Buffaloes and wethers were fed "ad libitum" with silage maize stalks and integral soybean flakes. Both the foods was labelled with chromium oxide. For each food were determined: ritention time in reticulo-rumen, ritention time in caeco-colon proximal, time for first appearance of the marker in the feces, time of the marker passage in the total digestive tract.
Velocità di transito nei montoni e nei bufali degli stocchi di mais insilati e dei fiocchi di soia integrale mordenzati con ossido di cromo / V., Piccolo; Infascelli, Federico; Esposito, Luigi; Moniello, G.. - In: RIVISTA DELLA SOCIETÀ ITALIANA DI SCIENZA DELL'ALIMENTAZIONE. - ISSN 0391-4887. - STAMPA. - 3:19(1990), pp. 59-62.
Velocità di transito nei montoni e nei bufali degli stocchi di mais insilati e dei fiocchi di soia integrale mordenzati con ossido di cromo
INFASCELLI, FEDERICO;ESPOSITO, LUIGI;
1990
Abstract
Buffaloes and wethers were fed "ad libitum" with silage maize stalks and integral soybean flakes. Both the foods was labelled with chromium oxide. For each food were determined: ritention time in reticulo-rumen, ritention time in caeco-colon proximal, time for first appearance of the marker in the feces, time of the marker passage in the total digestive tract.I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.