Atti 44th European High Pressure Research Group International Conference Prague , September 4-8 2006

Inactivation of Listeria innocua in triptic soy broth (T.S.B.) and poultry meat samples by high pressure processing / S., Ferrante; C., Cruz; A., Largetau; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Sarli, TERESA ANTONIETTA; G., Demazeau; A. L., Mouffack. - STAMPA. - (2006), pp. 0-0. (Intervento presentato al convegno European High Pressure Research Group International Conference tenutosi a Prague nel September 4-8 2006).

Inactivation of Listeria innocua in triptic soy broth (T.S.B.) and poultry meat samples by high pressure processing .

SANTORO, ADRIANO MICHELE LUIGI;SARLI, TERESA ANTONIETTA;
2006

Abstract

Atti 44th European High Pressure Research Group International Conference Prague , September 4-8 2006
2006
Inactivation of Listeria innocua in triptic soy broth (T.S.B.) and poultry meat samples by high pressure processing / S., Ferrante; C., Cruz; A., Largetau; Santoro, ADRIANO MICHELE LUIGI; Sarli, TERESA ANTONIETTA; G., Demazeau; A. L., Mouffack. - STAMPA. - (2006), pp. 0-0. (Intervento presentato al convegno European High Pressure Research Group International Conference tenutosi a Prague nel September 4-8 2006).
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11588/326320
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact