MONTESANO, DOMENICO

MONTESANO, DOMENICO  

DIPARTIMENTO DI FARMACIA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 46 (tempo di esecuzione: 0.045 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Studio della composizione chimica della frazione lipidica del fango maturo utilizzato presso le Terme di Agnano 1.1 Articolo in rivista 1999 Ferrara, Lydia; Montesano, Domenico; L., Ametrano
Influenza della temperatura in HPLC ionica sulla separazione NO3- e PO4-3 1.1 Articolo in rivista 1996 Ferrara, Lydia; Schettino, Oreste; Forgione, Pasquale; Montesano, Domenico
The dietetic value of ostrich meat 4.1 Articoli in Atti di convegno 2002 Ferrara, Lydia; Montesano, Domenico; S., Castaldo
Studio sul processo di maturazione di fanghi termali nell'isola d'Ischia 1.2 Recensione in rivista 2000 Schettino, Oreste; Ferrara, Lydia; Minerva, Antonio; Montesano, Domenico; Santini, Antonello; Balestrieri, Giulio
Identificazione dei prodotti di trasformazione dei principi nutritivi in seguito all'irraggiamento degli alimenti 1.1 Articolo in rivista 2002 Ferrara, Lydia; Montesano, Domenico
Valorizzazione del frutto di bergamotto(Citrus bergamia) 1.1 Articolo in rivista 2003 Montesano, Domenico; Sgueglia, M. V.; Ferrara, Lydia; Naviglio, Daniele; Borbone, Nicola
Potenzialità della Garcinia Cambogia in dietoterapia 1.1 Articolo in rivista 2004 Montesano, Domenico; Sgueglia, M. V.; Ferrara, Lydia
Extraction and biological activity of indigo and saffron dyes 1.1 Articolo in rivista 2004 Ferrara, Lydia; Montesano, Domenico; Naviglio, Daniele
Determination of neonicotinoid insecticides residues in bovine milk samples by solid-phase extraction clean-up and liquid chromatography with diode-array detection 1.1 Articolo in rivista 2008 Seccia, Serenella; Fidente, Paola; Montesano, Domenico; Morrica, Patrizia
- Licopene:A very interesting carotenoid 4.1 Articoli in Atti di convegno 2002 Montesano, Domenico; Ferrara, Lydia; Cotugno, Mario; F., Formisano
Caratteristiche nutrizionali del frutto di Feijoa sellowiana. Il contenuto di iodio 1.1 Articolo in rivista 2001 Ferrara, Lydia; Montesano, Domenico
HPLC separation and NMR structural elucidation of sn-1,2-, 2,3-, and 1,3-diacylglycerols from olive oil as naphthylethylurethane derivatives. 1.1 Articolo in rivista 2007 Rosati, O; Albrizio, Stefania; Montesano, Domenico; Riccieri, R; Cossignani, L; Curini, M; Simonetti, Ms; Rastrelli, L; Damiani, P.
Identification of a new sesquiterpene polyol ester from Celastrus paniculatus 1.1 Articolo in rivista 2007 Borbone, Nicola; Borrelli, Francesca; Montesano, Domenico; Izzo, ANGELO ANTONIO; DE MARINO, Simona; Capasso, Raffaele; Zollo, Franco
Determination of bisphenol A and bisphenol B residues in canned peeled tomatoes by reversed-phase liquid chromatography 1.1 Articolo in rivista 2008 Grumetto, Lucia; Montesano, Domenico; Seccia, Serenella; Albrizio, Stefania; Barbato, Francesco
A Simple and Selective Analytical Procedure for the Extraction and Quantification of Lutein from Tomato By-Products by HPLC-DAD 1.1 Articolo in rivista 2012 Montesano, Domenico; Gennari, Oriella; Seccia, Serenella; Albrizio, Stefania
Elevation of Plasma 2-Arachidonoylglycerol Levels in Alzheimer's Disease Patients as a Potential Protective Mechanism against Neurodegenerative Decline 1.1 Articolo in rivista 2015 Altamura, Claudia; Ventriglia, Mariacarla; Martini, Maria Giulia; Montesano, Domenico; Errante, Yuri; Piscitelli, Fabiana; Scrascia, Federica; Quattrocchi, Carlo; Palazzo, Paola; Seccia, Serenella; Vernieri, Fabrizio; Di Marzo, Vincenzo
New sesquiterpenes with intestinal relaxant effect from Celastrus paniculatus 1.1 Articolo in rivista 2004 Borrelli, Francesca; Borbone, Nicola; Capasso, Raffaele; Montesano, Domenico; Izzo, ANGELO ANTONIO; DE MARINO, Simona; Capasso, Francesco; Ferrara, L.; Longo, R.; Zollo, Franco
Lipids and food quality 1.1 Articolo in rivista 2018 Montesano, Domenico; Albrizio, Stefania; Lucini, Luigi; Barba, Francisco J.; Gallo, Monica
Laboratory Production of Lemon Liqueur (Limoncello) by Conventional Maceration and a Two-Syringe System To Illustrate Rapid Solid–Liquid Dynamic Extraction 1.1 Articolo in rivista 2015 Naviglio, Daniele; Montesano, Domenico; Gallo, Monica
Supercritical Fluid Extraction of alfa- and beta-acids from Hops Compared to Cyclically Pressurized Solid-liquid Extraction 1.1 Articolo in rivista 2013 Formato, Andrea; Gallo, Monica; Ianniello, Domenico; Montesano, Domenico; Naviglio, Daniele