GIOSAFATTO, CONCETTA VALERIA LUCIA

GIOSAFATTO, CONCETTA VALERIA LUCIA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE CHIMICHE  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 98 (tempo di esecuzione: 0.028 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Edible coating as packaging strategy to extend the shelf-life of fresh-cut fruits and vegetables 1.1 Articolo in rivista 2013 Porta, Raffaele; ROSSI MARQUEZ, Giovanna; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Esposito, Marilena; DI PIERRO, Prospero
Biodegradable plastics made of fennel waste and transglutaminase-modified phaseolin are suitable for protecting cultivation. 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2007 Mariniello, Loredana; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; DI PIERRO, Prospero; Sorrentino, Angela; Porta, Raffaele
Transglutaminase as reticulating agent of environmental-friendly hydrocolloid-based bioplastics useful for mulcing agricultural technique 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2007 Mariniello, Loredana; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; DI PIERRO, Prospero; Sorrentino, Angela; Porta, Raffaele
La proteina prionica come substrato dell'enzima transglutaminasi e suo destino nell'ambiente 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2007 Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; F., Russo; Rao, MARIA ANTONIETTA; Gianfreda, Liliana; Mariniello, Loredana
Ovomucoide come substrato della transglutaminasi microbica 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2007 Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; G., Tiberino; M. R., Trombetta; Porta, Raffaele
Transglutaminase in food biotechnology 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2008 Mariniello, Loredana; DI PIERRO, Prospero; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Sorrentino, Angela; Porta, Raffaele
Performance of edible films obtained from Citrus pectins and transglutaminase-modified phaseolin 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2013 Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; DI PIERRO, Prospero; Sagnelli, D.; Esposito, M.; Porta, Raffaele; Mariniello, Loredana
Transglutaminase decreases water vapor permeability and solubility of different hydrocolloid edible films 1.5 Abstract in rivista 2004 DI PIERRO, Prospero; Mariniello, Loredana; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Villalonga, R.; Porta, Raffaele
Proteolytic and clotting activity in Cynara scolymus leaves: new horizons for the cheese manufacture 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2013 M., Esposito; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; ROSSI MARQUEZ, Giovanna; DI PIERRO, Prospero
Solubility and permeability properties of edible pectin-soy flour films obtained in the absence or presence of transglutaminase 1.1 Articolo in rivista 2005 DI PIERRO, Prospero; Mariniello, Loredana; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Masi, Paolo; Porta, Raffaele
Transglutaminase crosslinked pectin and chitosan-based edible films: a review 1.1 Articolo in rivista 2011 Porta, Raffaele; Mariniello, Loredana; DI PIERRO, Prospero; Sorrentino, Angela; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA
Transglutaminase-mediated macromolecular assembly: production of conjugates for food and pharmaceutical applications 1.1 Articolo in rivista 2014 Mariniello, Loredana; Porta, Raffaele; Sorrentino, Angela; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; ROSSI MARQUEZ, Giovanna; Esposito, Marilena; DI PIERRO, Prospero
Synthesis and resistance to proteolysis of transglutaminase-crosslinked phaseolin, the major storage protein from Phaseolus vulgaris 1.1 Articolo in rivista 2007 Mariniello, Loredana; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; DI PIERRO, Prospero; Sorrentino, Angela; Porta, Raffaele
Effect of surface density on the engineering properties of high-Methoxyl Pectin-based edible Films 1.1 Articolo in rivista 2011 Giancone, T.; Torrieri, Elena; DI PIERRO, Prospero; Cavella, Silvana; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Masi, Paolo
Chitosan/whey protein film as active coating to extend Ricotta cheese shelf-life 1.1 Articolo in rivista 2011 DI PIERRO, Prospero; Sorrentino, Angela; Mariniello, Loredana; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Porta, Raffaele
Extraction and Characterization of Fennel Pectins and Their Use to Prepare Biopolymer Films in the Presence of Phaseolin Protein 1.1 Articolo in rivista 2007 Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Mariniello, Loredana; S., Ring
Transglutaminase-induced chemical and rheological properties of cheese 1.1 Articolo in rivista 2010 DI PIERRO, Prospero; Mariniello, Loredana; Sorrentino, Angela; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; Chianese, Lina; Porta, Raffaele
Swelling, mechanical and barrier properties of albedo-based films prepared in the presence of phaseolin crosslinked or not by transglutaminase 1.1 Articolo in rivista 2010 Mariniello, Loredana; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; DI PIERRO, Prospero; Sorrentino, Angela; Porta, Raffaele
Transglutaminase-mediated modification of ovomucoid. Effect on its trypsin inhibitory activity and antigenic properties 1.1 Articolo in rivista 2013 Porta, Raffaele; Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; DI PIERRO, Prospero; Sorrentino, Angela; Mariniello, Loredana
Trehalose-containing hydrocolloid edible films prepared in the presence of transglutaminase 1.1 Articolo in rivista 2014 Giosafatto, CONCETTA VALERIA LUCIA; DI PIERRO, Prospero; Gunning, P.; Mackie, A.; Porta, Raffaele; Mariniello, Loredana