VITAGLIONE, PAOLA

VITAGLIONE, PAOLA  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 244 (tempo di esecuzione: 0.025 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Anthocyanins-based drugs for colon cancer treatment: the nutritionist's point of view 1.1 Articolo in rivista 2009 Galvano, F.; Salamone, F.; Nicolosi, A.; Vitaglione, Paola
Carotenoids from tomatoes inhibit heterocyclic amine formation 1.1 Articolo in rivista 2002 Vitaglione, Paola; Monti, Sm; Ambrosino, Patrizia; Skog, K; Fogliano, Vincenzo
Effect of sulforaphane on glutathione-adduct formation and on glutathione-S-transferase-dependent detoxification of acrylamide in Caco-2 cells 1.1 Articolo in rivista 2009 Pernice, R.; Hauder, J.; Koehler, P.; Vitaglione, Paola; Fogliano, Vincenzo; Somoza, V.
Protocatechuic acid: the missing human cyanidins' metabolite 1.1 Articolo in rivista 2008 Galvano, F; Vitaglione, Paola; LI VOLTI, G; DI GIACOMO, C; Gazzolo, D; Vanella, L; LA FAUCI, L; Fogliano, Vincenzo
Bioavailability of trans-resveratrol from red wine in humans. 1.1 Articolo in rivista 2005 Vitaglione, Paola; Sforza, S.; Galaverna, G.; Ghiaini, C.; Caporaso, Nicola; Vescovi, P; Fogliano, Vincenzo; Marchelli, R.
Functional foods planning and development. 1.1 Articolo in rivista 2005 Fogliano, Vincenzo; Vitaglione, Paola
Cereal dietary fibre as natural functional ingredient to deliver phenolic compounds into the gut 1.1 Articolo in rivista 2008 Vitaglione, Paola; A., Napolitano; Fogliano, Vincenzo
Influence of glucose on cyanidin 3-glucoside absorption in rats 1.1 Articolo in rivista 2008 C., Felgines; O., Texier; C., Besson; Vitaglione, Paola; Lamaison, G. L.; Fogliano, Vincenzo; A., Scalbert; L., Vanella; F., Galvano
Antioxidant strategies based on tomato-enriched food or pyruvate do not affect disease onset and survival in an animal model of amyotrophic lateral sclerosis. 1.1 Articolo in rivista 2007 Esposito, E; Capasso, M; di Tomasso, N; Corona, C; Pellegrini, F; Uncini, A; Vitaglione, Paola; Fogliano, Vincenzo; Piantelli, M; Sensi, S. L.
Protocatechuic Acid is the Major Human Metabolite of Cyanidin-Glucosides. 1.1 Articolo in rivista 2007 Vitaglione, Paola; DONNARUMMA G., NAPOLITANO A; Galvano, F; Gallo, A; Scalfi, Luca; Fogliano, Vincenzo
Effect of peeling and heating on carotenoid content and antioxidant activity of tomato and tomato-virgin olive oil systems. 1.1 Articolo in rivista 2003 Graziani, G.; Pernice, R.; Lanzuise, S.; Vitaglione, Paola; Anese, M.; Fogliano, Vincenzo
Use of antioxidants to minimize the human health risk associated to mutagenic/carcinogenic heterocyclic amines in food 1.1 Articolo in rivista 2004 Vitaglione, Paola; Fogliano, Vincenzo
Potential prebiotic activity of oligosaccharides obtained by enzymatic conversion of durum wheat insoluble dietary fibre into soluble dietary fibre 1.1 Articolo in rivista 2009 Napolitano, A; Costabile, A; Martin Pelaez, S; Vitaglione, Paola; Klinder, A; Gibson, Gr; Fogliano, Vincenzo
Satiating effect of a barley beta-glucan-enriched snack 1.1 Articolo in rivista 2010 Vitaglione, Paola; BARONE LUMAGA, R.; Montagnese, Concetta; Messia, M. C.; Marconi, E.; Scalfi, Luca
Human bioavailability of resveratrol from moderate consumption of red wine 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2011 Vitaglione, Paola
Effects of coffee and its components in a rat model of NASH. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2009 Vitaglione, Paola; Mazzone, G.; Amoruso, D. C.; Monaco, E.; Visone, C.; Romano, A.; Morisco, Filomena; Caporaso, Nicola; D’Argenio, G.; Fogliano, Vincenzo
FOOD INGREDIENTS TO CONTROL BRAIN FROM THE GUT: A SMART APPROACH TO MODULATE ENERGY INTAKE 4.2 Abstract in Atti di convegno 2013 Vitaglione, Paola
Beta-glucan-enriched bread reduces energy intake and modifies plasma ghrelin and peptide YY concentrations in the short term 1.1 Articolo in rivista 2009 Vitaglione, Paola; Lumaga, R. B.; Stanzione, A.; Scalfi, Luca; Fogliano, Vincenzo
Phytochemicals in Mediterranean Diet: the Interaction between tomato and olive oil bioactive compounds 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2007 R., Pernice; Vitaglione, Paola; Sacchi, Raffaele; Fogliano, Vincenzo
Extra virgin olive oil: from composition to "molecular gastronomy" 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2014 Sacchi, Raffaele; Paduano, Antonello; Savarese, Maria; Vitaglione, Paola; Fogliano, Vincenzo