VITAGLIONE, PAOLA

VITAGLIONE, PAOLA  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 256 (tempo di esecuzione: 0.028 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Protocatechuic Acid is the Major Human Metabolite of Cyanidin-Glucosides. 1.1 Articolo in rivista 2007 Vitaglione, Paola; DONNARUMMA G., NAPOLITANO A; Galvano, F; Gallo, A; Scalfi, Luca; Fogliano, Vincenzo
Influence of glucose on cyanidin 3-glucoside absorption in rats 1.1 Articolo in rivista 2008 C., Felgines; O., Texier; C., Besson; Vitaglione, Paola; Lamaison, G. L.; Fogliano, Vincenzo; A., Scalbert; L., Vanella; F., Galvano
Use of antioxidants to minimize the human health risk associated to mutagenic/carcinogenic heterocyclic amines in food 1.1 Articolo in rivista 2004 Vitaglione, Paola; Fogliano, Vincenzo
Potential prebiotic activity of oligosaccharides obtained by enzymatic conversion of durum wheat insoluble dietary fibre into soluble dietary fibre 1.1 Articolo in rivista 2009 Napolitano, A; Costabile, A; Martin Pelaez, S; Vitaglione, Paola; Klinder, A; Gibson, Gr; Fogliano, Vincenzo
Anthocyanins-based drugs for colon cancer treatment: the nutritionist's point of view 1.1 Articolo in rivista 2009 Galvano, F.; Salamone, F.; Nicolosi, A.; Vitaglione, Paola
Protocatechuic acid: the missing human cyanidins' metabolite 1.1 Articolo in rivista 2008 Galvano, F; Vitaglione, Paola; LI VOLTI, G; DI GIACOMO, C; Gazzolo, D; Vanella, L; LA FAUCI, L; Fogliano, Vincenzo
Effect of sulforaphane on glutathione-adduct formation and on glutathione-S-transferase-dependent detoxification of acrylamide in Caco-2 cells 1.1 Articolo in rivista 2009 Pernice, R.; Hauder, J.; Koehler, P.; Vitaglione, Paola; Fogliano, Vincenzo; Somoza, V.
Carotenoids from tomatoes inhibit heterocyclic amine formation 1.1 Articolo in rivista 2002 Vitaglione, Paola; Monti, Sm; Ambrosino, Patrizia; Skog, K; Fogliano, Vincenzo
Satiating effect of a barley beta-glucan-enriched snack 1.1 Articolo in rivista 2010 Vitaglione, Paola; BARONE LUMAGA, R.; Montagnese, Concetta; Messia, M. C.; Marconi, E.; Scalfi, Luca
Effect of peeling and heating on carotenoid content and antioxidant activity of tomato and tomato-virgin olive oil systems. 1.1 Articolo in rivista 2003 Graziani, G.; Pernice, R.; Lanzuise, S.; Vitaglione, Paola; Anese, M.; Fogliano, Vincenzo
FOOD INGREDIENTS TO CONTROL BRAIN FROM THE GUT: A SMART APPROACH TO MODULATE ENERGY INTAKE 4.2 Abstract in Atti di convegno 2013 Vitaglione, Paola
Whole grain and weight management: an intervention study to clarify underlying mechanisms 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2011 Vitaglione, Paola; Fogliano, Vincenzo; Scalfi, Luca
Inflammation Increases Notch1 Activity in Colorectal Cancer Cells and Is Counteracted by Eicosapentaenoic Acid-Free Fatty Acid 4.2 Abstract in Atti di convegno 2013 Fazio, C; Piazzi, G; Vitaglione, Paola; Fogliano, Vincenzo; Munarini, A; Prossomariti, A; D'Angelo, L; Napolitano, M; Belluzzi, A; Bazzoli, F; Ricciardiello, L.
Dietary trans-resveratrol bioavailability and effect on CCl-induced liver lipid peroxidation 1.1 Articolo in rivista 2009 Vitaglione, Paola; Ottanelli, B; Milani, S; Morisco, Filomena; Caporaso, Nicola; Fogliano, Vincenzo
Effect of Thermally Oxidized Oil and Fasting Status on the Short-Term Digestibility of Ketolinoleic Adds and Total Oxidized Fatty Acids in Rats 1.1 Articolo in rivista 2011 R., Olivero David; Paduano, Antonello; Fogliano, Vincenzo; Vitaglione, Paola; S., Bastida; M. J., Gonzalez Munoz; J., Benedi; Sacchi, Raffaele; F. J., Sanchez Muniz
Occurrence, analysis, bioavailability and metabolism of resveratrol 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2012 Vitaglione, Paola; Sforza, S.; Del Rio, D.
Human bioavailability of curcumin and cocoa polyphenols by microencapsulated ingredients 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2011 Vitaglione, Paola; Barone Lumaga, R.; Shimoni, E.; Ramón Morelló, J.; Reguant Miranda, J.; Fogliano, Vincenzo
Effects of coffee and its components in a rat model of NASH. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2009 Vitaglione, Paola; Mazzone, G.; Amoruso, D. C.; Monaco, E.; Visone, C.; Romano, A.; Morisco, Filomena; Caporaso, Nicola; D’Argenio, G.; Fogliano, Vincenzo
Tomato-based Functional Food as Interferon Adjuvant in HCV Eradication Therapy 1.1 Articolo in rivista 2004 Morisco, Filomena; Vitaglione, Paola; Carbone, A; Stingo, S; Scarpati, S; Ascione, A; Marmo, R; Fogliano, V; Caporaso, Nicola
Functional foods planning and development. 1.1 Articolo in rivista 2005 Fogliano, Vincenzo; Vitaglione, Paola