FERRANTI, PASQUALE
FERRANTI, PASQUALE
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Elicitin 172 from an isolate of Phytophthora nicotianae pathogenic to tomato
1999 R., Capasso; G., Cristinzio; Evidente, Antonio; C., Visca; Ferranti, Pasquale; F., DEL VECCHIO BLANCO; A., Parente
Casein phosphoproteome: Identification of phosphoproteins by combined mass spectrometry and two-dimensional gel electrophoresis
2003 Mamone, G.; Caira, S.; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Ferranti, Pasquale; Picariello, G.; Malorni, A.; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
Characterisation of S-nitrosohaemoglobin by mass spectrometry.
1997 Ferranti, Pasquale; Malorni, A; Mamone, G; Sannolo, N; Marino, Gennaro
Identification of ovine casein heterogeneity by HPLC and electrospray mass spectrometry
1997 Ferranti, Pasquale; Garro, Giuseppina; Laezza, Pasquale; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
The quality of Girgentana goat milk.
2000 Chianese, Lina; Portolano, B.; Troncone, E.; Pizzolongo, Fabiana; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Alicata, M. L.; Pilla, F.; Calagna, G.
Primary structure of a novel water buffalo alpha-lactalbumin variant
2002 Chianese, Lina; Caira, S.; Pizzolongo, Fabiana; Pugliano, G.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco
Relationship between somatic cell count and ovine casein composition
2002 Piredda, G.; Pirisi, A.; Mauriello, Rosalba; Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Chianese, Lina
Role of proteolytic system associated with Lactobacillus helveticus strains in casein degradation of Grana cheese
1996 Chianese, Lina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Laezza, P.; Trulli, C.; Ferranti, Pasquale; Barone, F.; Pugliano, G.; Matteuzzi, D.
Marcatori molecolari del processo di caseificazione della mozzarella di bufala.
2002 Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; DE PASCALE, Sabrina; Pugliano, G.; Chianese, Lina
Casein Proteolysis in Human Milk : Tracing the Pattern of Casein Breakdown and the Formation of Potential Bioactive Peptides
2004 Ferranti, Pasquale; Traisci, MARIA VITTORIA; Picariello, G; Nasi, A; Boschi, Velia; Siervo, Mario; Falconi, Claudio; Addeo, F.
Susceptibility to transglutaminase of gliadin peptides predicted by a mass spectrometry-based assay
2004 Mamone, G; Ferranti, Pasquale; Melck, D; Tafuro, F; Longobardo, Luigi; Chianese, L; Addeo, F.
Influence of somatic cell count on quality of ovine cheese
2002 Pirisi, A.; Piredda, G.; Corona, M.; Mauriello, Rosalba; Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Chianese, Lina
Elicitin 172 from an isolate of Phytophthora nicotianae pathogenic to tomato
1999 Capasso, Renato; Cristinzio, Gennaro; Evidente, Antonio; Visca, C.; Ferranti, Pasquale; DEL VECCHIO BLANCO, F. A. N. D. PARENTE A.
Elicitin 172 from an isolate of Phytophthora nicotianae, pathogenic to tomato
1999 Capasso, Renato; G., Cristinzio; Evidente, Antonio; C., Visca; F., DEL VECCHIO BLANCO; A., Parente; Ferranti, Pasquale
Proteolysis of bovine beta-lactoglobulin during thermal treatment in subdenaturing conditions highlights some structural features of the temperature-modified protein and yields fragments with low immunoreactivity.
2002 Iametti, S.; Rasmussen, P.; Frokiaer, H.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Bonomi, F.
Production of angiotensin-I-converting-enzyme-inhibitory peptides in fermented milks started by Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus SS1 and Lactococcus lactis subsp. cremoris FT4.
2000 Gobbetti, M.; Ferranti, Pasquale; Smacchi, E.; Goffredi, F.; Addeo, Francesco
Charachterization of the 12% trichloroacetic acid insoluble oligopeptides of parmigiano reggiano cheese
1992 Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Sacchi, Raffaele; U., Cappuccio; Ferranti, Pasquale
Isolation and characterization of four type-1 ribosome inactivating proteins with polynucleotide: adenine nucleotidase activity from summer leaves of Phytolacca dioica.
1999 DI MARO, A.; Barbieri, L.; Bolognesi, A.; Stirpe, F.; DE LUCA, P.; GIGLIANO SINISCALCO, G.; Gaudio, Luciano; DELLI BOVI, P.; Ferranti, Pasquale; Malorni, A.; Parente, A.
Marcatori molecolari del processo di caseificazione della mozzarella di bufala.
2002 Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; DE PASCALE, Sabrina; Pugliano, G.; Gallo, M.; Chianese, Lina
Determinazione della qualità proteica dei latti per la prima infanzia.
2004 Quarto, Maria; DE PASCALE, Sabrina; Somma, A.; Ferranti, Pasquale; Chianese, Lina
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Elicitin 172 from an isolate of Phytophthora nicotianae pathogenic to tomato | 1.1 Articolo in rivista | 1999 | R., Capasso; G., Cristinzio; Evidente, Antonio; C., Visca; Ferranti, Pasquale; F., DEL VECCHIO BLANCO; A., Parente | |
Casein phosphoproteome: Identification of phosphoproteins by combined mass spectrometry and two-dimensional gel electrophoresis | 1.1 Articolo in rivista | 2003 | Mamone, G.; Caira, S.; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Ferranti, Pasquale; Picariello, G.; Malorni, A.; Chianese, Lina; Addeo, Francesco | |
Characterisation of S-nitrosohaemoglobin by mass spectrometry. | 1.1 Articolo in rivista | 1997 | Ferranti, Pasquale; Malorni, A; Mamone, G; Sannolo, N; Marino, Gennaro | |
Identification of ovine casein heterogeneity by HPLC and electrospray mass spectrometry | 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) | 1997 | Ferranti, Pasquale; Garro, Giuseppina; Laezza, Pasquale; Chianese, Lina; Addeo, Francesco | |
The quality of Girgentana goat milk. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2000 | Chianese, Lina; Portolano, B.; Troncone, E.; Pizzolongo, Fabiana; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Alicata, M. L.; Pilla, F.; Calagna, G. | |
Primary structure of a novel water buffalo alpha-lactalbumin variant | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2002 | Chianese, Lina; Caira, S.; Pizzolongo, Fabiana; Pugliano, G.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco | |
Relationship between somatic cell count and ovine casein composition | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2002 | Piredda, G.; Pirisi, A.; Mauriello, Rosalba; Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Chianese, Lina | |
Role of proteolytic system associated with Lactobacillus helveticus strains in casein degradation of Grana cheese | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 1996 | Chianese, Lina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Laezza, P.; Trulli, C.; Ferranti, Pasquale; Barone, F.; Pugliano, G.; Matteuzzi, D. | |
Marcatori molecolari del processo di caseificazione della mozzarella di bufala. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2002 | Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; DE PASCALE, Sabrina; Pugliano, G.; Chianese, Lina | |
Casein Proteolysis in Human Milk : Tracing the Pattern of Casein Breakdown and the Formation of Potential Bioactive Peptides | 1.1 Articolo in rivista | 2004 | Ferranti, Pasquale; Traisci, MARIA VITTORIA; Picariello, G; Nasi, A; Boschi, Velia; Siervo, Mario; Falconi, Claudio; Addeo, F. | |
Susceptibility to transglutaminase of gliadin peptides predicted by a mass spectrometry-based assay | 1.1 Articolo in rivista | 2004 | Mamone, G; Ferranti, Pasquale; Melck, D; Tafuro, F; Longobardo, Luigi; Chianese, L; Addeo, F. | |
Influence of somatic cell count on quality of ovine cheese | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2002 | Pirisi, A.; Piredda, G.; Corona, M.; Mauriello, Rosalba; Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Chianese, Lina | |
Elicitin 172 from an isolate of Phytophthora nicotianae pathogenic to tomato | 1.1 Articolo in rivista | 1999 | Capasso, Renato; Cristinzio, Gennaro; Evidente, Antonio; Visca, C.; Ferranti, Pasquale; DEL VECCHIO BLANCO, F. A. N. D. PARENTE A. | |
Elicitin 172 from an isolate of Phytophthora nicotianae, pathogenic to tomato | 1.1 Articolo in rivista | 1999 | Capasso, Renato; G., Cristinzio; Evidente, Antonio; C., Visca; F., DEL VECCHIO BLANCO; A., Parente; Ferranti, Pasquale | |
Proteolysis of bovine beta-lactoglobulin during thermal treatment in subdenaturing conditions highlights some structural features of the temperature-modified protein and yields fragments with low immunoreactivity. | 1.1 Articolo in rivista | 2002 | Iametti, S.; Rasmussen, P.; Frokiaer, H.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Bonomi, F. | |
Production of angiotensin-I-converting-enzyme-inhibitory peptides in fermented milks started by Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus SS1 and Lactococcus lactis subsp. cremoris FT4. | 1.1 Articolo in rivista | 2000 | Gobbetti, M.; Ferranti, Pasquale; Smacchi, E.; Goffredi, F.; Addeo, Francesco | |
Charachterization of the 12% trichloroacetic acid insoluble oligopeptides of parmigiano reggiano cheese | 1.1 Articolo in rivista | 1992 | Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Sacchi, Raffaele; U., Cappuccio; Ferranti, Pasquale | |
Isolation and characterization of four type-1 ribosome inactivating proteins with polynucleotide: adenine nucleotidase activity from summer leaves of Phytolacca dioica. | 1.1 Articolo in rivista | 1999 | DI MARO, A.; Barbieri, L.; Bolognesi, A.; Stirpe, F.; DE LUCA, P.; GIGLIANO SINISCALCO, G.; Gaudio, Luciano; DELLI BOVI, P.; Ferranti, Pasquale; Malorni, A.; Parente, A. | |
Marcatori molecolari del processo di caseificazione della mozzarella di bufala. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2002 | Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; DE PASCALE, Sabrina; Pugliano, G.; Gallo, M.; Chianese, Lina | |
Determinazione della qualità proteica dei latti per la prima infanzia. | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2004 | Quarto, Maria; DE PASCALE, Sabrina; Somma, A.; Ferranti, Pasquale; Chianese, Lina |