FERRANTI, PASQUALE

FERRANTI, PASQUALE  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 414 (tempo di esecuzione: 0.039 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Elicitin 172 from an isolate of Phytophthora nicotianae pathogenic to tomato 1.1 Articolo in rivista 1999 R., Capasso; G., Cristinzio; Evidente, Antonio; C., Visca; Ferranti, Pasquale; F., DEL VECCHIO BLANCO; A., Parente
Casein phosphoproteome: Identification of phosphoproteins by combined mass spectrometry and two-dimensional gel electrophoresis 1.1 Articolo in rivista 2003 Mamone, G.; Caira, S.; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Ferranti, Pasquale; Picariello, G.; Malorni, A.; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
Characterisation of S-nitrosohaemoglobin by mass spectrometry. 1.1 Articolo in rivista 1997 Ferranti, Pasquale; Malorni, A; Mamone, G; Sannolo, N; Marino, Gennaro
Identification of ovine casein heterogeneity by HPLC and electrospray mass spectrometry 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 1997 Ferranti, Pasquale; Garro, Giuseppina; Laezza, Pasquale; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
The quality of Girgentana goat milk. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2000 Chianese, Lina; Portolano, B.; Troncone, E.; Pizzolongo, Fabiana; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Alicata, M. L.; Pilla, F.; Calagna, G.
Primary structure of a novel water buffalo alpha-lactalbumin variant 4.1 Articoli in Atti di convegno 2002 Chianese, Lina; Caira, S.; Pizzolongo, Fabiana; Pugliano, G.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco
Relationship between somatic cell count and ovine casein composition 4.1 Articoli in Atti di convegno 2002 Piredda, G.; Pirisi, A.; Mauriello, Rosalba; Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Chianese, Lina
Role of proteolytic system associated with Lactobacillus helveticus strains in casein degradation of Grana cheese 4.1 Articoli in Atti di convegno 1996 Chianese, Lina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Laezza, P.; Trulli, C.; Ferranti, Pasquale; Barone, F.; Pugliano, G.; Matteuzzi, D.
Marcatori molecolari del processo di caseificazione della mozzarella di bufala. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2002 Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; DE PASCALE, Sabrina; Pugliano, G.; Chianese, Lina
Casein Proteolysis in Human Milk : Tracing the Pattern of Casein Breakdown and the Formation of Potential Bioactive Peptides 1.1 Articolo in rivista 2004 Ferranti, Pasquale; Traisci, MARIA VITTORIA; Picariello, G; Nasi, A; Boschi, Velia; Siervo, Mario; Falconi, Claudio; Addeo, F.
Susceptibility to transglutaminase of gliadin peptides predicted by a mass spectrometry-based assay 1.1 Articolo in rivista 2004 Mamone, G; Ferranti, Pasquale; Melck, D; Tafuro, F; Longobardo, Luigi; Chianese, L; Addeo, F.
Influence of somatic cell count on quality of ovine cheese 4.1 Articoli in Atti di convegno 2002 Pirisi, A.; Piredda, G.; Corona, M.; Mauriello, Rosalba; Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Chianese, Lina
Elicitin 172 from an isolate of Phytophthora nicotianae pathogenic to tomato 1.1 Articolo in rivista 1999 Capasso, Renato; Cristinzio, Gennaro; Evidente, Antonio; Visca, C.; Ferranti, Pasquale; DEL VECCHIO BLANCO, F. A. N. D. PARENTE A.
Elicitin 172 from an isolate of Phytophthora nicotianae, pathogenic to tomato 1.1 Articolo in rivista 1999 Capasso, Renato; G., Cristinzio; Evidente, Antonio; C., Visca; F., DEL VECCHIO BLANCO; A., Parente; Ferranti, Pasquale
Proteolysis of bovine beta-lactoglobulin during thermal treatment in subdenaturing conditions highlights some structural features of the temperature-modified protein and yields fragments with low immunoreactivity. 1.1 Articolo in rivista 2002 Iametti, S.; Rasmussen, P.; Frokiaer, H.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; Bonomi, F.
Production of angiotensin-I-converting-enzyme-inhibitory peptides in fermented milks started by Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus SS1 and Lactococcus lactis subsp. cremoris FT4. 1.1 Articolo in rivista 2000 Gobbetti, M.; Ferranti, Pasquale; Smacchi, E.; Goffredi, F.; Addeo, Francesco
Charachterization of the 12% trichloroacetic acid insoluble oligopeptides of parmigiano reggiano cheese 1.1 Articolo in rivista 1992 Addeo, Francesco; Chianese, Lina; Sacchi, Raffaele; U., Cappuccio; Ferranti, Pasquale
Isolation and characterization of four type-1 ribosome inactivating proteins with polynucleotide: adenine nucleotidase activity from summer leaves of Phytolacca dioica. 1.1 Articolo in rivista 1999 DI MARO, A.; Barbieri, L.; Bolognesi, A.; Stirpe, F.; DE LUCA, P.; GIGLIANO SINISCALCO, G.; Gaudio, Luciano; DELLI BOVI, P.; Ferranti, Pasquale; Malorni, A.; Parente, A.
Marcatori molecolari del processo di caseificazione della mozzarella di bufala. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2002 Caira, S.; Ferranti, Pasquale; Addeo, Francesco; DE PASCALE, Sabrina; Pugliano, G.; Gallo, M.; Chianese, Lina
Determinazione della qualità proteica dei latti per la prima infanzia. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2004 Quarto, Maria; DE PASCALE, Sabrina; Somma, A.; Ferranti, Pasquale; Chianese, Lina