Whole blood transcriptome analysis reveals positive effects of dried olive pomace-supplemented diet on inflammation and cholesterol in laying hens / Iannaccone, M.; Ianni, A.; Ramazzotti, S.; Grotta, L.; Marone, E.; Cichelli, A.; Martino, G.. - In: ANIMALS. - ISSN 2076-2615. - 9:7(2019), p. 427. [10.3390/ani9070427]

Whole blood transcriptome analysis reveals positive effects of dried olive pomace-supplemented diet on inflammation and cholesterol in laying hens

Iannaccone M.;
2019

2019
Whole blood transcriptome analysis reveals positive effects of dried olive pomace-supplemented diet on inflammation and cholesterol in laying hens / Iannaccone, M.; Ianni, A.; Ramazzotti, S.; Grotta, L.; Marone, E.; Cichelli, A.; Martino, G.. - In: ANIMALS. - ISSN 2076-2615. - 9:7(2019), p. 427. [10.3390/ani9070427]
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11588/759894
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus 23
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? 20
social impact