VILLANI, FRANCESCO

VILLANI, FRANCESCO  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 145 (tempo di esecuzione: 0.041 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Proteolytic activity of lactococcal strains from water-buffalo Mozzarella starter cultures 1.1 Articolo in rivista 1998 Mauriello, Gianluigi; Moschetti, G.; Blaiotta, Giuseppe; Villani, Francesco; Coppola, Salvatore
Antimicrobial activity of Staphylococcus xylosus from Italian sausages against Listeria monocytogenes 1.1 Articolo in rivista 1994 Villani, Francesco; Pepe, Olimpia; Mauriello, Gianluigi; Salzano, G.; Moschetti, G.; Coppola, Salvatore
Genotyping of Streptococcus thermophilus evidenced by restriction analysis of ribosomal DNA 1.1 Articolo in rivista 1994 Salzano, G.; Moschetti, G.; Villani, Francesco; Pepe, Olimpia; Mauriello, Gianluigi; Coppola, Salvatore
Behaviour of Listeria monocytogenes during the traditional manufacture of water-buffalo Mozzarella cheese 1.1 Articolo in rivista 1996 Villani, Francesco; Pepe, Olimpia; Mauriello, Gianluigi; Moschetti, G; Sannino, L.; Coppola, Salvatore
Spray-drying of bacteriocin-producing lactic acid bacteria 1.1 Articolo in rivista 1999 Mauriello, Gianluigi; Aponte, Maria; Andolfi, ROSAMARIA ANNA RITA; Moschetti, G.; Villani, Francesco
Partial characterization of an antagonistic substance produced by Staphylococcus xylosus 1E and determination of the effectiveness of the producer strain to inhibit Listeria monocytogenes in Italian sausages 1.1 Articolo in rivista 1997 Villani, Francesco; Sannino, L.; Moschetti, G.; Mauriello, Gianluigi; Pepe, Olimpia; Cocchieri, Renata; Coppola, Salvatore
Antilisterial activity of thermophilin 347, a bacteriocin produced by Streptococcus thermophilus 1.1 Articolo in rivista 1995 Villani, Francesco; Pepe, Olimpia; Mauriello, Gianluigi; Salzano, G.; Moschetti, G.; Coppola, Salvatore
Differentiation of Staphylococcus xylosus strains from italian sausages by antibiotyping and low frequency restriction fragment analysis of genomic DNA 1.1 Articolo in rivista 1997 Moschetti, G.; Mauriello, Gianluigi; Villani, Francesco
Editorial Board Member 8.06 Partecip. Editorial Board di riviste scientifiche 2011 Villani, Francesco
sac A and nis A genes are not always linked in Lactococcus lactis subsp. lactis strains 1.1 Articolo in rivista 1999 Moschetti, G.; Blaiotta, Giuseppe; Villani, Francesco; Mauriello, Gianluigi; Coppola, Salvatore
The SIQUALTECA project: technological and probiotic characteristics of Lactobacillus and coagulase negative Staphylococcus strains as starter for fermented sausage manufacture 1.1 Articolo in rivista 2005 Villani, Francesco; Mauriello, Gianluigi; Pepe, Olimpia; Blaiotta, Giuseppe; Ercolini, Danilo; Casaburi, A; Pennacchia, C; Russo, F.
Ecofisiologia dei microrganismi negli alimenti 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2012 Parente, E.; Villani, Francesco
CHARACTERIZATION OF DAIRY ENTEROCOCCI BY RESTRICTION-ENDONUCLEASE AND RDNA FINGERPRINTING 1.1 Articolo in rivista 1995 Moschetti, G.; Salzano, G; Villani, Francesco; Pepe, Olimpia; Andolfi, ROSAMARIA ANNA RITA; Mauriello, Gianluigi; Coppola, Salvatore
Editorial Board Member 8.06 Partecip. Editorial Board di riviste scientifiche 2013 Villani, Francesco
Aspetti microbiologici e sensoriali della salsiccia fresca confezionata in atmosfera modificata 4.1 Articoli in Atti di convegno 2005 Torrieri, Elena; Russo, F.; Cavella, Silvana; Villani, Francesco; Masi, Paolo
Editorial Board Member 8.06 Partecip. Editorial Board di riviste scientifiche 2012 Villani, Francesco
A combination of modified atmosphere and antimicrobial packaging to extend the shelf-life of beefsteaks stored at chill temperature 1.1 Articolo in rivista 2012 LA STORIA, Antonietta; Ferrocino, I.; Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Mauriello, Gianluigi; Villani, Francesco; Ercolini, Danilo
Shelf-life of Brassica rapa L. var. silvestris in Modified Atmosphere Packaging. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2003 Nicolais, V.; Maturi, T.; Langella, A.; Romano, A.; Villani, Francesco; Barbieri, Giancarlo
Selezione e caratterizzazione di ceppi di Lactobacillus spp. da insaccati carnei fermentati per un loro potenziale impiego come probiotici 8.10 Tesi di Dottorato 2004 Villani, Francesco
Effetto dell'irraggiamento sulla shelf-life dei tartufi confezionati in atmosfera modificata 4.1 Articoli in Atti di convegno 2005 Torrieri, Elena; Cavella, Silvana; Villani, Francesco; Masi, Paolo