VILLANI, FRANCESCO

VILLANI, FRANCESCO  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 144 (tempo di esecuzione: 0.042 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Proteolytic activity of lactococcal strains from water-buffalo Mozzarella starter cultures 1.1 Articolo in rivista 1998 Mauriello, Gianluigi; Moschetti, G.; Blaiotta, Giuseppe; Villani, Francesco; Coppola, Salvatore
Antagonistic activity of lactic acid bacteria isolated from natural whey starters for water-buffalo mozzarella cheese manufacture. 1.1 Articolo in rivista 1995 Villani, Francesco; Pepe, Olimpia; Moschetti, G.; Salzano, G.; Parente, E.; Coppola, Salvatore
Differentiation of Staphylococcus xylosus strains from italian sausages by antibiotyping and low frequency restriction fragment analysis of genomic DNA 1.1 Articolo in rivista 1997 Moschetti, G.; Mauriello, Gianluigi; Villani, Francesco
Behaviour of Listeria monocytogenes during the traditional manufacture of water-buffalo Mozzarella cheese 1.1 Articolo in rivista 1996 Villani, Francesco; Pepe, Olimpia; Mauriello, Gianluigi; Moschetti, G; Sannino, L.; Coppola, Salvatore
Antilisterial activity of thermophilin 347, a bacteriocin produced by Streptococcus thermophilus 1.1 Articolo in rivista 1995 Villani, Francesco; Pepe, Olimpia; Mauriello, Gianluigi; Salzano, G.; Moschetti, G.; Coppola, Salvatore
Antimicrobial activity of Staphylococcus xylosus from Italian sausages against Listeria monocytogenes 1.1 Articolo in rivista 1994 Villani, Francesco; Pepe, Olimpia; Mauriello, Gianluigi; Salzano, G.; Moschetti, G.; Coppola, Salvatore
Partial characterization of an antagonistic substance produced by Staphylococcus xylosus 1E and determination of the effectiveness of the producer strain to inhibit Listeria monocytogenes in Italian sausages 1.1 Articolo in rivista 1997 Villani, Francesco; Sannino, L.; Moschetti, G.; Mauriello, Gianluigi; Pepe, Olimpia; Cocchieri, Renata; Coppola, Salvatore
Spray-drying of bacteriocin-producing lactic acid bacteria 1.1 Articolo in rivista 1999 Mauriello, Gianluigi; Aponte, Maria; Andolfi, ROSAMARIA ANNA RITA; Moschetti, G.; Villani, Francesco
Genotyping of Streptococcus thermophilus evidenced by restriction analysis of ribosomal DNA 1.1 Articolo in rivista 1994 Salzano, G.; Moschetti, G.; Villani, Francesco; Pepe, Olimpia; Mauriello, Gianluigi; Coppola, Salvatore
Valutazione della shelf-life di melone di IV gamma: confronto tra le cultivar Harper e Proteo 1.1 Articolo in rivista 2003 Maturi, Teresa; Nicolais, Valeria; Barbieri, Giancarlo; Langella, Augusto; Villani, Francesco; Masi, Paolo
Exploring the sources of bacterial spoilers in beefsteaks by culture-independent high-throughput sequencing 1.1 Articolo in rivista 2013 DE FILIPPIS, Francesca; LA STORIA, Antonietta; Villani, Francesco; Ercolini, Danilo
A combination of modified atmosphere and antimicrobial packaging to extend the shelf-life of beefsteaks stored at chill temperature 1.1 Articolo in rivista 2012 LA STORIA, Antonietta; Ferrocino, I.; Torrieri, Elena; DI MONACO, Rossella; Mauriello, Gianluigi; Villani, Francesco; Ercolini, Danilo
Bacillus cereus e Alimenti 1.1 Articolo in rivista 1997 R., AMODIO COCCHIERI; Villani, Francesco; Cirillo, Teresa
Shelf-life of Brassica rapa L. var. silvestris in Modified Atmosphere Packaging. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2003 Nicolais, V.; Maturi, T.; Langella, A.; Romano, A.; Villani, Francesco; Barbieri, Giancarlo
Identificazione fenotipica e genotipica dei batteri lattici 2.1 Contributo in volume (Capitolo o Saggio) 2010 Corsetti, A.; Villani, Francesco; Ercolini, Danilo
Editorial Board Member 8.06 Partecip. Editorial Board di riviste scientifiche 2014 Villani, Francesco
Editorial Board Member 8.06 Partecip. Editorial Board di riviste scientifiche 2014 Villani, Francesco
Studio delle popolazioni microbiche della �Soppressata del Vallo di Diano�, un insaccato carneo fermentato della Campania 4.1 Articoli in Atti di convegno 2006 Villani, Francesco; Ercolini, Danilo; Casaburi, C; Pennacchia, C; Filosa, L; Russo, F; Blaiotta, Giuseppe
Spoilage microbiota associated to the storage of raw meat in different conditions 1.1 Articolo in rivista 2012 Doulgeraki, A. I.; Ercolini, Danilo; Villani, Francesco; Nychas, G. J.
Atomic force microscopy analysis shows surface structure changesin carvacrol-treated bacterial cells 1.1 Articolo in rivista 2011 LA STORIA, Antonietta; Ercolini, Danilo; F., Mariniello; DI PASQUA, Rosangela; Villani, Francesco; Mauriello, Gianluigi