Exposure to dietary advanced glycation end-products facilitated allergic response in peripheral blood mononuclear cells from children at risk for atopy / Paparo, L.; Bruno, C.; Punzo, E.; Voto, L.; Coppola, S.; De Giovanni di Santa Severina, A. F.; Lettieri, M.; Crucci, L.; Berni Canani, R. - In: JPGN REPORTS. - ISSN 2691-171X. - 74:2(2022), pp. 1094-1094.
Exposure to dietary advanced glycation end-products facilitated allergic response in peripheral blood mononuclear cells from children at risk for atopy.
Voto L.;De Giovanni di Santa Severina A. F.;Berni Canani R
2022
File in questo prodotto:
File | Dimensione | Formato | |
---|---|---|---|
Exposure to dietary advanced glycation end.pdf
accesso aperto
Tipologia:
Documento in Post-print
Licenza:
Dominio pubblico
Dimensione
53.75 kB
Formato
Adobe PDF
|
53.75 kB | Adobe PDF | Visualizza/Apri |
I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.