CHIOFALO, BIAGINA

CHIOFALO, BIAGINA  

Mostra records
Risultati 1 - 6 di 6 (tempo di esecuzione: 0.011 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
In vitro fermentation and chemical characteristics of mediterranean by-products for swine nutrition 1.1 Articolo in rivista 2019 Vastolo, A.; Calabro, S.; Liotta, L.; Musco, N.; Di Rosa, A. R.; Cutrignelli, M. I.; Chiofalo, B.
Effects of dietary protein and fat concentrations on hormonal and oxidative blood stress biomarkers in guide dogs during training 1.1 Articolo in rivista 2020 Chiofalo, B.; Fazio, E.; Lombardi, P.; Cucinotta, S.; Mastellone, V.; Di Rosa, A. R.; Cravana, C.
Influence of Feeding Linseed on SCD Activity in Grazing Goat Mammary Glands 1.1 Articolo in rivista 2019 Tudisco, Raffaella; Chiofalo, Biagina; Lo Presti, Vittorio; Maria Morittu, Valeria; Moniello, Giuseppe; Grossi, Micaela; Musco, Nadia; Grazioli, Raffaella; Mastellone, Vincenzo; Lombardi, Pietro; Infascelli, Federico
Unraveling a difficult diagnosis: The tricks for early recognition of ovarian cancer 1.1 Articolo in rivista 2019 Giampaolino, P.; della Corte, L.; Foreste, V.; Vitale, S. G.; Chiofalo, B.; Cianci, S.; Zullo, F.; Bifulco, G.
Comparison of nutritional and antinutritional traits among different species (Lupinus albus L., Lupinus luteus L., Lupinus angustifolius L.) and varieties of lupin seeds 1.1 Articolo in rivista 2017 Musco, N; Cutrignelli, M I; Calabrò, S; Tudisco, R; Infascelli, F; Grazioli, R; Lo Presti, V; Gresta, F; Chiofalo, B
Productive, Qualitative, and In Vitro Fermentation Traits of Amaranthus Grains as Potential Ingredients for Pig Diet 1.1 Articolo in rivista 2023 Chiofalo, B.; Vastolo, A.; Oteri, M.; Calabro, S.; Armone, R.; Scordia, D.; Cutrignelli, M. I.; Gresta, F.