Assessment of genetic and enviromental factors involved in tomato flavor. The 6th Solanaceae Genome Workshop. New Delhi (India) 8-13 novembre 2009, pag 163 / Carli, P.; Arima, S.; Fogliano, V.; Tardella, L.; Frusciante, Luigi; Barone, Amalia; Ercolano, MARIA RAFFAELLA. - (2009). (Intervento presentato al convegno The 6th Solanaceae Genome Workshop. tenutosi a New Delhi (India) nel 8-13 novembre 2009).

Assessment of genetic and enviromental factors involved in tomato flavor. The 6th Solanaceae Genome Workshop. New Delhi (India) 8-13 novembre 2009, pag 163

FRUSCIANTE, LUIGI;BARONE, AMALIA;ERCOLANO, MARIA RAFFAELLA
2009

2009
Assessment of genetic and enviromental factors involved in tomato flavor. The 6th Solanaceae Genome Workshop. New Delhi (India) 8-13 novembre 2009, pag 163 / Carli, P.; Arima, S.; Fogliano, V.; Tardella, L.; Frusciante, Luigi; Barone, Amalia; Ercolano, MARIA RAFFAELLA. - (2009). (Intervento presentato al convegno The 6th Solanaceae Genome Workshop. tenutosi a New Delhi (India) nel 8-13 novembre 2009).
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