COLANTUONO, ANTONIO

COLANTUONO, ANTONIO  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 5 di 5 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
In vitro bioaccessibility and functional properties of polyphenols from pomegranate peels and pomegranate peels-enriched cookies 1.1 Articolo in rivista 2016 Colantuono, Antonio; Ferracane, Rosalia; Vitaglione, Paola
Potential bioaccessibility and functionality of polyphenols and cynaropicrin from breads enriched with artichoke stem 1.1 Articolo in rivista 2018 Colantuono, Antonio; Ferracane, Rosalia; Vitaglione, Paola
Development and functional characterization of new antioxidant dietary fibers from pomegranate, olive and artichoke by-products 1.1 Articolo in rivista 2017 Colantuono, Antonio; Vitaglione, Paola; Ferracane, Rosalia; Campanella, Osvaldo H.; Hamaker, Bruce R.
Genotypic variation in nutritional and antioxidant profile among iceberg lettuce cultivars 1.1 Articolo in rivista 2017 Rouphael, Youssef; Kyriacou, Marios C.; Vitaglione, Paola; Giordano, Maria; Pannico, Antonio; Colantuono, Antonio; De Pascale, Stefania
Evaluation of microfiltration and heat treatment on the microbiological characteristics, phenolic composition and volatile compound profile of pomegranate (Punica granatum L.) juice 1.1 Articolo in rivista 2018 Colantuono, Antonio; Vitaglione, Paola; Manzo, Nadia; Blaiotta, Giuseppe; Montefusco, Immacolata; Marrazzo, Andrea; Pizzolongo, Fabiana; Romano, Raffaele