DAVALOS SAUCEDO, CRISTIAN AARON
DAVALOS SAUCEDO, CRISTIAN AARON
DIPARTIMENTO DI SCIENZE CHIMICHE
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.004 secondi).
Production of protein/pectin complexes using a microfluidic device
2015 Sarghini, Fabrizio; DAVALOS SAUCEDO, CRISTIAN AARON; ROSSI MARQUEZ, Giovanna; Romano, Annalisa; DI PIERRO, Prospero
Edible coating from enzymatically reticulated whey protein-pectin to improve shelf life on roasted peanuts
2021 Rossi-Marquez, G.; Helguera, M.; Briones, M.; Davalos-Saucedo, C. A.; Di Pierro, P.
Edible Films and Coatings Applied in the Food Industry
2023 Rossi-Marquez, G.; Davalos-Saucedo, C. A.; Di Pierro, P.
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Production of protein/pectin complexes using a microfluidic device | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Sarghini, Fabrizio; DAVALOS SAUCEDO, CRISTIAN AARON; ROSSI MARQUEZ, Giovanna; Romano, Annalisa; DI PIERRO, Prospero | |
Edible coating from enzymatically reticulated whey protein-pectin to improve shelf life on roasted peanuts | 1.1 Articolo in rivista | 2021 | Rossi-Marquez, G.; Helguera, M.; Briones, M.; Davalos-Saucedo, C. A.; Di Pierro, P. | |
Edible Films and Coatings Applied in the Food Industry | 1.1 Articolo in rivista | 2023 | Rossi-Marquez, G.; Davalos-Saucedo, C. A.; Di Pierro, P. |