factors determining the formation of the complexes between alfa-cyclodextrin and alkylated substances in aqueous solutions. A calorimetric study at 25°C / Castronuovo, G.; Elia, Vittorio; Iannone, A.; Niccoli, M.; Velleca, F.. - In: CARBOHYDRATE RESEARCH. - ISSN 0008-6215. - 325:(2000), pp. 278-286.

factors determining the formation of the complexes between alfa-cyclodextrin and alkylated substances in aqueous solutions. A calorimetric study at 25°C.

ELIA, VITTORIO;
2000

2000
factors determining the formation of the complexes between alfa-cyclodextrin and alkylated substances in aqueous solutions. A calorimetric study at 25°C / Castronuovo, G.; Elia, Vittorio; Iannone, A.; Niccoli, M.; Velleca, F.. - In: CARBOHYDRATE RESEARCH. - ISSN 0008-6215. - 325:(2000), pp. 278-286.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11588/147374
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact