Ritieni, Alberto; V., Coppola; A., Caridi; A., Pulvirenti
Monitoring of Ocrhatoxin A (OTA) adsorbing Saccharomyces cerevisiae strains during fermentation of must from botrytized grapes. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2010 Blaiotta, Giuseppe; C., Casaburi; A., Nasi; Aponte, Maria
Influence of Arundo donax biomass amount in the bioethanol production 4.2 Abstract in Atti di convegno 2014 Aliberti, Alberto; Robertiello, Alessandro; Ventorino, Valeria; Blaiotta, Giuseppe; Faraco, Vincenza; Pepe, Olimpia
DNA arrays and membrane hybridization methods for screening of six Lactobacillus species common in food products 1.1 Articolo in rivista 2008 P., Poltronieri; O. F., D’Urso; Blaiotta, Giuseppe; M., Morea
Monitoraggio di parametri microbiologici e chimici di acque minerali destinate ad uso termale 8.03 Conv. e contr. di ricerca di Enti Pubblici/Privati 2009 Blaiotta, Giuseppe
Monitoraggio della potabilità, chimica e microbiologica, delle acque utilizzate nel processo produttivo al fine di valutare, secondo le norme vigenti, l’idoneità all’alimentazione umana 8.03 Conv. e contr. di ricerca di Enti Pubblici/Privati 2009 Blaiotta, Giuseppe
Evoluzione della popolazione blastomicetica durante la produzione di olive da tavola di differenti cultivar siciliana monitorata attraverso l’analisi dell’ITS rDNA 4.1 Articoli in Atti di convegno 2008 Aponte, Maria; Ventorino, V.; Francesca, N.; Blaiotta, Giuseppe; Moschetti, Giancarlo
Caratterizzazione molecolare e tecnologica di ceppi di S. cerevisiae isolati da mosti della zona del Pollino DOC (Calabria) 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2008 Blaiotta, Giuseppe
Evoluzione della microflora durante il processo fermentativo “Sivigliano” di olive da tavola “Nocellara del Belice” 4.1 Articoli in Atti di convegno 2008 Aponte, Maria; V., Silvestri; Blaiotta, Giuseppe; Moschetti, Giancarlo
Characterization in the archaeological excavation site of heterotrophic bacteria and fungi of deteriorated wall painting of Herculaneum in Italy 1.1 Articolo in rivista 2011 Pepe, Olimpia; Palomba, S; Sannino, L; Blaiotta, Giuseppe; Ventorino, Valeria; Moschetti, G; Villani, Francesco