Food science, Food technology, Nutrition, Lactobacillus paracasei CBA L74, Fermented food, Rice flour, Oat flour, Glucose, Probiotics

Lactic fermentation of cereals aqueous mixture of oat and rice flours with and without glucose addition / Gallo, M.; Passannanti, F.; Colucci Cante, R.; Nigro, F.; Schiattarella, P.; Zappulla, S.; Budelli, A.; Nigro, R.. - In: HELIYON. - ISSN 2405-8440. - 6:9(2020), p. e04920. [10.1016/j.heliyon.2020.e04920]

Lactic fermentation of cereals aqueous mixture of oat and rice flours with and without glucose addition

Gallo M.
Primo
Membro del Collaboration Group
;
Colucci Cante R.
Membro del Collaboration Group
;
Zappulla S.
Membro del Collaboration Group
;
Nigro R.
Ultimo
Supervision
2020

Abstract

Food science, Food technology, Nutrition, Lactobacillus paracasei CBA L74, Fermented food, Rice flour, Oat flour, Glucose, Probiotics
2020
Lactic fermentation of cereals aqueous mixture of oat and rice flours with and without glucose addition / Gallo, M.; Passannanti, F.; Colucci Cante, R.; Nigro, F.; Schiattarella, P.; Zappulla, S.; Budelli, A.; Nigro, R.. - In: HELIYON. - ISSN 2405-8440. - 6:9(2020), p. e04920. [10.1016/j.heliyon.2020.e04920]
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11588/838690
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 12
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 10
social impact