ROSSI MARQUEZ, GIOVANNA

ROSSI MARQUEZ, GIOVANNA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE CHIMICHE  

Mostra records
Risultati 1 - 11 di 11 (tempo di esecuzione: 0.022 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Effects of hydrocolloid coatings containing transglutaminase on the shelf-life of different vegetable foods 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2013 ROSSI MARQUEZ, Giovanna; Porta, Raffaele; Coppola, B.; Mariniello, Loredana; Esposito, M.; DI PIERRO, Prospero
Proteolytic and clotting activity in Cynara scolymus leaves: new horizons for the cheese manufacture 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2013 M., Esposito; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; ROSSI MARQUEZ, Giovanna; DI PIERRO, Prospero
Proprietà barriera e meccaniche di film edibili a base di "whey protein isolate" e pectine preparati in presenza di trensglutaminasi 4.1 Articoli in Atti di convegno 2010 ROSSI MARQUEZ, Giovanna; DI PIERRO, Prospero; Fenderico, M.; Porta, Raffaele
Transglutaminase-crosslink whey protein/pectin coating act as aneffective water vapour barrier in fryed and baked food 4.1 Articoli in Atti di convegno 2012 ROSSI MARQUEZ, Giovanna; DI PIERRO, Prospero; Esposito, M.; Mariniello, Loredana; Porta, Raffaele
Edible coating as packaging strategy to extend the shelf-life of fresh-cut fruits and vegetables 1.1 Articolo in rivista 2013 Porta, Raffaele; ROSSI MARQUEZ, Giovanna; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Esposito, Marilena; DI PIERRO, Prospero
Effect of transglutaminase on the mechanical and barrier properties of whey protein/pectin films prepared at complexation pH (pHc) 1.1 Articolo in rivista 2013 DI PIERRO, Prospero; ROSSI MARQUEZ, Giovanna; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; Porta, Raffaele
Application of Transglutaminase-Crosslinked Whey Protein/Pectin Films as Water Barrier Coatings in Fried and Baked Foods 1.1 Articolo in rivista 2014 ROSSI MARQUEZ, Giovanna; DI PIERRO, Prospero; Esposito, Marilena; Mariniello, Loredana; Porta, Raffaele
Transglutaminase-mediated macromolecular assembly: production of conjugates for food and pharmaceutical applications 1.1 Articolo in rivista 2014 Mariniello, Loredana; Porta, Raffaele; Sorrentino, Angela; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; ROSSI MARQUEZ, Giovanna; Esposito, Marilena; DI PIERRO, Prospero
Water barrier edible coatings of fried foods 1.1 Articolo in rivista 2012 Porta, Raffaele; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; ROSSI MARQUEZ, Giovanna; Esposito, Marilena; DI PIERRO, Prospero
Microstructure and properties of bitter vetch (Vicia ervilia) protein films reinforced by microbial transglutaminase 1.1 Articolo in rivista 2015 Porta, Raffaele; DI PIERRO, Prospero; ROSSI MARQUEZ, Giovanna; Mariniello, Loredana; Kadivar, M.; Arabestani, A.
Production of protein/pectin complexes using a microfluidic device 1.1 Articolo in rivista 2015 Sarghini, Fabrizio; DAVALOS SAUCEDO, CRISTIAN AARON; ROSSI MARQUEZ, Giovanna; Romano, Annalisa; DI PIERRO, Prospero