DI MATTEO, ROBERTO

DI MATTEO, ROBERTO  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 8 di 8 (tempo di esecuzione: 0.019 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
CARATTERISTICHE SENSORIALI DEL PECORINO DI LATICAUDA A DIVERSI PERIODI DI MATURAZIONE 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari 2012 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI MATTEO, Roberto; Coppola, Antonio; Zullo, A.; Inglese, F.
Growth performance and meat quality of buffalo young bulls: 1. Effect of group size 4.1 Articoli in Atti di convegno 2011 DI FRANCIA, Antonio; Masucci, Felicia; DE ROSA, Giuseppe; DI MATTEO, Roberto; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Grasso, Fernando; Zullo, Antonio
Performance di accrescimento e caratteristiche della carne in capretti alimentati con una dieta integrata con polifenoli 4.2 Abstract in Atti di convegno 2014 Cimmino, Roberta; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI MATTEO, Roberto; Russo, F.; Balestrieri, Anna; Varricchio, Ettore; Iannaccone, Francesco; Neglia, Gianluca
Pork quality of autochthonous genotype Casertana, crossbred Casertana x Duroc and hybrid Pen ar Lan in relation to farming systems 1.1 Articolo in rivista 2015 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI MATTEO, Roberto; Rillo, L.; Rossetti, C. E.; Pagano, FILOMENA ANNA; Matassino, Donato
The effect of the season on thenutritional quality of wild white seabream (Diplodus sargus) 4.2 Abstract in Atti di convegno 2017 Smaldone, Rita; DE ROSA, Giuseppe; Sacchi, Raffaele; Paduano, Antonello; DI MATTEO, Roberto; Barone, Carmela M. A.
Effects of Feeding and Maturation System on Qualitative Characteristics of Buffalo Meat (Bubalus bubalis) 1.1 Articolo in rivista 2020 Marrone, Raffaele; Salzano, Angela; Di Francia, Antonio; Vollano, Lucia; Di Matteo, Roberto; Balestrieri, Anna; Anastasio, Aniello; Barone, Carmela Maria Assunta
Effects of diet supplementation with Trichoderma spp. on structure and ultrastructure of gastric tissues in buffaloes 1.5 Abstract in rivista 2019 Serrapica, Francesco; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI MATTEO, Roberto; Pagano, Filomena; Crasto, Antonio
The inclusion of hemp (Cannabis sativa L.) cake in laying hen diets influences yolk fatty acid profile and sensory quality during the shelf life of eggs 4.2 Abstract in Atti di convegno 2023 Lambiase, Claudia; Serrapica, Francesco; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia; DI MATTEO, Roberto; Masucci, Felicia