VITAGLIONE, PAOLA

VITAGLIONE, PAOLA  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 244 (tempo di esecuzione: 0.025 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Anthocyanins-based drugs for colon cancer treatment: the nutritionist's point of view 1.1 Articolo in rivista 2009 Galvano, F.; Salamone, F.; Nicolosi, A.; Vitaglione, Paola
Carotenoids from tomatoes inhibit heterocyclic amine formation 1.1 Articolo in rivista 2002 Vitaglione, Paola; Monti, Sm; Ambrosino, Patrizia; Skog, K; Fogliano, Vincenzo
Effect of sulforaphane on glutathione-adduct formation and on glutathione-S-transferase-dependent detoxification of acrylamide in Caco-2 cells 1.1 Articolo in rivista 2009 Pernice, R.; Hauder, J.; Koehler, P.; Vitaglione, Paola; Fogliano, Vincenzo; Somoza, V.
Protocatechuic acid: the missing human cyanidins' metabolite 1.1 Articolo in rivista 2008 Galvano, F; Vitaglione, Paola; LI VOLTI, G; DI GIACOMO, C; Gazzolo, D; Vanella, L; LA FAUCI, L; Fogliano, Vincenzo
Bioavailability of trans-resveratrol from red wine in humans. 1.1 Articolo in rivista 2005 Vitaglione, Paola; Sforza, S.; Galaverna, G.; Ghiaini, C.; Caporaso, Nicola; Vescovi, P; Fogliano, Vincenzo; Marchelli, R.
Functional foods planning and development. 1.1 Articolo in rivista 2005 Fogliano, Vincenzo; Vitaglione, Paola
Cereal dietary fibre as natural functional ingredient to deliver phenolic compounds into the gut 1.1 Articolo in rivista 2008 Vitaglione, Paola; A., Napolitano; Fogliano, Vincenzo
Influence of glucose on cyanidin 3-glucoside absorption in rats 1.1 Articolo in rivista 2008 C., Felgines; O., Texier; C., Besson; Vitaglione, Paola; Lamaison, G. L.; Fogliano, Vincenzo; A., Scalbert; L., Vanella; F., Galvano
Protocatechuic Acid is the Major Human Metabolite of Cyanidin-Glucosides. 1.1 Articolo in rivista 2007 Vitaglione, Paola; DONNARUMMA G., NAPOLITANO A; Galvano, F; Gallo, A; Scalfi, Luca; Fogliano, Vincenzo
Effect of peeling and heating on carotenoid content and antioxidant activity of tomato and tomato-virgin olive oil systems. 1.1 Articolo in rivista 2003 Graziani, G.; Pernice, R.; Lanzuise, S.; Vitaglione, Paola; Anese, M.; Fogliano, Vincenzo
Use of antioxidants to minimize the human health risk associated to mutagenic/carcinogenic heterocyclic amines in food 1.1 Articolo in rivista 2004 Vitaglione, Paola; Fogliano, Vincenzo
Potential prebiotic activity of oligosaccharides obtained by enzymatic conversion of durum wheat insoluble dietary fibre into soluble dietary fibre 1.1 Articolo in rivista 2009 Napolitano, A; Costabile, A; Martin Pelaez, S; Vitaglione, Paola; Klinder, A; Gibson, Gr; Fogliano, Vincenzo
Satiating effect of a barley beta-glucan-enriched snack 1.1 Articolo in rivista 2010 Vitaglione, Paola; BARONE LUMAGA, R.; Montagnese, Concetta; Messia, M. C.; Marconi, E.; Scalfi, Luca
La Famiglia Rigatoni 5.14 Altro ministeriale 2007 Fogliano, Vincenzo; Vitaglione, Paola
Human bioavailability of resveratrol from moderate consumption of red wine 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2011 Vitaglione, Paola
Coffee and Non-Alcoholic Fatty Liver Disease: the role of polyphenols and melanoidins 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2011 Vitaglione, Paola
Beta-glucan-enriched bread reduces energy intake and modifies plasma ghrelin and peptide YY concentrations in the short term 1.1 Articolo in rivista 2009 Vitaglione, Paola; Lumaga, R. B.; Stanzione, A.; Scalfi, Luca; Fogliano, Vincenzo
FOOD INGREDIENTS TO CONTROL BRAIN FROM THE GUT: A SMART APPROACH TO MODULATE ENERGY INTAKE 4.2 Abstract in Atti di convegno 2013 Vitaglione, Paola
Physiological relevance of polyphenol compounds of the cocoa water insoluble fraction. 1.1 Articolo in rivista 2011 Fogliano, Vincenzo; Corollaro, M. L.; Vitaglione, Paola; Napolitano, A.; Ferracane, Rosalia; Travaglia, F.; Arlorio, M.; Costabile, A.; Klinder, A.; Gibson, G.
Bioactive compounds and liver health: which outcomes and which biomarkers? 4.1 Articoli in Atti di convegno 2009 Vitaglione, Paola; Morisco, Filomena; Caporaso, Nicola; Fogliano, Vincenzo