Marotta, Giuseppe
 Distribuzione geografica
Continente #
AS - Asia 264
EU - Europa 123
NA - Nord America 36
SA - Sud America 30
AF - Africa 1
Totale 454
Nazione #
SG - Singapore 147
RU - Federazione Russa 102
CN - Cina 76
US - Stati Uniti d'America 34
BR - Brasile 25
HK - Hong Kong 12
KR - Corea 11
IT - Italia 9
VN - Vietnam 9
GB - Regno Unito 5
DE - Germania 4
EC - Ecuador 4
IN - India 3
MY - Malesia 3
CA - Canada 2
FR - Francia 2
BD - Bangladesh 1
ID - Indonesia 1
KE - Kenya 1
PK - Pakistan 1
RS - Serbia 1
VE - Venezuela 1
Totale 454
Città #
Singapore 81
Hefei 60
Moscow 23
Hong Kong 11
Seoul 11
Ho Chi Minh City 5
Buffalo 4
The Dalles 4
Brasília 3
Cyberjaya 3
Kronberg 3
Redondo Beach 3
Beijing 2
Campo Grande 2
Derby 2
Genoa 2
London 2
New York 2
Québec 2
Ribeirão Preto 2
Rieti 2
Santa Clara 2
Sorocaba 2
Abadia de Goiás 1
Ambato 1
Ashburn 1
Barinas 1
Bačka Topola 1
Bengaluru 1
Birmingham 1
Conselheiro Lafaiete 1
Dhaka 1
Dongguan 1
Elumalai 1
Farra di Soligo 1
Frankfurt am Main 1
Goiânia 1
Guayaquil 1
Hackensack 1
Haiphong 1
Itabira 1
Jaguaribe 1
Jussiape 1
Lagarto 1
Lahore 1
Los Angeles 1
Lấp Vò 1
Manhuaçu 1
Maringá 1
Miami 1
Milan 1
Nairobi 1
Ninh Bình 1
Niterói 1
Passo Fundo 1
Ribeirão das Neves 1
Riobamba 1
Rome 1
Sanford 1
Santa Elena 1
Santo Antônio da Platina 1
Seattle 1
São Gonçalo 1
Tabira 1
Tatuí 1
Tsing Yi 1
Vadodara 1
Vladimir 1
Totale 278
Nome #
Towards an integration of sensory research and marketing in new food products development: A theoretical and methodological review 76
Innovazione e Strategie competitive nel settore agroalimentare. Un'applicazione empirica nel mercato italiano della pasta 66
Competitive Strategies in the italian pasta industry 65
The price discount effects in the Italian pasta market 60
Capitale umano e capitale sociale nell’agricoltura multifunzionale: un’analisi delle esperienze di filiera corta nella Campania interna 55
The new frontier in consumer science research: a contribute for food products innovation 53
La filiera tartuficola nel Titerno-Fortore-Tammaro: un’analisi economica 49
Product reformulation in the food system to improve food safety. Evaluation of policy interventions 38
Totale 462
Categoria #
all - tutte 1.450
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.450


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2022/202312 0 0 0 0 0 0 0 11 0 0 1 0
2023/202418 2 0 0 0 0 0 1 8 0 0 4 3
2024/2025192 9 17 0 2 0 9 23 9 7 11 87 18
2025/2026240 28 63 60 48 36 5 0 0 0 0 0 0
Totale 462