VUOSO, VALERIA

VUOSO, VALERIA  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.007 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Effects of the Aging Period and Method on the Physicochemical, Microbiological and Rheological Characteristics of Two Cuts of Charolais Beef 1.1 Articolo in rivista 2023 Di Paolo, M.; Ambrosio, R. L.; Lambiase, C.; Vuoso, V.; Salzano, A.; Bifulco, G.; Barone, C. M. A.; Marrone, R.
The Sous Vide Cooking of Mediterranean Mussel (Mytilus galloprovincialis): Safety and Quality Assessment 1.1 Articolo in rivista 2023 Russo, GIOVANNI LUCA; Langellotti, ANTONIO LUCA; Buonocunto, Gabriele; Puleo, Sharon; DI MONACO, Rossella; Anastasio, Aniello; Vuoso, Valeria; Smaldone, Giorgio; Baselice, Marco; Capuano, Federico; Garofalo, Francesca; Masi, Paolo
Effect of a new sustainable cooling system used during firming and brining on the microbiological, chemical, and sensory characteristics of buffalo mozzarella cheese 1.1 Articolo in rivista 2023 Di Paolo, Marika; De Stefano, Martina; Polizzi, Giulia; Vuoso, Valeria; Santoro, Adriano Michele Luigi; Anastasio, Aniello; Marrone, Raffaele
Role of Feeding and Novel Ripening System to Enhance the Quality and Production Sustainability of Curd Buffalo Cheeses 1.1 Articolo in rivista 2023 Di Paolo, Marika; Vuoso, Valeria; Ambrosio, Rosa Luisa; Balestrieri, Anna; Bifulco, Giovanna; Anastasio, Aniello; Marrone, Raffaele