SICARI, Andrea

SICARI, Andrea  

DIPARTIMENTO DI FARMACIA  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.008 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Effects of beneficial microbes and their bioactive compounds on fitness and metabolic profiles of olives. 1.5 Abstract in rivista 2016 Marra, Roberta; Vinale, Francesco; Senatore, Mauro; Gigliotti, C.; Grasso, F.; Bolletti Censi, S.; Sicari, Andrea; Fedele, F.; Lorito, Matteo
Reinforced Olive Pâté as a Source of Antioxidants with Positive Effects on Young Smokers 1.1 Articolo in rivista 2019 Cavallo, P.; Vinale, F.; Sepe, I.; Galasso, G.; Fedele, F. L.; Sicari, Andrea; Zito, L.; Lorito, M.
In vitro and in vivo studies of Cucurbita pepo L. flowers: chemical profile and bioactivity 1.1 Articolo in rivista 2021 Morittu, V. M.; Musco, N.; Mastellone, V.; Bonesi, M.; Britti, D.; Infascelli, F.; Loizzo, R. L.; Tundis, R.; Sicari, V.; Tudisco, R.; Lombardi, Pietro
Effect of Trichoderma Biostimulation on the Phenolic Profile of Extra-Virgin Olive Oil and Olive Oil By-Products Antioxidants 1.1 Articolo in rivista 2020 Dini, Irene; Graziani, Giulia; Luisa Fedele, Francesca; Sicari, Andrea; Vinale, Francesco; Castaldo, Luigi; Ritieni, Alberto
An Innovative Olive Pâté with Nutraceutical Properties 1.1 Articolo in rivista 2020 Cavallo, Pierpaolo; Dini, Irene; Sepe, Immacolata; Galasso, Gennaro; Luisa Fedele, Francesca; Sicari, Andrea; Bolletti Censi, Sergio; Gaspari, Anna; Ritieni, Alberto; Lorito, Matteo; Vinale, Francesco