Significant aminoacidic substitutions affect the thermal stability and the substrate specificity of the thermophilic alcohol dehydrogenase from a novel strain of Bacillus stearothermophilus / Fiorentino, Gabriella; R., Cannio; M., Rossi; Bartolucci, Simonetta. - STAMPA. - (1996), pp. ---. (Intervento presentato al convegno 41° Congresso Nazionale della Società Italiana di Biochimica tenutosi a Catania nel 18-21 settembre).

Significant aminoacidic substitutions affect the thermal stability and the substrate specificity of the thermophilic alcohol dehydrogenase from a novel strain of Bacillus stearothermophilus

FIORENTINO, GABRIELLA;BARTOLUCCI, SIMONETTA
1996

1996
Significant aminoacidic substitutions affect the thermal stability and the substrate specificity of the thermophilic alcohol dehydrogenase from a novel strain of Bacillus stearothermophilus / Fiorentino, Gabriella; R., Cannio; M., Rossi; Bartolucci, Simonetta. - STAMPA. - (1996), pp. ---. (Intervento presentato al convegno 41° Congresso Nazionale della Società Italiana di Biochimica tenutosi a Catania nel 18-21 settembre).
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