FERRANTI, PASQUALE

FERRANTI, PASQUALE  

Dipartimento di Agraria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 379 (tempo di esecuzione: 0.023 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
The 5th International Conference on Food Digestion 1-gen-2019 Dupont, Didier; Ferranti, Pasquale; Mackie, Alan
6th International Conference on Food Digestion 1-gen-2021 Mackie, Alan; Dupont, Didier; Ferranti, Pasquale; Clemente, Alfonso
A "molten globule"-like intermediate in the unfolding of the peroxisomal flavoprotein D-amino acid oxidase 1-gen-2005 M., Pilone; L., Caldinelli; L., Piubelli; A., Barbiroli; S., Iametti; F., Bonomi; Ferranti, Pasquale; G., Picariello; L., Pollegioni
A novel approach for identification and measurement of hemoglobin adducts with 1,2,3,4-diepoxybutane by liquid chromatography/electrospray ionisation mass spectrometry and matrix-assisted laser desorption/ionisation tandem mass spectrometry 1-gen-2001 A., Basile; Ferranti, Pasquale; G., Pocsfalvi; G., Mamone; N., Miraglia; S., Caira; L., Ambrosi; L., Soleo; N., Sannolo; A., Malorni
A peptidomic approach for monitoring and characterising peptide cyanotoxins produced in Italian lakes by matrix-assisted laser desorption/ionisation and quadrupole time-of-flight mass spectrometry 1-gen-2011 Ferranti, Pasquale; Nasi, Antonella; Bruno, M; Basile, A; Serpe, L; Gallo, P.
A single chondroitin 6-sulfate oligosaccharide unit at Ser-2730 of human thyroglobulin enhances hormone formation and limits proteolytic accessibility at the carboxyl terminus. Potential insights into thyroid homeostasis and autoimmunity. 1-gen-2006 Conte, M; Arcaro, A; D'Angelo, D; Gnata, A; Mamone, G; Ferranti, Pasquale; Formisano, Silvestro; Gentile, F.
A third instance of the high oxygen affinity variant, Hb Heathrow [beta 103(G5)Phe- greater than Leu]: identification of the mutation by mass spectrometry and by DNA analysis. 1-gen-1991 Marsh, G; Marino, Gennaro; Pucci, Pietro; Ferranti, Pasquale; Malorni, A; Kaeda, J; Marsh, J; Luzzatto, L.
About presence of free phosphoserine in ripened cheese and in enzymatic hydrolysate of casein 1-gen-1997 I., Denoni; L., Pellegrino; P., Resmini; Ferranti, Pasquale
Affinity and selectivity of plant proteins for red wine components relevant to color and aroma traits 1-gen-2018 Granato, T. M.; Ferranti, P.; Iametti, S.; Bonomi, F.
Alteration in the ubiquitin structure and function in the human lens: a possible mechanism of senile cataractogenesis 1-gen-2002 P., Stiuso; T., Libondi; A. M., Facchiano; P., Colicchio; Ferranti, Pasquale; S., Lilla; G., Colonna
Alteration of arachidonic acid metabolism in human breast cancer 1-gen-2006 P., Stiuso; A., Dicitore; D., Cassese; Ferranti, Pasquale; G., Picariello; S., Canonico; A., Santoriello
Alternative nonallelic deletion is constitutive of ruminant as1-casein 1-gen-1999 Ferranti, Pasquale; Lilla, S.; Chianese, Lina; Addeo, Francesco
An overview of “omic” analytical methods applied in bioactive peptide studies 1-gen-2013 L., Saavedra; E. M., Hebert; C., Minahk; Ferranti, Pasquale
Analisi diella glicoproteina amediplade mediante tecniche di spettrometria di massa 1-gen-2005 Ferranti, Pasquale
Analisi strutturale della proteina amediplase con metodologie di spettrometria di massa 1-gen-2002 Ferranti, Pasquale
Analysis of food proteins and peptides by mass spectrometry-based techniques 1-gen-2009 Mamone, G.; Picariello, G.; Caira, S.; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale
Ancestral Wheat Types Release Fewer Celiac Disease Related T Cell Epitopes than Common Wheat upon Ex Vivo Human Gastrointestinal Digestion 1-gen-2020 Asledottir, Tora; Rehman, Rashida; Mamone, Gianfranco; Picariello, Gianluca; Devold, Tove Gulbrandsen; Vegarud, Gerd Elisabeth; Røseth, Arne; Lea, Tor Erling; Halstensen, Trond S; Ferranti, Pasquale; Uhlen, Anne Kjersti
Antibacterial potential of donkey's milk disclosed by untargeted proteomics 1-gen-2021 Spada, V.; Ferranti, P.; Chianese, L.; Salimei, E.; Addeo, F.; Picariello, G.
Antibody-independent identification of bovine milk-derived peptides in breast-milk 1-gen-2016 Picariello, Gianluca; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale; Nocerino, Rita; Paparo, Lorella; Passariello, Annalisa; Dallas, David C.; Robinson, Randall C.; Barile, Daniela; BERNI CANANI, Roberto
L'approccio proteomico e peptidomico nella definizione della biodiversità lattoproteica e della qualità dei prodotti lattiero-caseari 1-gen-2007 Chianese, Lina; Addeo, Francesco; Ferranti, Pasquale; Garro, Giuseppina; Nicolai, MARIA ADALGISA; Mauriello, Rosalba; S., Caira; S., Lilla; G., Mamone; L., Picariello; Calabrese, Maria; Quarto, Maria; DE PASCALE, Sabrina