CIRILLO, AURORA

CIRILLO, AURORA  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 12 di 12 (tempo di esecuzione: 0.02 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Application of Anti-Transpirant to Control Sugar Accumulation in Grape Berries and Alcohol Degree in Wines Obtained from Thinned and Unthinned Vines of cv. Falanghina (Vitis vinifera L.) 1.1 Articolo in rivista 2020 Di Vaio, Claudio; Villano, Clizia; Lisanti, Maria Tiziana; Marallo, Nadia; Cirillo, Aurora; Di Lorenzo, Rosario; Pisciotta, Antonino
Biostimulant application improves yield parameters and accentuates fruit color of annurca apples 1.1 Articolo in rivista 2021 Di Vaio, C.; Cirillo, A.; Cice, D.; El Nakhel, C.; Rouphael, Y.
Drupe Characters, Fatty Acids, Polyphenolic and Aromatic Profile of Olive Oil Obtained from “Oliva Bianca”, Minor Autochthonous Cultivar of Campania 1.1 Articolo in rivista 2021 Di Vaio, Claudio; Graziani, Giulia; Gaspari, Anna; De Luca, Lucia; Aiello, Alessandra; Cirillo, Aurora; Bruno, Antonio; Romano, Raffaele; Ritieni, Alberto
Mitigation of high-temperature damage by application of kaolin and pinolene on young olive trees (Olea europaea l.): A preliminary experiment to assess biometric, eco-physiological and nutraceutical parameters 1.1 Articolo in rivista 2021 Cirillo, A.; Conti, S.; Graziani, G.; El Nakhel, C.; Rouphael, Y.; Ritieni, A.; Di Vaio, C.
Biostimulants Improve Plant Growth and Bioactive Compounds of Young Olive Trees under Abiotic Stress Conditions 1.1 Articolo in rivista 2022 Graziani, G.; Cirillo, A.; Giannini, P.; Conti, S.; El Nakhel, C.; Rouphael, Y.; Ritieni, A.; Di Vaio, C.
High temperature and humidity affect pollen viability and longevity in Olea europaea L. 1.1 Articolo in rivista 2022 Iovane, M.; Cirillo, A.; Izzo, L. G.; Di Vaio, C.; Aronne, G.
Biostimulants Application on Olea europaea L. in Mediterranean Conditions Increase the Production and Bioactive Compounds of Drupes and Oil 1.1 Articolo in rivista 2022 Cirillo, A.; De Luca, L.; Graziani, G.; Cepparulo, M.; El Nakhel, C.; Giordano, M.; Rouphael, Y.; Ritieni, A.; Romano, R.; Di Vaio, C.
Evaluation of Morphological, Qualitative, and Metabolomic Traits during Fruit Ripening in Pomegranate (Punica granatum L.) 1.1 Articolo in rivista 2022 Cirillo, Aurora; Magri, Anna; Scognamiglio, Monica; D'Abrosca, Brigida; Fiorentino, Antonio; Petriccione, Milena; Di Vaio, Claudio
Evaluation of Morphological, Qualitative, and Metabolomic Traits during Fruit Ripening in Pomegranate (Punica granatum L.) 1.1 Articolo in rivista 2022 Cirillo, Aurora; Magri, Anna; Scognamiglio, Monica; D???abrosca, Brigida; Fiorentino, Antonio; Petriccione, Milena; Di Vaio, Claudio
Flowering and pollen resilience to high temperature of apricot cultivars 1.1 Articolo in rivista 2022 Iovane, M.; Izzo, L. G.; Cirillo, A.; Romano, L. E.; Di Vaio, C.; Aronne, G.
Biochemical and Nutraceutical Characterization of Different Accessions of the Apricot (Prunus armeniaca L.) 1.1 Articolo in rivista 2023 Cirillo, Aurora; DE LUCA, Lucia; Izzo, Luana; Cepparulo, Marco; Graziani, Giulia; Ritieni, Alberto; Romano, Raffaele; DI VAIO, Claudio
Minor Variety of Campania Olive Germplasm ("Racioppella"): Effects of Kaolin on Production and Bioactive Components of Drupes and Oil 1.1 Articolo in rivista 2023 Cirillo, Aurora; Graziani, Giulia; De Luca, Lucia; Cepparulo, Marco; Ritieni, Alberto; Romano, Raffaele; Di Vaio, Claudio