The aroma of Nero di Troia red wine: study of its main odorants using sensory and instrumental analysis / Piombino, Paola; Genovese, Alessandro; Pessina, R.; Lamorte, S.; Moio, Luigi. - STAMPA. - (2004), pp. 85-85. (Intervento presentato al convegno European conference on sensory science of food and beverages “A sense of Identity” tenutosi a Firenze (Italia) nel 26-29 settembre).

The aroma of Nero di Troia red wine: study of its main odorants using sensory and instrumental analysis

PIOMBINO, Paola;GENOVESE, Alessandro;MOIO, LUIGI
2004

2004
The aroma of Nero di Troia red wine: study of its main odorants using sensory and instrumental analysis / Piombino, Paola; Genovese, Alessandro; Pessina, R.; Lamorte, S.; Moio, Luigi. - STAMPA. - (2004), pp. 85-85. (Intervento presentato al convegno European conference on sensory science of food and beverages “A sense of Identity” tenutosi a Firenze (Italia) nel 26-29 settembre).
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