FERRANTI, PASQUALE
FERRANTI, PASQUALE
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Peptides surviving the simulated gastrointestinal digestion of milk proteins: biological and toxicological implications
2010 Picariello, G; Ferranti, Pasquale; Fierro, O; Mamone, G; Caira, Simonetta; Di Luccia, A; Monica, S; Addeo, Francesco
Hydroxyapatite affinity chromatography for the highly selective enrichment of mono- and multi-phosphorylated peptides in phosphoproteome analysis
2010 Mamone, G; Picariello, G; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco
Characterisation and cytomodulatory properties of peptides from Mozzarella di Bufala Campana cheese whey
2009 C., De Simone; G., Picariello; G., Mamone; P., Stiuso; A., Dicitore; D., Vanacore; Chianese, Lina; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale
Quantitation of lysinoalanine in dairy products by liquid chromatography–mass spectrometry with selective ion monitoring
2009 Calabrese, MARIA GRAZIA; G., Mamone; S., Caira; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco
Genomics and proteomics of deleted ovine CSN1S1*I
2010 Giambra, I. J.; Chianese, Lina; Ferranti, Pasquale; Erhardt, G.
Proteomic-based analytical approach for the characterization of glutenin subunits in durum wheat.
2009 Mamone, G; De Caro, S; Di Luccia, A; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale
Analysis of food proteins and peptides by mass spectrometry-based techniques
2009 Mamone, G.; Picariello, G.; Caira, S.; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale
Effects of sheep as1-casein CC, CD, and DD genotypes on milk composition and cheesemaking properties.
1999 Pirisi, A.; Piredda, G.; Papoff, C. M.; DI SALVO, R.; Pintus, S.; Garro, Giuseppina; Ferranti, Pasquale; Chianese, Lina
Effetti dell’alimentazione e della tecnologia di produzione sul profilo proteolitico e aromatico di carni e insaccati bufalini
2008 Quarto, Maria; Sacchi, Raffaele; Paduano, Antonello; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Iametti, S.; Bonomi, F.; Ferranti, Pasquale; Chianese, Lina
Occurrene of qualitative and quantitative polymorphism at donkey beta-lactoglobulin II locus
2011 Chianese, Lina; Mauriello, Rosalba; DE SIMONE, Carmela; Ferranti, Pasquale; Costanzo, Angela; Quarto, Maria; Garro, Giuseppina; Marletta, D.; Ramunno, Luigi; Rando, A.
Structural characterization and dosimetry of proteins and peptides in wheat starch hydrolysates (Carattterizzazione strutturale di proteine e peptidi in prodotti derivati dall'idrolisi dell'amido
2002 Ferranti, Pasquale
Caracterización de péptidos bioactivos generados por lactobacilos termófilos para el diseño de alimentos funcionales.
2006 E. M., Hébert; G., Mamone; G., Picariello; G., Savoy de Giori; Ferranti, Pasquale
The role of proteomics in the determination of quality, safety and tipicality of dairy products
2004 Ferranti, Pasquale; . L., Chianese; F., Addeo
Caratterizzazione dei peptidi bioattivi generata dall’azione degli enzimi proteolitici di Lattobacilli. Applicazione alla progettazione di alimenti funzionali.
2004 Ferranti, Pasquale
Caratterizzazione preliminare delle proteine di riserva del teff
2009 G., Picariello; Ferranti, Pasquale; M. C., Liguoro; A., Nasi; L., Chianese; F., Addeo
PEPTIDES AND PROTEINS IN BEERS: A PEPTIDOMIC APPROACH
2007 Picariello, G.; Ferranti, Pasquale; Nasi, A.; Bonomi, F.; Iametti, S.
Caratterizzazione molecolare della carne di bufalo mediante approcci proteomici e strutturali
2008 Iametti, S.; Morleo, A.; Bonomi, F.; Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Quarto, Maria; Gualtieri, L.; Chianese, Lina
La componente aromatica varietale quale marcatore di processo e di conservazione di vini autoctoni campani
2007 Nasi, Antonella; Mercurio, V.; Ferranti, Pasquale; Avara, G.; Chianese, Lina
Valutazione della presenza di contaminanti ambientali in prodotti ittici ed integratori alimentari: controllo, gestione e comunicazione dei rischi associati in conformità al Regolamento 882/2004/CE
2008 Ferranti, Pasquale
Valutazione della presenza di contaminanti ambientali in prodotti ittici ed integratori alimentari: controllo, gestione e comunicazione dei rischi associati in conformità al Regolamento 882/2004/CE
2007 Ferranti, Pasquale
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Peptides surviving the simulated gastrointestinal digestion of milk proteins: biological and toxicological implications | 1.1 Articolo in rivista | 2010 | Picariello, G; Ferranti, Pasquale; Fierro, O; Mamone, G; Caira, Simonetta; Di Luccia, A; Monica, S; Addeo, Francesco | |
Hydroxyapatite affinity chromatography for the highly selective enrichment of mono- and multi-phosphorylated peptides in phosphoproteome analysis | 1.1 Articolo in rivista | 2010 | Mamone, G; Picariello, G; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco | |
Characterisation and cytomodulatory properties of peptides from Mozzarella di Bufala Campana cheese whey | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | C., De Simone; G., Picariello; G., Mamone; P., Stiuso; A., Dicitore; D., Vanacore; Chianese, Lina; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale | |
Quantitation of lysinoalanine in dairy products by liquid chromatography–mass spectrometry with selective ion monitoring | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Calabrese, MARIA GRAZIA; G., Mamone; S., Caira; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco | |
Genomics and proteomics of deleted ovine CSN1S1*I | 1.1 Articolo in rivista | 2010 | Giambra, I. J.; Chianese, Lina; Ferranti, Pasquale; Erhardt, G. | |
Proteomic-based analytical approach for the characterization of glutenin subunits in durum wheat. | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Mamone, G; De Caro, S; Di Luccia, A; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale | |
Analysis of food proteins and peptides by mass spectrometry-based techniques | 1.1 Articolo in rivista | 2009 | Mamone, G.; Picariello, G.; Caira, S.; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale | |
Effects of sheep as1-casein CC, CD, and DD genotypes on milk composition and cheesemaking properties. | 1.1 Articolo in rivista | 1999 | Pirisi, A.; Piredda, G.; Papoff, C. M.; DI SALVO, R.; Pintus, S.; Garro, Giuseppina; Ferranti, Pasquale; Chianese, Lina | |
Effetti dell’alimentazione e della tecnologia di produzione sul profilo proteolitico e aromatico di carni e insaccati bufalini | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2008 | Quarto, Maria; Sacchi, Raffaele; Paduano, Antonello; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; Iametti, S.; Bonomi, F.; Ferranti, Pasquale; Chianese, Lina | |
Occurrene of qualitative and quantitative polymorphism at donkey beta-lactoglobulin II locus | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2011 | Chianese, Lina; Mauriello, Rosalba; DE SIMONE, Carmela; Ferranti, Pasquale; Costanzo, Angela; Quarto, Maria; Garro, Giuseppina; Marletta, D.; Ramunno, Luigi; Rando, A. | |
Structural characterization and dosimetry of proteins and peptides in wheat starch hydrolysates (Carattterizzazione strutturale di proteine e peptidi in prodotti derivati dall'idrolisi dell'amido | 8.03 Conv. e contr. di ricerca di Enti Pubblici/Privati | 2002 | Ferranti, Pasquale | |
Caracterización de péptidos bioactivos generados por lactobacilos termófilos para el diseño de alimentos funcionales. | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2006 | E. M., Hébert; G., Mamone; G., Picariello; G., Savoy de Giori; Ferranti, Pasquale | |
The role of proteomics in the determination of quality, safety and tipicality of dairy products | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2004 | Ferranti, Pasquale; . L., Chianese; F., Addeo | |
Caratterizzazione dei peptidi bioattivi generata dall’azione degli enzimi proteolitici di Lattobacilli. Applicazione alla progettazione di alimenti funzionali. | 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati | 2004 | Ferranti, Pasquale | |
Caratterizzazione preliminare delle proteine di riserva del teff | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2009 | G., Picariello; Ferranti, Pasquale; M. C., Liguoro; A., Nasi; L., Chianese; F., Addeo | |
PEPTIDES AND PROTEINS IN BEERS: A PEPTIDOMIC APPROACH | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2007 | Picariello, G.; Ferranti, Pasquale; Nasi, A.; Bonomi, F.; Iametti, S. | |
Caratterizzazione molecolare della carne di bufalo mediante approcci proteomici e strutturali | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2008 | Iametti, S.; Morleo, A.; Bonomi, F.; Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Quarto, Maria; Gualtieri, L.; Chianese, Lina | |
La componente aromatica varietale quale marcatore di processo e di conservazione di vini autoctoni campani | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 2007 | Nasi, Antonella; Mercurio, V.; Ferranti, Pasquale; Avara, G.; Chianese, Lina | |
Valutazione della presenza di contaminanti ambientali in prodotti ittici ed integratori alimentari: controllo, gestione e comunicazione dei rischi associati in conformità al Regolamento 882/2004/CE | 8.03 Conv. e contr. di ricerca di Enti Pubblici/Privati | 2008 | Ferranti, Pasquale | |
Valutazione della presenza di contaminanti ambientali in prodotti ittici ed integratori alimentari: controllo, gestione e comunicazione dei rischi associati in conformità al Regolamento 882/2004/CE | 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati | 2007 | Ferranti, Pasquale |