ZICARELLI, FABIO

ZICARELLI, FABIO  

Dipartimento di Biologia  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 31 (tempo di esecuzione: 0.028 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Nutritional Characterization of Hay Produced in Campania Region: Analysis by the near Infrared Spectroscopy (NIRS) Technology 1.1 Articolo in rivista 2022 Zicarelli, Fabio; Sarubbi, Fiorella; Iommelli, Piera; Grossi, Micaela; Lotito, Daria; Lombardi, Pietro; Tudisco, Raffaella; Infascelli, Federico; Musco, Nadia
Effect of Cereals and Legumes Processing on In Situ Rumen Protein Degradability: A Review 1.1 Articolo in rivista 2022 Iommelli, P.; Zicarelli, F.; Musco, N.; Sarubbi, F.; Grossi, M.; Lotito, D.; Lombardi, P.; Infascelli, F.; Tudisco, R.
Influence of milk protein polymorphism of Italian Brown and French Holstein cows on curd yield 1.1 Articolo in rivista 2021 Zicarelli, L.; Napolano, R.; Campanile, G.; Zullo, G.; Zicarelli, F.; Neri, D.; Di Luccia, A.; Di Palo, R.; la Gatta, B.
Comparison of buffalo rumen liquor and buffalo faeces as inoculum for the in vitro gas production technique 1.1 Articolo in rivista 2005 Cutrignelli, M. I.; Calabro, S.; Tudisco, R.; Zicarelli, F.; Gazaneo, M. P.; Piccolo, V.
Gas production and organic matter degradability of diets for buffaloes 1.1 Articolo in rivista 2005 Infascelli, Federico; Bovera, Fulvia; Piccolo, Giovanni; D'Urso, Simona; Zicarelli, Fabio; Cutrignelli, MONICA ISABELLA
Diets with different forage/concentrate ratios for the Mediterranean Italian Buffalo: in vivo and in vitro digestibility. 1.1 Articolo in rivista 2008 Zicarelli, F.; Calabro', Serena; Piccolo, Vincenzo; D’Urso, S.; Tudisco, Raffaella; Bovera, Fulvia; Cutrignelli, MONICA ISABELLA; Infascelli, Federico
The influence of diet supplementation with Saccharomyces cerevisiae or Saccharomyces cerevisiae plus Aspergillus oryzae on milk yield of Cilentana grazing dairy goats 1.1 Articolo in rivista 2016 Zicarelli, Fabio; Addi, Laura; Tudisco, Raffaella; Calabro', Serena; Lombardi, Pietro; Cutrignelli, MONICA ISABELLA; Moniello, G.; Grossi, Micaela; Tozzi, B.; Musco, Nadia; Infascelli, Federico
Kinetics fermentation and gas production of the neutral detergent–soluble fraction of fresh forage, silage and hay of Avena sativa 1.1 Articolo in rivista 2003 Calabro', Serena; Zicarelli, Fabio; Infascelli, Federico; Piccolo, Vincenzo
Cholesterol content and fatty acids composition of meat from buffalo and Marchigiana young bulls 4.1 Articoli in Atti di convegno 2005 Infascelli, Federico; Cutrignelli, MONICA ISABELLA; Bovera, Fulvia; Tudisco, Raffaella; Calabro', Serena; Zicarelli, Fabio; Durso, S.; Piccolo, Vincenzo
In vitro fermentation characteristics of diets with different forage/concentrate ratios: comparison of rumen and faecal inocula 1.1 Articolo in rivista 2011 Zicarelli, Fabio; Calabro', Serena; Cutrignelli, MONICA ISABELLA; Infascelli, Federico; Tudisco, Raffaella; Bovera, Fulvia; Piccolo, Vincenzo
Impiego di Saccharomyces cerevisiae e Aspergillus oryzae in capre Cilentane allevate al pascolo: effetti sulla produzione quanti-qualitativa di latte 4.1 Articoli in Atti di convegno 2014 Zicarelli, Fabio; Addi, Laura; Tudisco, Raffaella; Calabro', Serena; Lombardi, Pietro; Cutrignelli, MONICA ISABELLA; Moniello, G.; Grossi, Micaela; Musco, Nadia; Infascelli, Federico
Mediterranean Italian buffalo young bull production. Note II: supplementation with vitamine E in the last growing phase. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2005 Zicarelli, Luigi; Amante, Luigi; Campanile, Giuseppe; DI PALO, Rossella; Zicarelli, Fabio
Digeribilità in vivo e degradabilità in vitro della sostanza organica: confronto tra cavalli e asini 4.1 Articoli in Atti di convegno 2004 Zicarelli, Fabio; Calabro', Serena; Campanile, Giuseppe; DI PALO, Rossella; Tudisco, Raffaella; Infascelli, Federico
Effects of the inclusion of yeast culture (Saccharomyces cerevisiae) in the diet of dairy buffaloes on milk yield in the first 120 days of lactation 4.1 Articoli in Atti di convegno 2004 Infascelli, Federico; Cutrignelli, MONICA ISABELLA; Calabro', Serena; Bovera, Fulvia; Tudisco, Raffaella; Zicarelli, Fabio; Piccolo, Giovanni
Effect of polytyethylene glycol supplementation on the performances of Cilentana goats grazing woodland and scrubland. 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2007 Infascelli, Federico; Cutrignelli, MONICA ISABELLA; Bovera, Fulvia; Tudisco, Raffaella; Zicarelli, Fabio; Calabro', Serena
Employement of lineseed (Omega-line�) in buffalo nutrition. Note II: characteristics of milk an mozzarella fat. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2005 Cutrignelli, MONICA ISABELLA; Zicarelli, Fabio; D'Urso, Simona; Palladino, M; Infascelli, Federico; DI PALO, Rossella
THE EMPLOYMENT OF THE LINSEED (OMEGA-LIN�) FEEDING THE ITALIAN MEDITERRANEAN BUFFALO. NOTE I: FIRST RESULTS ON THE FERTILITY. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2005 Zicarelli, Fabio; Campanile, Giuseppe; Capezzuto, F; Palladino, M; Cutrignelli, MONICA ISABELLA; Zicarelli, Luigi
Diets with different forage/concentrate ratio for the Mediterranean Italian boffalo. Note II comparsion between in vivo digestibility and in vitro degradability 4.1 Articoli in Atti di convegno 2005 Zicarelli, Fabio; Infascelli, Federico; Cutrignelli, MONICA ISABELLA; Masiello, I.; Piccolo, Vincenzo
Digeribilità in vivo e degradabilità in vitro di diete per cavalli. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2003 Zicarelli, Fabio; Tudisco, Raffaella; Guidi, L.; Calabro', Serena; Piccolo, Vincenzo; Bovera, Fulvia; Cutrignelli, MONICA ISABELLA; Gazaneo, M. P.; Infascelli, Federico
IN VITRO FERMENTATION KINETICS OF SOME GENETICALLY MODIFIED FEEDS. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2004 Tudisco, Raffaella; Calabro', Serena; Terzi, V.; Cutrignelli, MONICA ISABELLA; Bovera, Fulvia; Piccolo, Vincenzo; Zicarelli, Fabio; Piccolo, Giovanni; Infascelli, Federico