COVINO, CLELIA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 347
NA - Nord America 113
AS - Asia 86
SA - Sud America 29
AF - Africa 1
OC - Oceania 1
Totale 577
Nazione #
IT - Italia 224
US - Stati Uniti d'America 110
RU - Federazione Russa 72
SG - Singapore 41
BR - Brasile 24
HK - Hong Kong 17
DE - Germania 15
NL - Olanda 15
CN - Cina 10
FR - Francia 8
GB - Regno Unito 4
IL - Israele 4
IN - India 4
IE - Irlanda 3
KR - Corea 3
PE - Perù 3
TR - Turchia 3
CA - Canada 2
CH - Svizzera 2
CL - Cile 2
IQ - Iraq 2
JP - Giappone 2
AT - Austria 1
AU - Australia 1
CI - Costa d'Avorio 1
ES - Italia 1
FI - Finlandia 1
HU - Ungheria 1
MX - Messico 1
Totale 577
Città #
Naples 38
Ashburn 23
Milan 21
Singapore 21
Rome 20
Santa Clara 18
Hong Kong 17
Chandler 15
Moscow 14
Amsterdam 10
Karlsruhe 8
Casalecchio di Reno 7
Napoli 6
Padova 5
Alexandria 4
Bari 4
Berkeley 4
Gricignano di Aversa 4
San Filippo del Mela 4
Trento 4
Boscoreale 3
Dublin 3
Florence 3
Hod HaSharon 3
Lima 3
Reggio Emilia 3
San Francisco 3
San Giovanni in Persiceto 3
Seoul 3
Turin 3
Washington 3
Agropoli 2
Andover 2
Ann Arbor 2
Ardea 2
Bengaluru 2
Bonate Sopra 2
Boston 2
Casoria 2
Conegliano 2
Forlimpopoli 2
Hefei 2
Herrischried 2
Ipatinga 2
Jaipur 2
Lausanne 2
Lawrence 2
Marigliano 2
Modena 2
Monterosso al Mare 2
Morlupo 2
Pavia 2
Porto Alegre 2
Rio de Janeiro 2
Salerno 2
San Giorgio Ionico 2
Sant'Antonio Abate 2
Sassari 2
Shijiazhuang 2
São Paulo 2
Taranto 2
Temuco 2
Tokyo 2
Treviso 2
Vico Equense 2
Weng 2
Abidjan 1
Alegrete 1
Avezzano 1
Bologna 1
Brooklyn 1
Budapest 1
Bursa 1
Capelinha 1
Castellammare di Stabia 1
Catania 1
Changteh 1
Colombo 1
Dallas 1
Düsseldorf 1
Edinburgh 1
Ercolano 1
Fairfield 1
Feira de Santana 1
Formia 1
Fort St. James 1
Fragagnano 1
Guarapari 1
Holon 1
Ilha Solteira 1
Itanhém 1
Izmir 1
Jales 1
Kucukcigli 1
Leeds 1
London 1
Mainvilliers 1
Montelupo Fiorentino 1
New York 1
Newcastle 1
Totale 384
Nome #
Studio dei fenomeni coinvolti nella lievitazione degli impasti per pizza 182
Asparaginase enzyme reduces acrylamide levels in fried and wood oven baked pizza base 73
Enzymatic study for valorization of plant wastes 68
Congelamento di panetti per pizza: effetti sulla cinetica di lievitazione e sul comportamento reologico 65
Study of Physico-Chemical Properties of Dough and Wood Oven-Baked Pizza Base: The Effect of Leavening Time 61
Development of Calibration and Validation Models for the Determination of Acrylamide Levels in Pizza Samples through FT-NIR Spectroscopy 60
Lignocellulosic fibres from enzyme-treated tomato plants: Characterisation and application in paperboard manufacturing 50
Mitigation of acrylamide formation in wood oven baked pizza base using wholemeal and refined wheat flour with low free asparagine content: considerations on fibre intake and starch digestibility 26
Totale 585
Categoria #
all - tutte 1.988
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book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.988


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2021/202216 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 16
2022/2023141 17 5 4 3 1 4 5 9 9 61 11 12
2023/2024162 1 12 26 19 23 17 9 11 19 8 9 8
2024/2025266 13 9 3 7 17 23 33 38 9 21 81 12
Totale 585