GIELLO, MARINA

GIELLO, MARINA  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Dynamics of bacterial communities during manufacture and ripening of traditional Caciocavallo of Castelfranco cheese in relation to cows' feeding 1.1 Articolo in rivista 2017 Giello, Marina; LA STORIA, Antonietta; Masucci, Felicia; DI FRANCIA, Antonio; Ercolini, Danilo; Villani, Francesco
Impact of Lactobacillus curvatus 54M16 on microbiota composition and growth of Listeria monocytogenes in fermented sausages 1.1 Articolo in rivista 2018 Giello, Marina; La Storia, Antonietta; De Filippis, Francesca; Ercolini, Danilo; Villani, Francesco
Autochthonous Lactobacillus paracasei subsp. paracasei strains isolated from Caciocavallo cheese: identification and in-vitro investigation on potential probiotic and functional properties 1.1 Articolo in rivista 2021 Villani, Francesco; Storia, Antonietta La; Zinno, Paola; Guantario, Barbara; Giello, Marina