Sfoglia per Autore  UZUN, PINAR

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 15 di 15
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Diversity of traditional Caciocavallo cheeses produced in Italy 1.1 Articolo in rivista 2020 Uzun, P.; Serrapica, F.; Masucci, F.; Barone, C. M. A.; Yildiz, H.; Grasso, F.; Di Francia, A.
Hay or silage? How the forage preservation method changes the volatile compounds and sensory properties of Caciocavallo cheese 1.1 Articolo in rivista 2020 Serrapica, F; Uzun, P; Masucci, Felicia; Napolitano, F; Braghieri, A; Genovese, Alessandro; Sacchi, Raffaele; Romano, Raffaele; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI FRANCIA, Antonio
Evolution of instrumental and sensory properties of the traditional Caciocavallo of Castelfranco cheese in relation to cows’ feeding 4.1 Articoli in Atti di convegno 2019 Varricchio, MARIA LUISA; Uzun, Pinar; Serrapica, Francesco; Braghieri, Ada; Napolitano, Fabio; Masucci, Felicia; DI FRANCIA, Antonio
Use of mycorrhizal inoculum under low fertilizer application: effects on forage yield, milk production, and energetic and economic efficiency 1.1 Articolo in rivista 2018 Uzun, P.; Masucci, F.; Serrapica, F.; Varricchio, M. L.; Pacelli, C.; Claps, S.; Di Francia, A.
The inclusion of fresh forage in the lactating buffalo diet affects fatty acid and sensory profile of mozzarella cheese 1.1 Articolo in rivista 2018 Uzun, P.; Masucci, F.; Serrapica, F.; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; DI FRANCIA, Antonio
Effect of feeding on sensory properties of Caciocavallo of Castelfranco cheese 4.2 Abstract in Atti di convegno 2017 Uzun, P.; Masucci, F.; Hilal, Y.; Serrapica, F.; DI FRANCIA, A
Effects of arbuscular mycorrhizal fungi and low fertilizer supply on forage quality, milk traits and profitability 4.2 Abstract in Atti di convegno 2017 Uzun, Pinar; Masucci, Felicia; Varricchio, Maria L.; Serrapica, Francesco; Ottaiano, Lucia; DI FRANCIA, Antonio
Effect of group size and maize silage dietary levels on behaviour, health, carcass and meat quality of Mediterranean buffaloes 1.1 Articolo in rivista 2016 Masucci, Felicia; DE ROSA, Giuseppe; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Napolitano, F.; Grasso, Fernando; Uzun, Pinar; DI FRANCIA, Antonio
Produzioni di biomassa e semi di 3 varietà di cardo in due ambienti campani. 4.1 Articoli in Atti di convegno 2015 Ottaiano, L.; Di Mola, I.; Fiorentino, N.; Impagliazzo, A.; Masucci, F.; Mori, M.; Nocerino, S.; Uzun, P.; Fagnano, M.
Use of fresh forage in buffalo cows’ feeding: effect on sensory properties of Mozzarella cheese 4.2 Abstract in Atti di convegno 2015 Uzun, P.; Masucci, F.; Napolitano, F.; Serrapica, F.; Braghieri, A.; DI FRANCIA, A
Caciocavallo di Castelfranco: A Traditional Italian Pasta Filata Cheese 4.2 Abstract in Atti di convegno 2015 Uzun, P.; Masucci, F.; Hilal, Y.; DI FRANCIA, A
Influence of mycorrhizal fungi on sorghum and maize crops: preliminary results 4.1 Articoli in Atti di convegno 2015 Varricchio, M. L.; Masucci, F.; Serrapica, Francesco; Uzun, Pinar; Agrelli, D.; Adamo, P.; DI FRANCIA, A
Use of a whey-based milk replacer and an high-fiber starter concentrate during the weaning period of buffalo calves 4.2 Abstract in Atti di convegno 2015 Serrapica, F.; Masucci, F.; Grasso, F.; Uzun, P.; DI FRANCIA, A
Effect of Feeding on Texture and Color of Caciocavallo di Castelfranco 4.2 Abstract in Atti di convegno 2015 Uzun, P.; Masucci, F.; Varricchio, M. L.; DI CONZA, Antonio; Hilal, Y.; DI FRANCIA, A
Effect of Saccharomyces cerevisiae live cells on in vivo digestibility and nitrogen excretion in lactating buffaloes 1.1 Articolo in rivista 2014 Masucci, Felicia; Uzun, Pinar; Grasso, Fernando; DE ROSA, Giuseppe; DI FRANCIA, Antonio
Mostrati risultati da 1 a 15 di 15
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile