STASI, TOMMASO
STASI, TOMMASO
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.009 secondi).
Level of Biogenic Amines in Red and White Wines, Dietary Exposure, and Histamine-Mediated Symptoms upon Wine Ingestion
2019 Esposito, Francesco; Montuori, Paolo; Schettino, Mario; Velotto, Salvatore; Stasi, Tommaso; Romano, Raffaele; Cirillo, Teresa
Occurrence of Acrylamide in Italian Baked Products and Dietary Exposure Assessment
2020 Esposito, F.; Velotto, S.; Rea, T.; Stasi, T.; Cirillo, T.
Acrylamide in Baby Foods: A Probabilistic Exposure Assessment
2021 Esposito, Francesco; Nolasco, Agata; Caracciolo, Francesco; Velotto, Salvatore; Montuori, Paolo; Romano, Raffaele; Stasi, Tommaso; Cirillo, Teresa
Titolo | Tipologia | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|---|
Level of Biogenic Amines in Red and White Wines, Dietary Exposure, and Histamine-Mediated Symptoms upon Wine Ingestion | 1.1 Articolo in rivista | 2019 | Esposito, Francesco; Montuori, Paolo; Schettino, Mario; Velotto, Salvatore; Stasi, Tommaso; Romano, Raffaele; Cirillo, Teresa | |
Occurrence of Acrylamide in Italian Baked Products and Dietary Exposure Assessment | 1.1 Articolo in rivista | 2020 | Esposito, F.; Velotto, S.; Rea, T.; Stasi, T.; Cirillo, T. | |
Acrylamide in Baby Foods: A Probabilistic Exposure Assessment | 1.1 Articolo in rivista | 2021 | Esposito, Francesco; Nolasco, Agata; Caracciolo, Francesco; Velotto, Salvatore; Montuori, Paolo; Romano, Raffaele; Stasi, Tommaso; Cirillo, Teresa |