Sfoglia per Autore
The inclusion of hemp (Cannabis sativa L.) cake in laying hen diets influences yolk fatty acid profile and sensory quality during the shelf life of eggs
2023 Lambiase, Claudia; Serrapica, Francesco; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia; DI MATTEO, Roberto; Masucci, Felicia
Effects of Feeding and Maturation System on Qualitative Characteristics of Buffalo Meat (Bubalus bubalis)
2020 Marrone, Raffaele; Salzano, Angela; Di Francia, Antonio; Vollano, Lucia; Di Matteo, Roberto; Balestrieri, Anna; Anastasio, Aniello; Barone, Carmela Maria Assunta
Effects of diet supplementation with Trichoderma spp. on structure and ultrastructure of gastric tissues in buffaloes
2019 Serrapica, Francesco; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI MATTEO, Roberto; Pagano, Filomena; Crasto, Antonio
The effect of the season on thenutritional quality of wild white seabream (Diplodus sargus)
2017 Smaldone, Rita; DE ROSA, Giuseppe; Sacchi, Raffaele; Paduano, Antonello; DI MATTEO, Roberto; Barone, Carmela M. A.
Pork quality of autochthonous genotype Casertana, crossbred Casertana x Duroc and hybrid Pen ar Lan in relation to farming systems
2015 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI MATTEO, Roberto; Rillo, L.; Rossetti, C. E.; Pagano, FILOMENA ANNA; Matassino, Donato
Performance di accrescimento e caratteristiche della carne in capretti alimentati con una dieta integrata con polifenoli
2014 Cimmino, Roberta; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI MATTEO, Roberto; Russo, F.; Balestrieri, Anna; Varricchio, Ettore; Iannaccone, Francesco; Neglia, Gianluca
CARATTERISTICHE SENSORIALI DEL PECORINO DI LATICAUDA A DIVERSI PERIODI DI MATURAZIONE
2012 Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI MATTEO, Roberto; Coppola, Antonio; Zullo, A.; Inglese, F.
Growth performance and meat quality of buffalo young bulls: 1. Effect of group size
2011 DI FRANCIA, Antonio; Masucci, Felicia; DE ROSA, Giuseppe; DI MATTEO, Roberto; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Grasso, Fernando; Zullo, Antonio
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
The inclusion of hemp (Cannabis sativa L.) cake in laying hen diets influences yolk fatty acid profile and sensory quality during the shelf life of eggs | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2023 | Lambiase, Claudia; Serrapica, Francesco; Braghieri, Ada; Riviezzi, Amelia; DI MATTEO, Roberto; Masucci, Felicia | |
Effects of Feeding and Maturation System on Qualitative Characteristics of Buffalo Meat (Bubalus bubalis) | 1.1 Articolo in rivista | 2020 | Marrone, Raffaele; Salzano, Angela; Di Francia, Antonio; Vollano, Lucia; Di Matteo, Roberto; Balestrieri, Anna; Anastasio, Aniello; Barone, Carmela Maria Assunta | |
Effects of diet supplementation with Trichoderma spp. on structure and ultrastructure of gastric tissues in buffaloes | 1.5 Abstract in rivista | 2019 | Serrapica, Francesco; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI MATTEO, Roberto; Pagano, Filomena; Crasto, Antonio | |
The effect of the season on thenutritional quality of wild white seabream (Diplodus sargus) | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2017 | Smaldone, Rita; DE ROSA, Giuseppe; Sacchi, Raffaele; Paduano, Antonello; DI MATTEO, Roberto; Barone, Carmela M. A. | |
Pork quality of autochthonous genotype Casertana, crossbred Casertana x Duroc and hybrid Pen ar Lan in relation to farming systems | 1.1 Articolo in rivista | 2015 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI MATTEO, Roberto; Rillo, L.; Rossetti, C. E.; Pagano, FILOMENA ANNA; Matassino, Donato | |
Performance di accrescimento e caratteristiche della carne in capretti alimentati con una dieta integrata con polifenoli | 4.2 Abstract in Atti di convegno | 2014 | Cimmino, Roberta; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI MATTEO, Roberto; Russo, F.; Balestrieri, Anna; Varricchio, Ettore; Iannaccone, Francesco; Neglia, Gianluca | |
CARATTERISTICHE SENSORIALI DEL PECORINO DI LATICAUDA A DIVERSI PERIODI DI MATURAZIONE | 8.02 Comunicazioni a Convegni o Seminari | 2012 | Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; DI MATTEO, Roberto; Coppola, Antonio; Zullo, A.; Inglese, F. | |
Growth performance and meat quality of buffalo young bulls: 1. Effect of group size | 4.1 Articoli in Atti di convegno | 2011 | DI FRANCIA, Antonio; Masucci, Felicia; DE ROSA, Giuseppe; DI MATTEO, Roberto; Barone, CARMELA MARIA ASSUNTA; Grasso, Fernando; Zullo, Antonio |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile