Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 89
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Responsible Research and Innovation in the Food Value Chain 8.01 Chairman di Sessioni di Convegni Internazionali 2016 Sarghini, Fabrizio
Characterisation, in vitro digestibility and expected glycemic index of commercial starches as uncooked ingredients 1.1 Articolo in rivista 2016 Romano, Annalisa; Farina, Alan Mackie2 Federica; Aponte, Maria; Sarghini, Fabrizio; Masi, Paolo
MSFS2016 First International School on Modeling and Simulation in Food and Bio Processing 8.04 Convegni organizzati dalla struttura 2016 Sarghini, Fabrizio
Applications of Micro- and Nanofluidics in the Food Industry 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2015 Sarghini, Fabrizio
Microscopic and thermal characteristics of experimental models of starch, gliadins, glutenins and gluten from semolina 1.1 Articolo in rivista 2015 Romano, Annalisa; Di Luccia, Aldo; Romano, Raffaele; Sarghini, Fabrizio; Masi, Paolo
Production of protein/pectin complexes using a microfluidic device 1.1 Articolo in rivista 2015 Sarghini, Fabrizio; DAVALOS SAUCEDO, CRISTIAN AARON; ROSSI MARQUEZ, Giovanna; Romano, Annalisa; DI PIERRO, Prospero
Microfluidic Encapsulation Process 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2015 Sarghini, Fabrizio
Ottimizzazione dei processi di tostatura e stoccaggio del caffè 8.07 Progetti di Ricerca Finanziati 2014 Sarghini, Fabrizio
11th International Conference on Chemical & Process Engineering 8.01 Chairman di Sessioni di Convegni Internazionali 2013 Sarghini, Fabrizio
An integrated mechanical-enzymatic reverse osmosis treatment of dairy industry wastewater and milk protein recovery as a fat replacer: a closed loop approach 1.1 Articolo in rivista 2013 Sarghini, Fabrizio; DI PIERRO, Prospero
Numerical and experimental analysis of vertical spray control patternators 1.1 Articolo in rivista 2013 Sarghini, Fabrizio; Pergher, G.
The influence of arabinogalactan on wheat dough development during mixing and leaving process 1.1 Articolo in rivista 2013 Romano, Annalisa; Cesarano, L; Sarghini, Fabrizio; Masi, Paolo
Effect of different viscosity on optimal shape of static mixers for food industry 1.1 Articolo in rivista 2013 Sarghini, Fabrizio; Masi, Paolo; Romano, Annalisa
Scale-up analysis and critical issues of an experimental pilot plant for edible film production using agricultural waste processing 1.1 Articolo in rivista 2012 Sarghini, Fabrizio; DI PIERRO, Prospero; Antonio, Veneruso; Masi, Paolo
Optimal shape design of bypass holding tubes configuration in asepting processing 4.1 Articoli in Atti di convegno 2011 Sarghini, Fabrizio; Masi, Paolo; A., Silano
Optimal shape design of bypass holding tubes configuration in asepting processing 1.1 Articolo in rivista 2011 Sarghini, Fabrizio; Silano, Angelo; Masi, Paolo
Microfluidic focusing flow technology for micro droplets generation of protein/pectin complexes 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2011 DAVALOS SAUCEDO, C.; DI PIERRO, Prospero; Masi, Paolo; ROSSI MARQUEZ, G.; Sarghini, Fabrizio
15th Workshop on Developments in the Italian PhD Research in Food Science, Technology and Biotechnology 8.04 Convegni organizzati dalla struttura 2010 Cavella, Silvana; DI MONACO, Rossella; Ercolini, Danilo; Masi, Paolo; Mauriello, Gianluigi; Romano, Annalisa; Sarghini, Fabrizio; Torrieri, Elena; Villani, Francesco
An Early Warning Device for Identification of Tractor Accidents, Rapid Alert and Assistance 4.1 Articoli in Atti di convegno 2010 Sarghini, Fabrizio; D'Urso, Guido
OPTIMILK : ottimizzazione della produzione nella filiera del latte bovino 8.03 Conv. e contr. di ricerca di Enti Pubblici/Privati 2010 Sarghini, Fabrizio
Mostrati risultati da 41 a 60 di 89
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile