The influence of dietary fatty acid composition on the respiratory and cardiovascular physiology of Adriatic sturgeon (Acipenser naccarii): A review / Mckenzie, Dj; Agnisola, Claudio; Piraccini, G; Steffensen, Jf; Bronzi, P; Bolis, Cl; Tota, B; Taylor, Ew. - In: JOURNAL OF APPLIED ICHTHYOLOGY. - ISSN 0175-8659. - 15:(1999), pp. 73-77.

The influence of dietary fatty acid composition on the respiratory and cardiovascular physiology of Adriatic sturgeon (Acipenser naccarii): A review

AGNISOLA, CLAUDIO;
1999

1999
The influence of dietary fatty acid composition on the respiratory and cardiovascular physiology of Adriatic sturgeon (Acipenser naccarii): A review / Mckenzie, Dj; Agnisola, Claudio; Piraccini, G; Steffensen, Jf; Bronzi, P; Bolis, Cl; Tota, B; Taylor, Ew. - In: JOURNAL OF APPLIED ICHTHYOLOGY. - ISSN 0175-8659. - 15:(1999), pp. 73-77.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11588/145955
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact