Inactivation of Key enzymes by mixed-function oxidation reactions: possible implications in protein turnover and ageing / Fucci, Laura; Oliver, C. N.; Coon, N. J.; Stadtman, E. R.. - In: PROCEEDINGS OF THE NATIONAL ACADEMY OF SCIENCES OF THE UNITED STATES OF AMERICA. - ISSN 0027-8424. - 80:(1983), pp. 1521-1525.

Inactivation of Key enzymes by mixed-function oxidation reactions: possible implications in protein turnover and ageing.

FUCCI, LAURA;
1983

1983
Inactivation of Key enzymes by mixed-function oxidation reactions: possible implications in protein turnover and ageing / Fucci, Laura; Oliver, C. N.; Coon, N. J.; Stadtman, E. R.. - In: PROCEEDINGS OF THE NATIONAL ACADEMY OF SCIENCES OF THE UNITED STATES OF AMERICA. - ISSN 0027-8424. - 80:(1983), pp. 1521-1525.
File in questo prodotto:
Non ci sono file associati a questo prodotto.

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11588/143068
Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact