MARRAZZO, ANDREA
MARRAZZO, ANDREA
DIPARTIMENTO DI AGRARIA
Mostra
records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Evaluation of microfiltration and heat treatment on the microbiological characteristics, phenolic composition and volatile compound profile of pomegranate (Punica granatum L.) juice
2018 Colantuono, Antonio; Vitaglione, Paola; Manzo, Nadia; Blaiotta, Giuseppe; Montefusco, Immacolata; Marrazzo, Andrea; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele
Volatile Organic Compound and Fatty Acid Profile of Milk from Cows and Buffaloes Fed Mycorrhizal or Nonmycorrhizal Ensiled Forage
2019 Genovese, Alessandro; Marrazzo, Andrea; DE LUCA, Lucia; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Masucci, Felicia; DI FRANCIA, Antonio; Sacchi, Raffaele
Effects of inclusion of fresh forage in the diet for lactating buffaloes on volatile organic compounds of milk and Mozzarella cheese
2020 Sacchi, R.; Marrazzo, A.; Masucci, F.; Di Francia, A.; Serrapica, F.; Genovese, A.
Influence of ripening on chemical characteristics of a traditional Italian cheese: Provolone del Monaco
2019 Manzo, Nadia; Santini, Antonello; Pizzolongo, Fabiana; Aiello, Alessandra; Marrazzo, Andrea; Meca, Giuseppe; Durazzo, Alessandra; Lucarini, Massimo; Romano, Raffaele
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Evaluation of microfiltration and heat treatment on the microbiological characteristics, phenolic composition and volatile compound profile of pomegranate (Punica granatum L.) juice | 1.1 Articolo in rivista | 2018 | Colantuono, Antonio; Vitaglione, Paola; Manzo, Nadia; Blaiotta, Giuseppe; Montefusco, Immacolata; Marrazzo, Andrea; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele | |
Volatile Organic Compound and Fatty Acid Profile of Milk from Cows and Buffaloes Fed Mycorrhizal or Nonmycorrhizal Ensiled Forage | 1.1 Articolo in rivista | 2019 | Genovese, Alessandro; Marrazzo, Andrea; DE LUCA, Lucia; Romano, Raffaele; Manzo, Nadia; Masucci, Felicia; DI FRANCIA, Antonio; Sacchi, Raffaele | |
Effects of inclusion of fresh forage in the diet for lactating buffaloes on volatile organic compounds of milk and Mozzarella cheese | 1.1 Articolo in rivista | 2020 | Sacchi, R.; Marrazzo, A.; Masucci, F.; Di Francia, A.; Serrapica, F.; Genovese, A. | |
Influence of ripening on chemical characteristics of a traditional Italian cheese: Provolone del Monaco | 1.1 Articolo in rivista | 2019 | Manzo, Nadia; Santini, Antonello; Pizzolongo, Fabiana; Aiello, Alessandra; Marrazzo, Andrea; Meca, Giuseppe; Durazzo, Alessandra; Lucarini, Massimo; Romano, Raffaele |