VILLANI, FRANCESCO
VILLANI, FRANCESCO
Dipartimento di Agraria
15th Workshop on Developments in the Italian PhD Research in Food Science, Technology and Biotechnology
2010 Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; Masi, Paolo; Mauriello, Gianluigi; Romano, Annalisa; Sarghini, Fabrizio; Torrieri, Elena; Villani, Francesco
Studio delle popolazioni microbiche della �Soppressata del Vallo di Diano�, un insaccato carneo fermentato della Campania
2006 Villani, Francesco; Ercolini, Danilo; Casaburi, C; Pennacchia, C; Filosa, L; Russo, F; Blaiotta, Giuseppe
Valutazione della shelf-life di melone di IV gamma: confronto tra le cultivar Harper e Proteo
2003 Maturi, Teresa; Nicolais, Valeria; Barbieri, Giancarlo; Langella, Augusto; Villani, Francesco; Masi, Paolo
Editorial Board Member
2011 Villani, Francesco
Valutazione della shelf-life di melone di IV gamma: confronto tra le cultivar Harper e Proteo
2003 Maturi, Teresa; Nicolais, Valeria; Barbieri, Giancarlo; Langella, Augusto; Villani, Francesco; Masi, Paolo
Editorial Board Member
2013 Villani, Francesco
Associate Editor
2012 Villani, Francesco
Associate Editor
2011 Villani, Francesco
Associate Editor
2013 Villani, Francesco
Influenza delle tecniche di conservazione sulla qualità e sicurezza della carne bovina
2008 Villani, Francesco
Ecosistemi alimentari e microrganismi
2008 Ercolini, Danilo; Villani, Francesco
Microbial metabolites and species diversity in beef stored in different packaging conditions
2010 Ercolini, Danilo; Ferrocino, I.; Nasi, A.; La Storia, A.; Laghi, L.; Vernocchi, P.; Ndagijimana, M.; Mauriello, Gianluigi; Guerzoni, M. E.; Villani, Francesco
Associate Editor
2010 Villani, Francesco
Antibiotic resistance of coagulase-negative staphylococci isolated from artisanal Naples-type salami
1999 Mauriello, Gianluigi; Moschetti, G.; Villani, Francesco; Blaiotta, Giuseppe; Coppola, Salvatore
Influenza delle tecniche di conservazione sulla qualità e sicurezza microbiologica della carne bovina
2005 Villani, Francesco
Selezione e caratterizzazione di ceppi di Lactobacillus spp. da insaccati carnei fermentati per un loro potenziale impiego come probiotici
2004 Villani, Francesco
Associate Editor
2014 Villani, Francesco
sac A and nis A genes are not always linked in Lactococcus lactis subsp. lactis strains
1999 Moschetti, G.; Blaiotta, Giuseppe; Villani, Francesco; Mauriello, Gianluigi; Coppola, Salvatore
Development of polyethylene films for food packaging activated with a foodgrade antilisterial bacteriocin
2003 Mauriello, Gianluigi; A., Casaburi; Villani, Francesco
In vivo evaluation of technological performance of Lactobacillus spp. and Staphylococcus xylosus strains in the production of the traditional fermented sausages Soppressata del Vallo di Diano
2006 Villani, Francesco; Casaburi, Annalisa; Filosa, L; Pennacchia, Carmela; Blaiotta, Giuseppe; Ercolini, Danilo
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
15th Workshop on Developments in the Italian PhD Research in Food Science, Technology and Biotechnology | 8.04 Convegni organizzati dalla struttura | 2010 | Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; Masi, Paolo; Mauriello, Gianluigi; Romano, Annalisa; Sarghini, Fabrizio; Torrieri, Elena; Villani, Francesco | |
Studio delle popolazioni microbiche della �Soppressata del Vallo di Diano�, un insaccato carneo fermentato della Campania | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | Villani, Francesco; Ercolini, Danilo; Casaburi, C; Pennacchia, C; Filosa, L; Russo, F; Blaiotta, Giuseppe | |
Valutazione della shelf-life di melone di IV gamma: confronto tra le cultivar Harper e Proteo | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2003 | Maturi, Teresa; Nicolais, Valeria; Barbieri, Giancarlo; Langella, Augusto; Villani, Francesco; Masi, Paolo | |
Editorial Board Member | 8.06 Partecip. Editorial Board di riviste scientifiche | 2011 | Villani, Francesco | |
Valutazione della shelf-life di melone di IV gamma: confronto tra le cultivar Harper e Proteo | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | Maturi, Teresa; Nicolais, Valeria; Barbieri, Giancarlo; Langella, Augusto; Villani, Francesco; Masi, Paolo | |
Editorial Board Member | 8.06 Partecip. Editorial Board di riviste scientifiche | 2013 | Villani, Francesco | |
Associate Editor | 8.06 Partecip. Editorial Board di riviste scientifiche | 2012 | Villani, Francesco | |
Associate Editor | 8.06 Partecip. Editorial Board di riviste scientifiche | 2011 | Villani, Francesco | |
Associate Editor | 8.06 Partecip. Editorial Board di riviste scientifiche | 2013 | Villani, Francesco | |
Influenza delle tecniche di conservazione sulla qualità e sicurezza della carne bovina | 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati | 2008 | Villani, Francesco | |
Ecosistemi alimentari e microrganismi | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2008 | Ercolini, Danilo; Villani, Francesco | |
Microbial metabolites and species diversity in beef stored in different packaging conditions | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2010 | Ercolini, Danilo; Ferrocino, I.; Nasi, A.; La Storia, A.; Laghi, L.; Vernocchi, P.; Ndagijimana, M.; Mauriello, Gianluigi; Guerzoni, M. E.; Villani, Francesco | |
Associate Editor | 8.06 Partecip. Editorial Board di riviste scientifiche | 2010 | Villani, Francesco | |
Antibiotic resistance of coagulase-negative staphylococci isolated from artisanal Naples-type salami | 1.1 Articolo in rivista | 1999 | Mauriello, Gianluigi; Moschetti, G.; Villani, Francesco; Blaiotta, Giuseppe; Coppola, Salvatore | |
Influenza delle tecniche di conservazione sulla qualità e sicurezza microbiologica della carne bovina | 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati | 2005 | Villani, Francesco | |
Selezione e caratterizzazione di ceppi di Lactobacillus spp. da insaccati carnei fermentati per un loro potenziale impiego come probiotici | 8.10 Tesi di Dottorato | 2004 | Villani, Francesco | |
Associate Editor | 8.06 Partecip. Editorial Board di riviste scientifiche | 2014 | Villani, Francesco | |
sac A and nis A genes are not always linked in Lactococcus lactis subsp. lactis strains | 1.1 Articolo in rivista | 1999 | Moschetti, G.; Blaiotta, Giuseppe; Villani, Francesco; Mauriello, Gianluigi; Coppola, Salvatore | |
Development of polyethylene films for food packaging activated with a foodgrade antilisterial bacteriocin | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2003 | Mauriello, Gianluigi; A., Casaburi; Villani, Francesco | |
In vivo evaluation of technological performance of Lactobacillus spp. and Staphylococcus xylosus strains in the production of the traditional fermented sausages Soppressata del Vallo di Diano | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2006 | Villani, Francesco; Casaburi, Annalisa; Filosa, L; Pennacchia, Carmela; Blaiotta, Giuseppe; Ercolini, Danilo |