Fidaleo, Marcello
 Distribuzione geografica
Continente #
AS - Asia 133
EU - Europa 106
NA - Nord America 93
SA - Sud America 24
AF - Africa 2
Totale 358
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 92
SG - Singapore 69
RU - Federazione Russa 52
CN - Cina 31
IT - Italia 30
BR - Brasile 15
VN - Vietnam 12
HK - Hong Kong 10
DE - Germania 5
FI - Finlandia 4
AR - Argentina 3
FR - Francia 3
TR - Turchia 3
GB - Regno Unito 2
KR - Corea 2
LT - Lituania 2
NL - Olanda 2
PE - Perù 2
AL - Albania 1
AT - Austria 1
AZ - Azerbaigian 1
BD - Bangladesh 1
CA - Canada 1
CO - Colombia 1
EC - Ecuador 1
ES - Italia 1
IN - India 1
KE - Kenya 1
PL - Polonia 1
PT - Portogallo 1
SE - Svezia 1
TL - Timor Orientale 1
TW - Taiwan 1
UY - Uruguay 1
UZ - Uzbekistan 1
VE - Venezuela 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 358
Città #
Singapore 35
Chandler 14
Beijing 11
Hefei 10
Hong Kong 10
Moscow 10
Ashburn 9
Santa Clara 8
Napoli 7
Naples 5
Ho Chi Minh City 4
Fort Worth 3
Hanoi 3
Los Angeles 3
Millbury 3
Turku 3
Boston 2
Des Moines 2
Ercolano 2
Giugliano in Campania 2
Izmir 2
Lawrence 2
Seoul 2
Shanghai 2
Ankara 1
Arraial do Cabo 1
Atlanta 1
Barcelona 1
Brooklyn 1
Brossasco 1
Buffalo 1
Campo Grande 1
Changsha 1
Coro 1
Córdoba 1
Da Nang 1
Dhaka 1
Dili 1
Ellesmere Port 1
Fortaleza 1
Frankfurt am Main 1
Guaratinguetá 1
Guayaquil 1
Houston 1
Ilhéus 1
Itaquiraí 1
Ituiutaba 1
Ji’an 1
Kuils River 1
Lima 1
Lima region 1
London 1
Manaus 1
Medellín 1
Montevideo 1
Munich 1
Nanjing 1
New York 1
Nova Iguaçu 1
Ottawa 1
Phoenix 1
Pittsburgh 1
Pompei 1
Princeton 1
Quilmes 1
Quilmes Oeste 1
Quận Chín 1
Rajkot 1
Redondo Beach 1
Redwood City 1
Rome 1
Santa Luzia 1
Siano 1
Springfield 1
São João de Meriti 1
São Paulo 1
Taipei 1
Tashkent 1
The Dalles 1
Thái Bình 1
Torre Del Greco 1
Tubarão 1
Tây Ninh 1
Viamão 1
Vienna 1
Warsaw 1
Wilmington 1
Águas Lindas de Goiás 1
Totale 218
Nome #
Modeling grinding kinetics of fat based anhydrous pastes 98
Effect of refining degree on particle size, sensory and rheological characteristics of anhydrous paste for ice creams produced in industrial stirred ball mill 93
Advancements in food science for Phenylketonuria (PKU) management: a comprehensive review 87
Evolution of particle size distribution, flow behaviour and stability during mill ball refining of a white chocolate flavouring paste 85
Totale 363
Categoria #
all - tutte 1.171
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book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.171


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20217 0 0 0 0 0 1 0 0 3 0 2 1
2021/202213 0 5 0 0 0 0 0 1 0 0 0 7
2022/202332 3 2 2 0 3 5 0 6 7 0 0 4
2023/202414 1 0 0 2 2 4 0 0 2 0 2 1
2024/2025126 5 11 5 2 6 3 10 9 2 13 45 15
2025/2026143 20 22 25 23 46 7 0 0 0 0 0 0
Totale 363