DI MATTEO, ROBERTO
DI MATTEO, ROBERTO
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
CARATTERISTICHE SENSORIALI DEL PECORINO DI LATICAUDA A DIVERSI PERIODI DI MATURAZIONE
2012 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI MATTEO, Roberto; Coppola, Antonio; Zullo, A.; Inglese, F.
Growth performance and meat quality of buffalo young bulls: 1. Effect of group size
2011 DI FRANCIA, Antonio; Masucci, Felicia; DE ROSA, Giuseppe; DI MATTEO, Roberto; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Grasso, Fernando; Zullo, Antonio
Performance di accrescimento e caratteristiche della carne in capretti alimentati con una dieta integrata con polifenoli
2014 Cimmino, Roberta; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI MATTEO, Roberto; Russo, F.; Balestrieri, Anna; Varricchio, Ettore; Iannaccone, Francesco; Neglia, Gianluca
Pork quality of autochthonous genotype Casertana, crossbred Casertana x Duroc and hybrid Pen ar Lan in relation to farming systems
2015 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI MATTEO, Roberto; Rillo, L.; Rossetti, C. E.; Pagano, FILOMENA ANNA; Matassino, Donato
The effect of the season on thenutritional quality of wild white seabream (Diplodus sargus)
2017 Smaldone, Rita; DE ROSA, Giuseppe; Sacchi, Raffaele; Paduano, Antonello; DI MATTEO, Roberto; Barone, Carmela M. A.
Effects of Feeding and Maturation System on Qualitative Characteristics of Buffalo Meat (Bubalus bubalis)
2020 Marrone, Raffaele; Salzano, Angela; Di Francia, Antonio; Vollano, Lucia; Di Matteo, Roberto; Balestrieri, Anna; Anastasio, Aniello; Barone, Carmela Maria Assunta
Effects of diet supplementation with Trichoderma spp. on structure and ultrastructure of gastric tissues in buffaloes
2019 Serrapica, Francesco; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI MATTEO, Roberto; Pagano, Filomena; Crasto, Antonio
The inclusion of hemp (Cannabis sativa L.) cake in laying hen diets influences yolk fatty acid profile and sensory quality during the shelf life of eggs
2023 Lambiase, Claudia; Serrapica, Francesco; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia; DI MATTEO, Roberto; Masucci, Felicia
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
CARATTERISTICHE SENSORIALI DEL PECORINO DI LATICAUDA A DIVERSI PERIODI DI MATURAZIONE | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2012 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI MATTEO, Roberto; Coppola, Antonio; Zullo, A.; Inglese, F. | |
Growth performance and meat quality of buffalo young bulls: 1. Effect of group size | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2011 | DI FRANCIA, Antonio; Masucci, Felicia; DE ROSA, Giuseppe; DI MATTEO, Roberto; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Grasso, Fernando; Zullo, Antonio | |
Performance di accrescimento e caratteristiche della carne in capretti alimentati con una dieta integrata con polifenoli | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2014 | Cimmino, Roberta; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI MATTEO, Roberto; Russo, F.; Balestrieri, Anna; Varricchio, Ettore; Iannaccone, Francesco; Neglia, Gianluca | |
Pork quality of autochthonous genotype Casertana, crossbred Casertana x Duroc and hybrid Pen ar Lan in relation to farming systems | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI MATTEO, Roberto; Rillo, L.; Rossetti, C. E.; Pagano, FILOMENA ANNA; Matassino, Donato | |
The effect of the season on thenutritional quality of wild white seabream (Diplodus sargus) | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2017 | Smaldone, Rita; DE ROSA, Giuseppe; Sacchi, Raffaele; Paduano, Antonello; DI MATTEO, Roberto; Barone, Carmela M. A. | |
Effects of Feeding and Maturation System on Qualitative Characteristics of Buffalo Meat (Bubalus bubalis) | 1.1 Articolo in rivista | 2020 | Marrone, Raffaele; Salzano, Angela; Di Francia, Antonio; Vollano, Lucia; Di Matteo, Roberto; Balestrieri, Anna; Anastasio, Aniello; Barone, Carmela Maria Assunta | |
Effects of diet supplementation with Trichoderma spp. on structure and ultrastructure of gastric tissues in buffaloes | 1.5 Abstract in rivista | 2019 | Serrapica, Francesco; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI MATTEO, Roberto; Pagano, Filomena; Crasto, Antonio | |
The inclusion of hemp (Cannabis sativa L.) cake in laying hen diets influences yolk fatty acid profile and sensory quality during the shelf life of eggs | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2023 | Lambiase, Claudia; Serrapica, Francesco; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia; DI MATTEO, Roberto; Masucci, Felicia |