VISCONTI, ATTILIO

VISCONTI, ATTILIO  

DIPARTIMENTO DI AGRARIA  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.014 secondi).
Titolo Tipologia Data di pubblicazione Autore(i) File
Effects of different cooking methods on antioxidant profile, antioxidant capacity and Physical characteristics of artichoke 1.1 Articolo in rivista 2008 Ferracane, Rosalia; N., Pellegrini; Visconti, Attilio; G., Graziani; E., Chiavaro; C., Miglio; Fogliano, Vincenzo
Effects of different cooking methods on nutritional and physicochemical characteristics of selected vegetables 1.1 Articolo in rivista 2008 C., Miglio; E., Chiavaro; Visconti, Attilio; Fogliano, Vincenzo; N., Pellegrini
Chemical profile and sensory properties of different foods cooked a new radiofrequency oven 1.1 Articolo in rivista 2013 Fiore, A.; DI MONACO, Rossella; Cavella, Silvana; Visconti, Attilio; Karneili, O.; Bernhardt, S.; Fogliano, Vincenzo
Effect of two cooking procedures on phytochemical compounds, total antioxidant capacity and colour of selected frozen vegetables 1.1 Articolo in rivista 2011 Mazzeo, T.; N’Dri, D.; Chiavaro, E.; Visconti, Attilio; Fogliano, Vincenzo; Pellegrini, N.
Identification markers based on fatty acid composition to differentiate between roasted Arabica and Canephora (Robusta) coffee varieties in mixtures 1.1 Articolo in rivista 2014 Romano, Raffaele; Santini, Antonello; Laura Le, Grottaglie; Manzo, Nadia; Visconti, Attilio; Ritieni, Alberto
Comparison of physical, microstructural and antioxidative properties of pumpkin cubes cooked by conventional, vacuum cooking and sous vide methods 1.1 Articolo in rivista 2021 Rinaldi, M.; Santi, S.; Paciulli, M.; Ganino, T.; Pellegrini, N.; Visconti, A.; Vitaglione, P.; Barbanti, D.; Chiavaro, E.
Baobab-Fruit Shell and Fibrous Filaments Are Sources of Antioxidant Dietary Fibers 1.1 Articolo in rivista 2022 Chiacchio, MANUELA FLAVIA; Tagliamonte, Silvia; Visconti, Attilio; Ferracane, Rosalia; Mustafa, Arwa; Vitaglione, Paola